Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #6101 üzenetére
Ha gondolod privátban elküldöm a megoldást
(#6102) szucs2
Mindjárt nézem.
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
válasz counterbill #6118 üzenetére
Ettől meg tudok őrülni... Nekem teljesen kiszámíthatatlanul lefagy általában a youtubos videóknál mikor el akarom indítani. Az h nálad nincs ilyen gond több mint érdekes. Megpróbálom egy ideig mindenféle feltelepített program nélkül szüzen haználni, hát ha úgy nem jön elő a gond. Csak az a baj h van h meg tudok nézni 10 videót minden gond nélkül, máskor meg egyszerűen lefagy. Nem tudom mi okozhat ilyen kiszámíthatatlanul hibát...
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #6169 üzenetére
úgy tudom, hogy nagyobb méretű játékoknál (50-500mb) a textúra... stb. mappákat nem tudod áttelepíteni a telefonra.
Vagy töröld ki a felesleges fájlokat a kártyáról. Emellett pár alkalmazást átteszel a telóra, vagy veszel egy nagyobb kapacitású SD kártyát pár ezer Ft-ért, és rámásolod a régi SD fájljait (PC-n).
Miket tárolsz az SD kártyán?
Mert alkalmazásokból ritkán gyűlik össze 3-4GB-nyi adat Androidon. (normál használat mellett). Nem tudom, törölted az appokat amiket nem használsz?
Ha zenék/videók vannak az SD-n akkor egyszerűen másold át azt az xTAB-ra, és így lesz elég helyed. -
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #6179 üzenetére
Nekem az jött be legjobban, amit Kelzsoca épített bele a 2.3 v1 -es ROMjába.
Magyar nyelvű, testreszabható, gyors, nem fagy be soha (gyári nekem többször fagyott).
A neve pedig: ADW launcher -
_seth_
veterán
válasz counterbill #6303 üzenetére
Ez a hang hiba nekem csak a telepített videólejátszókkal jött elő, a gyárival ugyanazzal a videóval már nem.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
kisgabor87
tag
válasz counterbill #6325 üzenetére
Igen. Eddig szerencsére csak egyszer.
-
kisgabor87
tag
válasz counterbill #6325 üzenetére
Igen. Eddig szerencsére csak egyszer.
Bocs. Véletlen 2x ment el és nemtom törölni...[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
válasz counterbill #6344 üzenetére
Hát igen, ez a legneccesebb. Hogyan rekonstruálsz egy hibát ami néha fordul elő és teljesen véletlenszerűen. Egyébként még azt is észrevettem h a wifi lassabban reagál mint az xtab70nél. Tehát van olyan h rákattintok egy linkre és eltelik 7-8 másodperc mire látszik a wifi jelen h elkezdi küldeni és fogadni az adatokat. Máskor meg hibátlanul működik ugyan avval a kapcsolattal ugyan olyan körülmények között. A wifivel valami nem klappol.
-
kisgabor87
tag
válasz counterbill #6346 üzenetére
Vagy legalább itt lenne valakinek ötlete...
-
Brutális eb
addikt
válasz counterbill #6350 üzenetére
Persze oké.....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
apeelme
addikt
válasz counterbill #6395 üzenetére
az hogy "mindenkinél előjött" enyhe túlzás, emlékeim szerint 2-3 ember jelentkezett itt...
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #6508 üzenetére
Ez csak egy patch. Nem sok mindenen változtat, gond sme nagyon lehet belőle + elég könnyen "visszacsinálható". De "bármiféle módosítást csak saját felelőségre.."
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #6508 üzenetére
Az első patch, mint látod nem mindenkinél működik, ezért majd csinálok egy másikat, persze a kockázat mindig benne van, de ezzel nem lehet működésképtelenné tenni a rendszert.
Az eredeti még odex-elt Settings-t lementettem egyébként. -
joe357
tag
válasz counterbill #6519 üzenetére
És ezt hogy csináljam hohy én is lássam? Nekem csak az sd-t látja.
-
joe357
tag
válasz counterbill #6521 üzenetére
Ezt értem mert totalban látom ezeket a mappákat de es-ben nem. Ezért kérdem hogy Neked hogy jeent meg es-ben. Köszi
-
sid87
senior tag
válasz counterbill #6543 üzenetére
Sima gsm boltban (Mammutban), 2000 volt, de ahogy nézem van bőven olcsóbban is. Ez valami ipadhoz szánt utángyártott valami.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #6541 üzenetére
A hangerő FEL gombbal tudsz lépkedni a hangerő LE gomb pedig az ENTER/OK
Mivel az első menüpont a reboot, értelemszerűen újraindítottad elsőre
-
tjb007
nagyúr
válasz counterbill #6799 üzenetére
Igen, ugyanúgy recovery alól.
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #6822 üzenetére
Itt is mehet a HTC.
-
Recefice65
csendes tag
válasz counterbill #6885 üzenetére
Akkor a nekem megfelelő zip állományt kicsomagolás után kell felmásolni a kártyára igaz?
Vagyis a META-INF és system mappákat.WayteQ xTAB-70i
-
Recefice65
csendes tag
-
ClaydovE
aktív tag
válasz counterbill #6887 üzenetére
Neked csak alvó módban dobja? Nekem bekapcsolt állapotban is megy egy darabig szakad megy egy darabig ezzel boldogít. Az az érdekes, hogy a frissítés előtt nekem nem szakadozott a wifi...
Üdvözlettel: ClaydovE
-
senior tag
válasz counterbill #7018 üzenetére
nekem is ment a real korábban, most nincsen fent a gépemen, a hunter simán megy. osmos nevű játéknál hangot nem lehetne rávarázsolni? (
xtab70)amor fati
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #7155 üzenetére
Próbáld meg formázni a kártyát, majd újratelepíteni az Androidot. (legalábbis a kártyát gépen mindenképp formázd le, mert ha hibás a kártya, így kiderülhet/megjavulhat)
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #7157 üzenetére
Bocsánat, félreértelmeztem.
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #7160 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
-
Brutális eb
addikt
válasz counterbill #7160 üzenetére
Érthető az öröm de kiég az arcocska mennyiségtől a szemem.A kevesebb néha több.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Chapel
addikt
válasz counterbill #7148 üzenetére
törölhető, privát akart lenni.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Prien
addikt
válasz counterbill #7333 üzenetére
Na, ezt a gyári visszaállítást kipróbálom, úgyis van egy kis időm újra belakni.
A kevés is több a semminél.
-
Chapel
addikt
válasz counterbill #7334 üzenetére
Lehet láma kérdés, de akkor a gps és a sky map és társai csak nettel mennek rendesen? A benne lévő gps önmagában városban sem talál semmi jelet ugye, a sky mapnak meg fogalmam sincs merre tartom éppen.
(Vicces volt, hétvégén a Duna parton...Te az nem a szaturnsz? Nem tudom, de itt a Sky map! Aztán...őőőő...hát ezt felejtsük el. Előkerült egy Galaxy mini és net nélkül is szépen hozta pontosan )Keresek egy letölthető országtérképet minden esetre, az részben orvosolja a dolgot, legalább lássam merre lehetek....kb.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #7869 üzenetére
Milyen felbontással nyomod? Gép, rendszer milyen? Használsz valami programot (chainfire), vagy textúra csomagot(minőségjavító, textúraromboló) GTAhoz? (csak mert én simán feltoltam a játékot. És el is indul, de ha beszállok egy kocsiba, azt már elég nehéz irányítani úgy szaggat. :-S
(#7871) kisgabor87
Sima xPAD, és nekem az a gondom, hogy 85-90% környékén nem tölt tovább. Illetve ezt van hogy 2óra, máskor pedig 7-8óra alatt éri el. (kikapcsolt állapotban)
U.i.: ezt feltettem én is, de csak 100%-on engedi kalibrálni, addig meg nem tölt fel a tab.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #7877 üzenetére
Jólvan, köszi
Akkor majd ránézek. -
Prien
addikt
válasz counterbill #7869 üzenetére
Próbáltad már átírni a build.prop-ot? Kíváncsi lennék,hogy akkor elindulna-e a Gameloft játék.
-
Prien
addikt
válasz counterbill #7890 üzenetére
Ez nem rossz ötlet, megnézem az SGS II build adatait este és átíom a tabira...aztán leszedem az RF2012 gameloft játékot, telón megy, tabin inkompatibilis jelenleg. Ha összejön, akkor már csak a hardveren múlik, mennyire bírja...
-
k.daniel91
tag
válasz counterbill #7890 üzenetére
Csak 1 tipp, én így csináltam:
Build.prop-on belül csak ezeket írtam át:
ro.product.model: Nexus S
ro.product.brand: google
---ro.product.manufacturer=Wayteq ez marad és nem kell HTC-re átírni---
Ezután Chainfire és powerVR plugin.
Végül Google: HD Games Collection For PowerVR Phones (remélem ez így nem warez, mert ez csak egy kulcsszó..)
SD data és powerVR apk-val szépen futnak még a Gameloftos játékok is -Dh3 stb..- -
apeelme
addikt
válasz counterbill #7907 üzenetére
Aham, Play verzió...anno 200Ft-ot megért...
-
ClaydovE
aktív tag
válasz counterbill #7939 üzenetére
A 9mm sajnos nem megy igy sem, unsupported device.
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #7966 üzenetére
Gyári visszaállítás, és nézd meg melyik progid csinálja. Ez nekem is előfordult, és az egyik program volt a hibás.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz counterbill #7978 üzenetére
Újabb érdekesség: Még korábban megvettem az asphalt 6-ot most azt irja meg kell vásárolnom, nem volt mit tenni rányomtam, de ha telepíteném akkor megint azt irja hogy vásároljam meg... Felraktam a Shadowgunt, próbálok valamerre menni a fickóval, erre magától elkezd tovább haladni előre vagy valamerre hiába engedem fel az újjam, indokolatlanul elugrik egy tök más pozícióba amikor célozni próbálok. Ez sajnos más játéknál is jelen van...
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz counterbill #8220 üzenetére
xPAD-70/xTAB-70/xTAB-70i töltőcsatlakozója egyforma, szóval a válasz az, hogy igen jó.
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #8414 üzenetére
A szokásos "probléma" hogy 4:3-as a gép, és méretileg nem lesz jó hozzá.
Esetleg 8"-os méretben hasonló..
-
Imy
veterán
válasz counterbill #8414 üzenetére
Vedd meg ezt, billentyűzet meg felesleges. [link]
Nekem ma jön meg, majd tudok róla nyilatkozni. -
Brutális eb
addikt
válasz counterbill #8432 üzenetére
Kvázi-tagként ideje lenne megtanulni linkelni.
Ha valami nem megy ebben a topikban lehet gyakorolni.Köszi.
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #8756 üzenetére
Full wipe kellene, ha esetleg van fent valami épkézláb fájlkezelő (root explorer és társai) a data/app alól ki tudod szedni a felrakott alkalmazások telepítő csomagjait.
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #8958 üzenetére
Meg tudod mondani pontosan melyik gépről lenne szó?
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #8960 üzenetére
Beállítások-A táblagépről-Állapot
Itt a sorozatszám ha megegyezik azzal, ami a garancialapon van, szerintem nem lesz probléma, de hívd fel őket nyugodtan, és kérdezz rá.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz counterbill #8957 üzenetére
Mikor töltené le, kiírha, hogy inkomatibilis. Nekem csak úgy, meg, hogy a telóról a letöltött fájlokat átmásolom a tabra, s akkor megy.
Más: 83 órája megy a tab, és a wifi nem rosszalkodik!, tökéletesen megy most. Elsőre csatlakozot mindig. Nem tudom mi lett vele, mert előtte meg rosszalkodott.
-
z0d1AK
nagyúr
Én megvettem a legutóbbi akcióban, megnézem majd fut-e a játék normálisan.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Lasy
veterán
xtab70
gépen a play kompatibilis, de a tab indítás után ezt írja kiYour device is not compatible this game.
Please request a refund.+36702778032
-
tjb007
nagyúr
válasz counterbill #9162 üzenetére
Amire te gondolsz az Carrefour de az csak egy áruházlánc, nem ők gyártják.
A Digma sem gyárt semmit sem, az is csak egy márkanév és hiába keres bármit is nem fog semmit sem a 70i -hez találni mivel olyan csak nálunk van forgalomban.
Persze aki tönkre akarja tenni a saját tulajdonát azzal, hogy mindenféle talált dolgot felrak az nyugodtan megteheti de ha probléma van akkor ide ne jöjjön panaszkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple ipad 10.gen 64gb wifi + Magic keyboard folio
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular 12 hónap szavatosság számla
- Apple iPad 10.gen kék, 64GB, gyári független, Wifi, új, garanciális, bontatlan.
- Ipad 9 gen. 64gb wifi jó áron!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 5, Space Gray , 64Gb, Wifi + Cellular ( Sim + eSim ) független + Pencil
- Apple iPad Air 13" / Space Grey / Wifi + 5G / 128GB / Apple Pencil USB-C + Magic keyboard +UAG Tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest