Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korrekt cucc, ennyiért megérte megvenni.
Jelzem, a 40+E forintos 8" Prestigio-nál szebb IPS megjelenítő van benne, bár még így is vérszegény ez az IPS, de bizony azt leveri.
11 napja használom ezt a táblát - alapvetően megelégedve - de sajnos az enyém porosodni kezdett.
Itt olvashatjátok, mi a bibi, és a készült képek is itt vannak.
Azóta (ma) beszéltem szervizzel, be kell vinnem, 15 napon belül javítják.
Kijelző összehasonlítás egy "sima" TFT LCD-vel (Xperia V)
Saját tapasztalataim (összegyűjtve) a táblával kapcsolatban.
Összességében megérte.
Nincsenek azok az anomáliák, ami miatt széttörtem a Navon Raptor 7 modellem, vagy ami miatt vágtam a sarokba a Prestigio-t. Azt a párom elkoboztade már őt is ki-kihozza a sodrából, pedig egy nagyon (talán túlságosan is) nyugodt személy...
A videó felbontáson jót mosolyogtam, mert 1920-1088 a mérete
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest