- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Google Home/Nest
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
válasz
Victoryus94 #7098 üzenetére
Navi licensnél nem. Legalább is a kisbetűsben van ilyen kitétel ha jól emlékszem.
(#7099) joe357
Miért másoltad akkor a galaxí adatait át miért nem töltötted le egyenesen a tabra?
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
joe357
tag
válasz
Brutális eb #7097 üzenetére
No de egy accounttal hasznalom. No mindegy
-
Victoryus94
őstag
válasz
Brutális eb #7097 üzenetére
Én úgy tudom, mindegy melyik eszközre vette meg, mivel fiókhoz van kötve a vásárlás. (De lehet, hogy tévedek)
-
Brutális eb
addikt
Ne csodálkozz ha s2-re vetted meg és nem megy a tabon...
Emiatt nem fogsz tanácsot kapni mert warez.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Victoryus94
őstag
Feltettem az orosz ICS-t.. most viszont NEM TUDOM VISSZATENNI a Nextgent. Valakinek ötlete..?
(Azért tenném vissza, mert ez folyton befagy.. és sok alkalmazás nem megfelelően működik+képernyője nincs jól kalibrálva) -
Victoryus94
őstag
Próbálkozz egyszerű 2D-s játékokkal. (legalább 5el.. angry birds.. ceramic.. stb.)
Írd le, melyikkel van gond közöttük.
Ha a 2D-sek jók, akkor mondom tovább..
Egyébként több játékot nem visz el az xPAD, xTAB, és xTAB70i sem.. Ezek leginkább 3D-sek.. de lehet ügyeskedni. :-) -
joe357
tag
helló használja valaki a sygicet? átmásoltam az s2-ről és el is indul de azonnal kilép.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Xtab70i-t. De alig akarja elindítani a játékokat. Jó ha a menüig eljutok de onnan mindig vissza dob asztalra. A Dead Space pl hó fehér. Van valami megoldás esetleg? Vagy én rontottam el valamit?
-
kisgabor87
tag
Köszönöm a válaszokat!
Ma én is belefutottam abba h alvó módban hagytam a gépet és 2 óra alatt teljesen lemerült... Ilyenkor elég ha lekapcsolom a wifit és akkor nem merül olyan gyorsan? -
Clemi
veterán
válasz
kisgabor87 #7087 üzenetére
Az első lépés, hogy rootolni kell a rendszert, majd feltenni egy olyan programot, ami rendszerszinten nyúl bele a folyamatokba. Erre én a Titanium Backup + root progit használom. Ezekben a programokban kilistázod a telepített alkalmazásokat, és bármelyiknél ki tudod választani a tiltást, amit "jegelés"-nek szoktak elnevezni, de ugyanott bármikor feloldhatod a tiltást, vagyis kiolvaszthatod az adott programot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #7087 üzenetére
Beállítások → Alkalmazások, itt rámész az Összes feliratú fülre, kikeresed az alkalmazást, rányomsz és ha ott találsz egy Letiltás feliratú gombot ami aktív akkor le lehet tiltani. Ez csak a gyári alkalmazásoknál működik, amit a Play Store -ból töltöttél le annál nem. Amelyik gyári alkalmazást korábban frissítetted (pl. Maps) azt csak úgy tudod letiltani ha előtte eltávolítod a frissítést (Frissítések eltávolítása gomb). A letiltással az alkalmazás indíztóikonja is eltűnik a menüből, ha később újra használni szeretnéd akkor csak újra engedélyezni kell.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7084 üzenetére
Az ICS RAM igényes, nem véletlenül ajánlott mellé az 1GB.
Amelyik alkalmazást egyáltalán nem használod azt letilthatod (ha frissítve lett akkor csak a frissítések eltávolítása után), így még véletlenül sem fognak elindulni plusz van lehetőség a háttérfolyamatok számának korlátozására is (Beállítások → Fejlesztői lehetőségek → Háttérfolyamat korlátozás).
Amúgy meg amíg a rendszer gördülékenyen működik addig abszolút nem érdekel, hogy mennyi a szabad RAM. -
joe357
tag
Helló. Ha szűz rendszeren mindent kilősz a task managerrel akkor is ezt csinálja? Mert ott valami feltelepített progi fut a háttérben. Nekem egy valag dologgal tele és csak taskkal kilőve a progik 2-5mA fogyaszt. Konkrétan egy napig alvóban volt persze repülő módban és 100ról lement 93ra.
-
Victoryus94
őstag
xPAD-70 orosz ICSnél miért 350mb RAM van?
kiírja hogy 220mb ramot használok, és szabad 130mb.
Szerintem a 220 egy kicsit sok.. ráadásul ebből 100megát sehogy nem jövök rá, mi használ.
Akinek ICS van rajta megnézni, neki mennyi ramja van, és ebből mennyi "szabad"?
Esetleg van valami program(gyárin kívül) ICSre ami részletesen kijelzi, melyik alkalmazás mennyi ramot "zabál"?+érdekesség: gyári beállítások visszaállításánál (+ SD formázása). Nem történt semmi. Sem az SDről nem tűnt el semmi, sem a beállítások/ alkalmazások nem változtak.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz
axillar #7079 üzenetére
Én azért nem vagyok csalódott, mert előtte alaposan tájékozódtam, tudtam,hogy mit veszek. Ennyi pénzért egyelőre ez van, ebben az árkategóriában más készülékekkel is mókolni kell.
(Egy Galaxy tab P6200 tuti nem kérdez vissza,ott megy minden, na de hát...az ára is ott van...)
A kevés is több a semminél.
-
Clemi
veterán
válasz
axillar #7079 üzenetére
Csatlakozom
Annyi eltéréssel, hogy az előző gépem nekem is állandóan lefagyott, de mióta kicserélték, azóta ez egyszer sem fagyott le, pedig manuálisan telepítettem rá vissza mindent, ami a másikon is volt, és nyomkodtam ezerrel.
A wifi nálam hol jó, hol nem, általában 4-5 felélesztésből 1x nem építi fel a kapcsolatot.
Az akku merülés, és a lassú töltés az viszont engem is aggaszt. 3 óra alatt több mint 40%-ot merült, és ez alatt az idő alatt alig volt bekapcsolva, és egy két weboldal megnézésén, és 3 program telepítésén kívül nem csináltam vele szinte semmit.Apropó! Írtam korábban, hogy az iránytűt ki lehet-e kapcsolni, mert .... de ha már nem lehet, gondoltam felteszek rá egy utility programot, Na az aztán alig működik. Nem megy benne sem a szögmérő, sem az iránytű.
Úgyhogy türelmesen várjuk az új ICS-t.....
-
axillar
csendes tag
Nagyon varom mar azt az uj szoftvert, mert ez a tablet ebben a formajaban teljesen hasznalhatatlan. Allandoan lefagy. A wifi meg mindig rossz alvo allapot utan. Az akksit nekem is csontra meriti ha alvo allapotban hagyom, szal az osszes hiba amit ti is leirtatok. Probalok turelmes lenni, de nehez. Most akart egyik haverom is ilyet venni, de biztos, hogy le fogom rola beszelni.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #7077 üzenetére
haverom e-mailjével+jelszavával jó!
Nem tudom, mi lehet a gond, 2.3-nál jó volt az enyém is..Már jó az enyémmel is.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7075 üzenetére
Nyomj egy gyári beállítások visszaállítását próbaképp.
Nálam nincs vele gond.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz
Victoryus94 #7073 üzenetére
Nekem maga az ICS tűnik kiforratlannak, beragadó wifi és görgetési hibák pl. az SGS II-es ICS-ben is megjelenik. Tuti javítják majd, bár rengeteg eltérő hardver van.
A kevés is több a semminél.
-
Victoryus94
őstag
Sikeresen feltettem minden régi alkalmazást. Akinek nem tetszik az új ICS menü, növelje meg a DPI-t 240re. (ekkor újraindítás után nagyon hasonló kinézetet kapunk a 2.3-as Androidhoz.
(pl. nem látszik a menü alkalmazások futásánál.)Két hibát tudok megerősíteni:
1. érintés nem pontos (temple runt lehetetlen vele játszani).
2. Alap böngészőben a görgetés "nehézkes/lassú". (bár nekem ez a böngésző sokkal jobban tetszik.) -
Victoryus94
őstag
Szerintetek milyen/melyik Androidos teló éri meg 30-50k között?
-
Chapel
addikt
válasz
Brutális eb #7000 üzenetére
"(play store ehhh)"
A fórumok a tapasztalat cseréről szólnak.A wi-fi eldobás nálam megy, alvó mód után nincs net. Illetve egy új probléma is van,előfordul, hogy nem megy a képernyő elforgatás. Olyankor 1-2x ki-be kell kapcsolni.
Sd kártya:8 gb-os sandisket használok, még egyenlőre nem jöttem rá hogy tablet vagy pc hiba, de pár file-t rendszeresen nem lát, hibásnak véli. Jövő héten veszek nagykerből vagy 16-os vagy 32-es kingston-t, remélem azokkal nem lesz ilyen gond.
Van ezeknek a tableteknek valami saját belső format-ja sd kártyákhoz, létezik ilyen?A hivatalos supportot pedig türelmesen várjuk.
Köszönöm a kollégáknak (is) a tippet, es file explorer tényleg jó lett.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7067 üzenetére
Akkor még egyszer.
Fájl letölt, a Type1 mappa egész tartalmát az üres SD kártya gyökerébe másolod.
Ezek után tablet indít hangerő fel + bekapcsológomb kombinációval, upgrading please wait felirat megjelenik, most tartsd addig azt nem látod, hogy upgrading please wait step2 feliratot.
Ha minden úgy megy ahogy annak menni kell akkor automatikusan lefut az egész folyamat és nem is találkozhatsz a régi recovery -vel.Közben látom úgy néz ki, hogy sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #7067 üzenetére
Újra átmásoltam a mappa tartalmát az SD-re és most autómatikusan dolgozik.
Remélem, jó lesz. -
Victoryus94
őstag
nem töröltem.. de nem is futott autómatikusan.. ki kellett választanom a type 1 mappát.. és benne az update-zip-et. Ezek után beadta az androidot, de miután a gappsot telepítettem, már nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus94 #7063 üzenetére
Ha nem törölted a factory_update_param.aml fájt akkor automatikusan le kellett volna futnia az egésznek, mivel ez nem történ meg ezért nem történt meg sem a recovery frissítés, sem az újraparticionálás, ezért fagy le.
Próbáld meg még egyszer.[ Szerkesztve ]
-
-
Victoryus94
őstag
Ööö.. nekem a régi recovery maradt fent.. és ha felteszem a gapps-ot akkor kivillan a boot aztán eltűnik, és csak resetre reagál (sötétség).
Jah és ugye a boot menü más.. "Digmás" Viszont ha a recovery módba megyek egy pillanatra a WayteQ szöveget adja be.
Most feltelepítettem még egyszer de boot közbe "lefagy".[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #7060 üzenetére
1. Rárakható, hiszen a nextgen rommal nincs elpiszkálva a bootloader.
2. Oda-vissza lehet menni.(#7061) zolivissza
Type1=xPAD-70
Type2=xTAB-70[ Szerkesztve ]
-
-
Brutális eb
addikt
2 kérdés
1 .Kelzsoca nextgen romjára simán rárakható vagy i9nkább gyári 2.3-ra?
2 ICS-ről zökkenőmentes a visszaállás gyárira?Köszi.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
tjb007
nagyúr
Ajánlom mindenki figyelmébe a Miui file explorer -t: [link]
Nagyon jól néz ki, van benne root explorer funkció (plusz egyéb más okosságok is) ráadásul ingyenes. -
Prien
addikt
Véleményem szerint egy nagyon kellemes kis olcsó tabi lesz ebből, én nem bántam meg,hogy megvettem. Igyekszem célirányosan használni, böngészés, könyvek, kommunikáció, hosszabb alvás helyett kikapcs...Megnyugtató a jó fórum és a Wayteq hozzáállása is az optimalizáláshoz.
Az ICS-el más készülékeknél is vannak gondok...A kevés is több a semminél.
-
tjb007
nagyúr
válasz
densoft #7051 üzenetére
[link]
xPAD-70 esetén a Type1 mappa tartalmára lesz szükséged.(#7052) Victoryus94
1. Letöltöd ezt: [link]
2. Kicsomagolod
3. A Type1 mappa tartalmát egy üres SD kártya gyökerébe felmásolod (a factory_update_param.aml fájlt ne töröl)
4. Recovery módban elindítod a tabletet (hangerő fel + bekapcsológomb), amikor a zöld felirat megjelenik a képernyőn elengeded a gombokat
5. A telepítés automatikusan lefut, ha végzett akkor vagy újraindul automatikusan vagy neked kell újraindítanod, már nem emlékszem pontosan.
6. Ha minden hiba nélkül lefut akkor az ICS fog várni orosz nyelvengapps telepítés
1. Letöltöd ezt: [link]
2. Felmásolod az üres SD kártya gyökerébe
3. Recovery módban elindítod a tabletet, apply update fronm SD card menüpontot kiválasztod, update zip kiválaszt, OK
4. Lefut, újraindít
5. Ha minden jól ment akkor még az ICS -en belül le fog futni az alkalmazáslista frissítése.Az új recovery -ben a hangerő fel gombbal lehet lépkedni, a hangerő le pedig az OK lesz.
-
densoft
tag
válasz
Victoryus94 #7052 üzenetére
Köszönöm
-
Clemi
veterán
válasz
zolivissza #7048 üzenetére
Az nem kifejezés, hogy lassan tölt. Reggel fél 7-kor tettem töltőre (1% volt a töltöttség) és most 4 óra alatt érte el a 92%-ot.
-
Victoryus94
őstag
Valaki be tudná linkelni, hol van kirakva, hogy hogyan kell telepíteni az ICS-t xPADra?
Esetleg leírni mégegyszer..?
Keresőbe kerestem, de nem találtam.. pedig emlékszem, hogy írták (elsősorban az érdekel, az orosz oldalról, miket kell letölteni és milyen sorrendbe feltenni).(#7051) densoft
Itt lehet letölteni, itt van a market is hozzá, meg minden, ami kell:
http://ddixlab.ru/forum/viewtopic.php?f=19&t=2434&sid=230f53076e8d0ee22af6%2014632bd39157[ Szerkesztve ]
-
densoft
tag
Sziasztok, valaki be tudná linkelni a fentebbi orosz ICS-t xPad-hoz?
Köszi
-
válasz
counterbill #7018 üzenetére
nekem is ment a real korábban, most nincsen fent a gépemen, a hunter simán megy. osmos nevű játéknál hangot nem lehetne rávarázsolni? (
xtab70)amor fati
-
-
Raypapa
tag
Itt a file.
-
Raypapa
tag
Egy jópofa boot animációt képenként átméreteztem 600x800-ra, hogy használni tudjuk, de nem működik. Ha felteszem valahová, megkérhetek valakit, hogy megnézze, kipróbálja, hogy mi lehet a hiba?
Köszi! -
Clemi
veterán
Véleményem szerint, ha alvó módba megy a gép, akkor ne fusson már semmilyen program. Amúgy meg megfigyeltem, hogy azért rendesen makacsul futtatja az Android az általa szükségesnek vélt programokat. Bezárom a Task killerrel, és pár mp múlva megint ott figyel a listában. Mondjuk ezt eddig is tudtam az Androidról, és épp ezért nem is használtam soha Task killert, mert majd ő maga rendezi a memóriáját, csak ez az ICS multitask gondolom kicsit más, ami egyben jó is, mert anno sokat dühöngtem az miatt, hogy mikor mondjuk a böngészőben egy hsz írása közben átléptem egy másik alkalmazásba megnézni valamit, mire visszaléptem volna az Android bezárta a böngészőt, és kezdhettem előlről az írást.
Megint csak egy kérdés, hátha tudja valaki a választ. Feltettem a Battery Monitor widgetet, és szerinte 800-850mA a töltőáramom, holott a töltőre 2A van írva. Nem kevés ez egy kicsit? Ezért tölt fel ez ilyen lassan. 1 1/2 óra alatt még csak 30% a töltöttség.
-
kisgabor87
tag
Kérdésem volna. Dolphin browser mini(!) nálatok is kilép, ha szöveget akartok kijelölni egy oldalon?
-
Clemi
veterán
Na már megint én
A kérdés az, ki lehet-e valahogy kapcsolni a tájolót a gépben. Az elixír szerint folyamatosan működik, és 9,7mA a fogyasztása, míg a többi szenzornak 0,5-1 mA.
Az életben nem használtam még az iránytűt, és GPS hiányában soha nem is fogom -
Clemi
veterán
Sziasztok!
Csak azért, hogy megint nyafizással kezdjem a napot. Tegnap direkt átállítottam, hogy készenléti módban kapcsolja ki a gép a wifi-t, hogy ne merüljön feleslegesen az akku.
Hagytam a gépet lenyugodni, és kb 70%-os töltöttségi szinttel itthagytam éjszakára. Most reggelre (eltelt kb 7 óra) olyan szinten lemerült, hogy rá kellett dugnom a töltőt, és csak pár perc töltés után tudtam bekapcsolni.
Ez most komoly, hogy készenléti módban így merül? Valami nagyon gáz van az ICS-el szerintem!A tegnapi naplóimat egyébként elküldtem a wayteq-nek, kíváncsi vagyok mit lépnek rá, bár abból az is kiderül szerintem, hogy rootolt a gépezet, és a hang is pathelve van.
-
atravel
tag
válasz
lobedoc #7019 üzenetére
igazából nekem az xPAD hasonlóan komoly merülést produkál Kelzsoca nextgen ROMjával is. Viszont maga a ROM meg tetszik és húsvét óta nem volt gond vele (korábban 2-3 héten belül el szokott kezdeni FCzni, nem bekapcsolni, ami csak újrahúzással javult meg). Szóval én kikapcsolom nap közben, ha órákig nem használom.
-
Clemi
veterán
Ez egy friss bejegyzés (a wifi most megy)
Végzetes hibának írja az elixír:
21:08:12.001 <151>[NetworkStats]: problem reading network stats
java.lang.IllegalStateException: problem parsing idx 1
at com.android.internal.net.NetworkStatsFactory.readNetworkStatsDetail(NetworkStatsFactory.java:300)
at com.android.server.NetworkManagementService.getNetworkStatsUidDetail(NetworkManagementService.java:1282)
at com.android.server.net.NetworkStatsService.performPollLocked(NetworkStatsService.java:831)
at com.android.server.net.NetworkStatsService.performPoll(NetworkStatsService.java:799)
at com.android.server.net.NetworkStatsService.access$100(NetworkStatsService.java:128)
at com.android.server.net.NetworkStatsService$3.onReceive(NetworkStatsService.java:633)
at android.app.LoadedApk$ReceiverDispatcher$Args.run(LoadedApk.java:728)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java:60)
Caused by: java.io.FileNotFoundException: /proc/net/xt_qtaguid/stats: open failed: ENOENT (No such file or directory)
at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:406)
at java.io.FileInputStream.<init>(FileInputStream.java:78)
at com.android.internal.net.NetworkStatsFactory.readNetworkStatsDetail(NetworkStatsFactory.java:269)
... 10 more
Caused by: libcore.io.ErrnoException: open failed: ENOENT (No such file or directory)
at libcore.io.Posix.open(Native Method)
at libcore.io.BlockGuardOs.open(BlockGuardOs.java:110)
at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:390)
... 12 moreez pedig figyelmeztetés, de tele van vele a napló:
21:06:23.151 <78>[ALSAModule]: Set PLAYBACK PCM format to S16_LE (Signed 16 bit Little Endian)
21:06:23.151 <78>[ALSAModule]: Using 2 channels for PLAYBACK.Bocsi megint, nem lesz több igérem
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz
Victoryus94 #7031 üzenetére
Nem akarom Kelzsocát spammelni, meg senki mást ....
-
Clemi
veterán
Ezek mit jelentenek?
[dalvikvm]: Failed resolving Lcom/sensedk/networks/JumpTapAdapter; interface 1659 'Lcom/jumptap/adtag/JtAdViewListener;'
20:04:57.875 <7386>[dalvikvm]: Link of class 'Lcom/sensedk/networks/JumpTapAdapter;' failed
20:04:57.875 <7386>[dalvikvm]: Failed resolving Lcom/sensedk/networks/MojivaAdapter; interface 325 'Lcom/adserver/adview/AdServerViewCore$OnAdClickListener;'
20:04:57.875 <7386>[dalvikvm]: Link of class 'Lcom/sensedk/networks/MojivaAdapter;' failed[NetworkManagementSocketTagger]: setKernelCountSet(10059, 0) failed with errno -2
[NetworkStats]: problem reading network stats
java.lang.IllegalStateException: problem parsing idx 1
at com.android.internal.net.NetworkStatsFactory.readNetworkStatsDetail(NetworkStatsFactory.java:300)
at com.android.server.NetworkManagementService.getNetworkStatsUidDetail(NetworkManagementService.java:1282)
at com.android.server.net.NetworkStatsService.performPollLocked(NetworkStatsService.java:831)
at com.android.server.net.NetworkStatsService.performPoll(NetworkStatsService.java:799)
at com.android.server.net.NetworkStatsService.access$100(NetworkStatsService.java:128)
at com.android.server.net.NetworkStatsService$3.onReceive(NetworkStatsService.java:633)
at android.app.LoadedApk$ReceiverDispatcher$Args.run(LoadedApk.java:728)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java:60)
Caused by: java.io.FileNotFoundException: /proc/net/xt_qtaguid/stats: open failed: ENOENT (No such file or directory)
at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:406)
at java.io.FileInputStream.<init>(FileInputStream.java:78)
at com.android.internal.net.NetworkStatsFactory.readNetworkStatsDetail(NetworkStatsFactory.java:269)
... 10 more
Caused by: libcore.io.ErrnoException: open failed: ENOENT (No such file or directory)
at libcore.io.Posix.open(Native Method)
at libcore.io.BlockGuardOs.open(BlockGuardOs.java:110)
at libcore.io.IoBridge.open(IoBridge.java:390)Csak azért, mert megint lehalt teljesen a wi-fi, és gondoltam belenézek a hibanaplóba (de minek?)
Bocsi, ha szemetelek a fórumba, ha nagyon nem kell ide, töröljétek...
-
lobedoc
tag
válasz
Victoryus94 #7025 üzenetére
Általában nap közben nálam van egyetemen, mert a rengeteg jegyzet rögtön kéznél van, nem kell nyomtani. Este mindig tölteni szoktam. De ma nem kellett bevinnem és nem dugtam rá mert 70%on volt még. Máskor is így használtam, és 2.3 alatt nem volt soha magától lemerülés.
-
lobedoc
tag
Ez jó hír mindenesetre. Most már biztos vagyok benne, hogy a 2 csomag ütközött össze valamiért. (amúgy a nem hozzáadott csomag után nem volt semmi upgrading szöveg, és az alkalmazások közt sem volt ott semmi abból a csomagból. Csak akkor volt upgrading szöveg amikor utána felhúztam rá azt amit hozzá adtak.)
-
Victoryus94
őstag
válasz
lobedoc #7023 üzenetére
Igen, elképzelhető, hogy attól van, ezért mondtam az újratelepítést.
Viszont szerintem ha pár órától tovább nem használod, kapcsold ki a tabletet. (Vagy legalább éjszakár. Főleg most hogy jön a meleg, az enyém ijesztően gyorsan melegszik, és jobban is merül)
Remélem, rendbe jön.
-
lobedoc
tag
válasz
Victoryus94 #7022 üzenetére
Nem kapcsoltam ki, be volt kapcsolva, és közben merült le magától. ezért gyanakodok arra, hogy a 2 google app csomag csinálta. Wifi is ki volt nyomva, appokat is be zárogattam. Kikapcsolni a gépet sosem szoktam, csak a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz
lobedoc #7021 üzenetére
Úgy értem, tegnap amikor eltetted a gépet. Kikapcsoltad, vagy készenlétibe tetted?
(Nekem telóm csinált olyan hogy feltöltöttem maxra, és utána ki-bekapcs után 0 % volt).
Ha készenlétiben hagytad, telepítsd újra mindenképp(az egész rendszert, és a megfelelő marketet-et tedd rá).
Ha teljesen kikapcsoltad tegnap, akkor használd, ahogy szoktad, szerintem egyszeri eset. Akkor van gond, ha többször is előfordul. -
lobedoc
tag
válasz
Victoryus94 #7020 üzenetére
Totál kikapcsolt magától. Amikor bekapcsoltam kirta, h. 0% az aksi.
Mások akik feltették nem írták, .h lenne battery drain bajuk szóval tuti amiatt van mert 2 google app csomag van fent. 1 órát töltök bele és újrarakom a romot.
[ Szerkesztve ]
-
lobedoc
tag
az xPAD-70-es orosz ICS-nél valaki tapasztalt battery drain-t? Tegnap 70%on hagytam, ma hazaértem és csutkára le volt merülve. Először anno egy másik google app csomagot akartam feltenni rá, de nem történt semmit, és utána találtam meg a hozzá valót amit ugyanúgy recoveryből raktam fel de úgy, hogy előtte már fel volt téve a másik google app csomag. Okozhatta a 2 goggle app csomag az aksi drasztikus lemerülését úgy, hogy hozzá sem értem a tablethez?
[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
válasz
zolivissza #7014 üzenetére
a dungeon hunter egyik része se megy nekem 70in..lehet ics gond..shadowgun is beindul be is tötl játszok 30másodpercet erre csak ugy kidob a föképernyöre
Neten nem nagyon találtam listát amiben benne lenne h mivel lehet vigan játszani stb.
Real racing demoját leszedtem de nem akar letölteni semmit...igy nem akarom megvenni:S de neten meg láttam h xtab-70 en meg játszanak vele .[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Victoryus94
őstag
Köszi
A ceramic-kal télen sokat játszottam[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Többen kérdezték, hogyan, és mennyi ideig kell tölteni az akksit.:
Az alábbi megállapítások minden lítium-ion és lítium-polymer akkumlátorra igazak!Li-i (Lítium-ion) és Li-polir (Lítium-polimer)
Pl: WayteQ TABHogyan tudom meg, hogy ilyen-van-e van nekem?
Az akkumlátoron és a kézikönyvben szerepel: Li-Ion vagy Li-PolyMi az első teendő?
Az akkumulátorok részben fel vannak töltve (gyárilag). A kézhezvétel pillanatától már használhatod is az eszközt, elég akkor tölteni, amikor először lemerül, és akkor sem szükséges hosszú órákon át, csak amíg jelzi, hogy tele van.Kárt teszek az akksiban, ha nem követem az előző tanácsot?
Nem. A lítium-ion akksik elviselik a részleges és a teljes töltést is. Semmi különöset nem kell tenned első használatkor sem.Teljesen lemerítsem az akkumulátort töltőre rakás előtt?
Ne, sőt kerüld is a túl gyakori teljes lemerülést. Inkább tölts rá többször. Teljes lemerüléskor, és töltéskor az akkumlátor roncsolódhat, pont ezért a gyártók a telejs töltést le is tiltják, illetve amikor az eszköz 0%-ot jelez, valójában nem merült le teljesen (ez onnan is látszik, hogy az óra nem állítódik el lemerülés után, csak nagyon ritkán.)Mindig töltsem fel teljesen, vagy elég csak részben?
Teljesen mindegy. Az akkumulátor szempontjából a részleges töltés is pont olyan jó, mint a teljes. Ahogy időd engedi.Kihúzzam a töltőt a konnektorból, miután teljesen feltöltődött az akkumulátor?
Az akku szempontjából teljesen mindegy. A töltő automatikusan megszakítja a folyamatot, amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött. Energiatakarékossági szempontból viszont nem mindegy: húzd ki, mert a konnektorba hagyott töltő még telefon nélkül is fogyaszt.Mit csináljak az éppen használaton kívüli akksimmal?
A legfontosabb, hogy tartsd hűvös helyen! A gyártók ebben az esetben is azt ajánlják, legalább 40 százalékos töltöttségi szinten tedd el - de teljesen semmi esetre se merítsd le, mielőtt hosszabb időre elteszed. Érdemes tároláskor is fel-feltölteni. (Viszont nem mindig célszerű 100%-ra tölteni, inkább 80-90%-ra).Normális, ha az akku jelentősen felmelegszik töltés közben?
Nem, mindössze egy minimális "hőemelkedés" a normális. Ha rendre nagyon felmelegszik töltés közben, az rossz jel.Mennyi idő alatt töltődik fel teljesen?
Kerüld el az 1 órás teljes töltést ígérő csodatöltőket. Általában legalább 2-3 vagy még több óra kell ehhez az akksinak.Hogyan tudom meg, hogy mennyi a töltöttség?
Pl.: a Digiterra Explorer eltolási keretén lévő %-os értékből, vagy a PDA "Battery" ikonjáról. -
válasz
Victoryus94 #7013 üzenetére
illetve imádom a léghokit élőben, de ha megtanulod irányítani a tabon, hamar fel tudod idegesíteni az ellened játszó barátodat
amor fati
-
válasz
Victoryus94 #7011 üzenetére
samurai II
dungeon hunter
pes2012
ceramic...
gombfoci (egyszer kötelező)
the lost city[ Szerkesztve ]
amor fati
-
Victoryus94
őstag
válasz
zolivissza #7012 üzenetére
Leginkább igen, de nem feltétlenül kell marketen is fent lennie.
-
válasz
Victoryus94 #7011 üzenetére
linkedet lementettem, marketes programokra gondolsz?
mindjárt megnézem :-)amor fati
-
Victoryus94
őstag
válasz
zolivissza #7009 üzenetére
Te nem ismersz valami érdekes/jó progit/játékot, amit visz az xTAB?
Én most a Who's my waterrel, a Temple Run-nal, egy 2-s lovagi tornás játékkal, meg egy vízi versenyes játékkal játszom. (utóbbiaknak nem tudom a nevét).
Programból érdekességként a Wi-fi killt teszteltem. (Húgom néha nem képes leállni éjjel a gépezéssel).bővebben: http://androlib.blog.hu/2011/10/17/wifikill_a_nyilt_wifi_vege
Én naponta 2szer nézek fel..
remélem, jövőhéten már fent lesz.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Victoryus94 #7008 üzenetére
köszi, türelmes vagyok, igaz naponta többször is rápillantok a hivatalos oldalra, hátha...
amor fati
-
-
Victoryus94
őstag
válasz
zolivissza #7005 üzenetére
Hivatalosan a "WayteQes" ICS még nincs kész.
Létezik cyanogenmod, de azzal sok még a probléma. (mozgásérzékelővel, mikrofonnal, kamerával is vannak gondok)
az oroszt pedig csak akkor ajánlom, ha tudsz annyira oroszul, hogy eljuss a nyelvbeállításokig..
Illetve abban is vannak bugok, mert még "béta". Illetve telepítés közben csináltak már téglát a tabletből páran (de meg lett rá a megoldás, hogy hozzák vissza, viszont körülményes). Jah és még csak xPAD-on tesztelték. Osztálytársam talált linket xTABra, de majd a hétvégén teszteli, ha így is kell a link, holnap beszélek vele, hogy küldje át a fórum linkjét, ahol találta, ránézek, aztán átküldöm. (mivel xPADom van, nem foglalkoztam az xTABos linkkel)Bár itt van Kelzsoca talán tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
zolivissza #7002 üzenetére
A gyári rommal vidd vissza, ha a garanciát nem szeretnéd elveszteni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Victoryus94 #7003 üzenetére
rendben, köszönöm, semmi baja (mulya vgyk)
kaphatnék egy direkt linket xtab 70-hez való ics letöltésre? :-)amor fati
-
-
Victoryus94
őstag
válasz
zolivissza #7001 üzenetére
Miért ne mernéd RESET-elni? pont erre jó
Ha nem kapcsol vissza, tedd fel tölteni. (legalább fél órát akkor is, ha nem jelzi ki, h tölt)
Egyébként próbáld bekapcsolni, lehet hogy 5-10szer is meg kell nyomni a gombot.
Ha ezek után sem jó, elviszed szervizbe, és garival megcsinálják.
Ha bekapcsol örülsz
Ha bekapcsol, de bármilyen probléma van, itt jelzed, csinálj egy gyári visszaállítást, és ha utána is jelentkezik, újra kell telepíteni (akár Android ICS-t is tehetsz rá, itt kapsz segítséget) vagy a hivatalos 2.-3ast, vagy Nextgent.
Ha nem kapcsol be a gép, akkor tökmindegy, h nextgen van-e rajta, mert újratelepítik.
Ha bekapcsol, de valami nem működik, feltolod előbb a gyárit.[ Szerkesztve ]
-
szervìzbe nextgennel elvihetem, ha úgy adódik, hogy az a megoldás, garanciális még a gép.?
amor fati
-
sziasztok! xtab70-es gépemről írom, hogy nem tudom kikapcsolni a gépet, természetesen alvóba se megy le :-(, merjek resetelni? változás annyi, hogy tokot kapott a gép, talán túlmelegedett? Kivettem a tokból, ennyi idő alatt mindenképpen kihült normál üzemi hőmérsékletre, semmi reakciò a gomb részéről. Tanácsolni tudnátok valamit? Szerintem nem számìt, nextgen-t használom jólesően
amor fati
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Autós topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 25
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest