Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Most találtam specifikációkat...
6,2 zoll azért jóval kisebb a 9,3-nál, az üveg szintén kizárt a rezisztív kijelzés miatt... Szóval így már tuti nem lesz egy kilós
Mondjuk bunyós játékokhoz még ez is sokkal jobb megoldás, mint a korábbi, nunchuck controller, mert az még ennyire sem áll kézre...Zsoccc: azokon nincs analóg kar, így sok multiplatform címhez nem lenne megfelelő az irányításhoz... Kéne egy harmadik típusú irányító is, amit lehet pluszban kapni, és hasonlít a másik két konzol irányítójára...

-
FefeeX
veterán
Ipad2 600 gramm. Nincsenek benne gombok, analóg karok, vékonyabb; az ergonómiáról meg szerintem egy PS3 vagy Box kontrollerhez képest... Na jó, kényelmes... Máshogy kényelmes egy ipad meg máshogy egy konzol kontroller...
Grafikai teljesítmény... Techdemo... Ha ennyi a max amit tudnak hozni (márpedig ugye ilyen bemutatókon olyanokat szoktak ellőni, amiket utána ritkán tud hozni a hardver, mert ezt a pár percet annyi ideig optimalizálják, mint egy studió egy egész játékot... A madarat meg ha nézed végig, meglátod, hogy sokszor pixelesedik. A napfény meg hatszög alakú.
Nem mondtam, hogy húdegáz, mivel a Wii-hez képest ez is nagy fejlődés, csak vannak akik szerint a jelenlegi generációt így meg úgy veri. Nos, egyelőre a látottak alapján szerintem meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Goddess of Victory:Nikke
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk bunyós játékokhoz még ez is sokkal jobb megoldás, mint a korábbi, nunchuck controller, mert az még ennyire sem áll kézre...