Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Micro Four Thirds
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Most találtam specifikációkat...
6,2 zoll azért jóval kisebb a 9,3-nál, az üveg szintén kizárt a rezisztív kijelzés miatt... Szóval így már tuti nem lesz egy kilós
Mondjuk bunyós játékokhoz még ez is sokkal jobb megoldás, mint a korábbi, nunchuck controller, mert az még ennyire sem áll kézre...Zsoccc: azokon nincs analóg kar, így sok multiplatform címhez nem lenne megfelelő az irányításhoz... Kéne egy harmadik típusú irányító is, amit lehet pluszban kapni, és hasonlít a másik két konzol irányítójára...

-
FefeeX
veterán
Ipad2 600 gramm. Nincsenek benne gombok, analóg karok, vékonyabb; az ergonómiáról meg szerintem egy PS3 vagy Box kontrollerhez képest... Na jó, kényelmes... Máshogy kényelmes egy ipad meg máshogy egy konzol kontroller...
Grafikai teljesítmény... Techdemo... Ha ennyi a max amit tudnak hozni (márpedig ugye ilyen bemutatókon olyanokat szoktak ellőni, amiket utána ritkán tud hozni a hardver, mert ezt a pár percet annyi ideig optimalizálják, mint egy studió egy egész játékot... A madarat meg ha nézed végig, meglátod, hogy sokszor pixelesedik. A napfény meg hatszög alakú.
Nem mondtam, hogy húdegáz, mivel a Wii-hez képest ez is nagy fejlődés, csak vannak akik szerint a jelenlegi generációt így meg úgy veri. Nos, egyelőre a látottak alapján szerintem meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Micro Four Thirds
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk bunyós játékokhoz még ez is sokkal jobb megoldás, mint a korábbi, nunchuck controller, mert az még ennyire sem áll kézre...