Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Korrekt cucc, ennyiért megérte megvenni.
Jelzem, a 40+E forintos 8" Prestigio-nál szebb IPS megjelenítő van benne, bár még így is vérszegény ez az IPS, de bizony azt leveri.
11 napja használom ezt a táblát - alapvetően megelégedve - de sajnos az enyém porosodni kezdett.
Itt olvashatjátok, mi a bibi, és a készült képek is itt vannak.
Azóta (ma) beszéltem szervizzel, be kell vinnem, 15 napon belül javítják.
Kijelző összehasonlítás egy "sima" TFT LCD-vel (Xperia V)
Saját tapasztalataim (összegyűjtve) a táblával kapcsolatban.
Összességében megérte.
Nincsenek azok az anomáliák, ami miatt széttörtem a Navon Raptor 7 modellem, vagy ami miatt vágtam a sarokba a Prestigio-t. Azt a párom elkoboztade már őt is ki-kihozza a sodrából, pedig egy nagyon (talán túlságosan is) nyugodt személy...
A videó felbontáson jót mosolyogtam, mert 1920-1088 a mérete
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest