Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nekem sem jött be a szélvédőre rakott gps, mind1 mekkora mert mögötte világos van és nehezebben látni, ezért is építettem be + így nem kell a kábelekkel szórakozni, pláne a tmc antennáját is a két A oszlopba vezettem el, gyújtáson tölt, ha leveszem nem tölt, szivargyújtót nem foglalja el, meglepő de már lassan 4 éves lesz és úgy sem halott az akkuja, hogy folyamatosan áram alatt van. Egyébként az is igaz, hogy hangja van... jó persze van amikor rá kell nézni mert nem egyértelmű de ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest