Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
az, hogy visszafelé kompatibilis az csak azt jelenti, hogy tudod vele irányítani a sima wii-t, vagy azt is, hogy ez a "kiküldi a video jelet a gép a kontroller kijelzőjére" típusú móka is menni fog vele? mert ez számomra nem derült ki a nintendo szedett-vedett bemutatójából, és nem lennék meglepve ha a régi wii hardveresen ez utóbbira képtelen lenne, de azért van pofájuk "backward compatible"-nek titulálni, hiszen irányítani azért lehet vele a régi wii-t.
ha esetleg én értettem félre valamit akkor sorry, de ez nekem tényleg nem egyértelmű, úgyhogy megköszönöm ha elmagyarázza valaki
-
dr_ace
aktív tag
szerintem könnyen előfordulhat, hogy nem is ez a kontroller fog alapból járni a konzolhoz, hanem ez csak egy külön megvásárolható kiegészítő lesz (borsos áron). szerintem vagy járni fog hozzá vagy kapható lesz hozzá hagyományos kialakítású kontroller is, meg ne felejtsük el, hogy a wii remote-okat is kezeli ugye.
de ha tényleg nem ez a batár fog járni hozzá alapáron, akkor viszont elég nevetséges, hogy egy külön megvásárolható kiegészítőt még az előtt bemutatnak, hogy magáról a konzolról bármit is elárulnának... nagyon olyan szaga van a dolognak, hogy nem lettek készen időre a dolgokkal, ahogy szerették volna, de valamit muszáj volt bemutatni E3-n. -
dr_ace
aktív tag
"Tudom, hogy ez egy újgenerációs konzol a nintendotól."
szerintem nem jó kifejezés az, hogy új generációs. ha új generáció lenne, akkor a mostani generáción túl kéne mutatnia, felülmúlnia azt. de én ezt totál nem látom benne. én inkább "current generation"-nek mondanám, vagy nem is tudom minek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd ha kijön 2-3 éven belül az új xbox meg új ps, akkor azokat fogjuk új generációként emlegetni, azokhoz képest fasorban sem lesz ez a gép, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Napelem
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)