Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Őszintén szólva, mikor megszólalt többször is a buszon az utólag maga által szimpatikusnak vélt csengőhangon és észrevettem, hogy ez a szar az én zsebemből jön... nah az volt a napom csúcspontja.
Illetve csajszi megint leforgalmazhatott pár gigát a
szars...játékai miatt mert másod állásban az Ő Tamagotchija.
Én meg megint feltúrhattam a netet a csengőhangom miatt, illetve másolhattam át mindent szükséges dolgot gépről, sötöbö...Multitasking téren ha úgy érted; Kb minden futhat a háttérben, akkor sem akasztod ki...
volt mikor konkrétan annyi ideig tartott kihúzkodni az összes cuccot a háttérben, hogy elgondolkodtam nem-e lett volna egyszerűbb újraindítani az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest