Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
Én se adnám el! Film nézésre, netezésre tökéletes. Sőt, sok minden másra (face). Persze ez szubjektív. Nagyon lent van az ára! Mi jobbat, jobb márkát vehetnél ennyi pénzért? Hiába nincs már rá fejlesztés azért csak ZTE a tab. Vehetsz valami tescos szutykot ennyiért.
-
Pajoz
őstag
válasz
kislaszlo83 #8226 üzenetére
Mennyivel újabbat?
Sajnos egyedül Joestone foglalkozott a fejlesztéssel. Megállította őt a ZTE. (olvass vissza) sajnos. Van több ROM. A joestone féle CM-ek. Ezeket megtalálod a leírásban. Van egy ruszki ROM, ahol működik a kamera is. Nekem még meg van a tab. Meg vagyok vele elégedve még mindig. Netre, film nézésre megfelel.
Az enyémen a paranoid android ROM van. Ez a legtöbbet nyújtó ROM. Szerintem ettől jobb, újabb nincs. -
Pajoz
őstag
válasz
Szabónagymer #8225 üzenetére
Mit jelent neked az eredeti rendszer?
-
Pajoz
őstag
válasz
Herbieh #7275 üzenetére
Tessék!
superboot.img
fastboot.exe -
Pajoz
őstag
Tegnap én is feltettem ezt a romot. Tényleg jó, gyors meg miegyebek, de nekem hiányoznak a JB és PA adta fícsőrök. Pl a kibővített kikapcsolás menü. Ebben a ruszki romban csak kikapcs van. Alig tudtam elérni arecovery-t (tudom, van Rom Manager). A feloldás a hangerő gombokra. A statusbaron nekem csak a wifi felirat jelent meg, a kapcsoló gomb nem. Ha ráböktem egyből a beállításokba vitt. Pár óra használat után ment vissza restore-ból a PA. Tudom, ezek szubjektív igények, de nekem a kamera nem hiányzik. Még aHC alatt próbáltam a kamerát, nem nagy durranás. Ha esetleg szükségem lenne rá van róla CWM mentés, két perc visszarakni. De inkább várok, míg Joe akkor valamit!
Mindazonáltal elismerésem a srácnak a romért és neked is big thx arabus -
Pajoz
őstag
válasz
NYAllah #6809 üzenetére
Egyáltalán nem érdekel, hogy újonc, vagy akár PH Addikt, vagy akármilyen titulosod lenne itt a fórumon, akkor is a keresőt ajánlanám! Ott van, amit kerestél csak látni is kéne! Linkeltem neked, a harmadik és a negyedik postban is ott van a V7 helyreállító és működik a letöltés. Kipróbáltam. Szóval ki arcoskodik? Bocs, hogy segíteni akartam! Ha nem lett volna meg bennem ez a szándék nem linkelek, hanem egyszerűen azt írom, hogy használd a keresőt!
Íme az általam linkelt kereső találatai:(kattints rá kétszer a képre)
Ott van a V7 és a V10 helyreállító is! Mellesleg marha fontos lehetett neked az, no meg a hozzászólásod is, ha öt nap után jöttél vissza megnázni válaszoltak-e valamit!? -
Pajoz
őstag
-
Pajoz
őstag
válasz
sularan #6784 üzenetére
Tudom! De valami olyasmi volt, hogy nem maga a készülék van hálózatra zárva, hanem a rom, amit a voda húzott rá. Szóval a rom csere nem is "igazi" függetlenítés. Csak törli a voda függőséget.
amit tiltunk fórumunkban:
...így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül; -
Pajoz
őstag
Meggyógyult a tab! Elfordul a kijelző.Kéz órája, mikor leraktam még nem működött. Most, ahogy a kezembe vettem elfordult a zárképernyő
Már csak annak kéne helyre jönnie, hogy a videoról ne menjen el a hang, ha alkalmazást váltok. -
Pajoz
őstag
válasz
wto.travel #6551 üzenetére
Telepítheted a goo-ból is. Wipe cache, wipe dalvik és flash.
(#6538) BLUE TORNADO
A beépített lejátszó nekem se mutatott mindent. Főleg, ha újabb zenéket másoltam fel. Nem tudom miért. Próbálj ki egy-két 3rd party lejátszót a playról.
-
Pajoz
őstag
válasz
joestone #6376 üzenetére
BÚÉK neked is és mindenkinek!
A Goomanager szerint CM10-ből a 11.17.-ei, PA-ból pedig 11.04-ei a legfrisebb.(#6379) ADP10
Akkor nem tudom nálam mi okozza? MX 1.7.10 van fent és pl pont a fészbúk az egyik, ami kiüti a hangot. Meg az FB Messenger, meg a Beejive, meg a satöbbi.
-
Pajoz
őstag
Üdv és BÚÉK mindenkinek! CM10 alatt más is tapasztalt már olyan hibát, hogy alkalmazás váltás után elment a hang a gépről? Nemrég írtam erről a problémámról, akkor az Apollo látszott a ludasnak Most lee van tiltva, mégis ha pl az MX Player és a Beejive között váltok nem lesz hang a videón. Próbáltam már húzni a procin, de az se segített. Ez most szerintetek szoftveres, vagy hardveres gond? Azon filozok, hogy délután visszarakom a PA-t, mert eddig az volt fent és úgy rémlik nem volt ilyen problem. Az is lehet, hogy az MX legújabb frissítése hozza ezt a bugot. A gáz, hogy csak restarttal jön vissza a hang.
-
Pajoz
őstag
Mint félig laikus én is azt javaslom tedd fel majd a PA-t. Nekem nem jön be a CM10, de ez egyéni szocprob. Nekem fél nap kínlódás volt míg a HC-re rávarázsoltam a TWRP-t (vagy hogy is volt már) Az új romokat ez után már gyerekjáték feltenni. Még egyszer mondom, a te adb ismereteid messze túlmutatnak az enyémen. Hess nekem sikerült új romot tenni a gépre, akkor neked ujjrutin az egész
-
Pajoz
őstag
Neked se ment fel a gyári rom. Én meg nagyon nem vágom ennyire az adb témát, mint te.
Más: ki lehet górni valami funkció vesztés nélkül ezt az Apollo lejátszott romból Tb-vel, vagy fálkezelővel? Állandóan "Alkalmazás leállt" üzit dob. Nem lehet egy filmet végignézni mert elmegy a hang és csak restarttal jön vissza.
-
Pajoz
őstag
Üdv!
Olvasgatom, amit a napokban írtatok.
Nekem most az a gondom, hogy néhány napja nem fordul el a kijelző. Raktam fel másik romot is. Eddig PA volt fent, most CM10, de a hiba továbbra is fennáll. Ebből gondolom, hogy hardveres gond lehet és szerviz lesz belőle.
De ezek után nem sok merszem van visszarakni a gyári HC-t! -
Pajoz
őstag
az okt.14.-ei Paranoid lemegy valakinek deep sleepbe? Mert nekem repcsi módban sem megy le, egy este 76%-ról 23%-ra merült.
-
Pajoz
őstag
-
Pajoz
őstag
Mostmár nekem is jó a play
Fc nálam se volt még.
(#5368) Janaboy
Ennek az okára én is kíváncsi volnék. Bár lehet, hogy úgyse érteném meg
A telomra (Ace) portolt CM9/10-nél is sarkalatos pont. Alig tudták belehegeszteni a romba a fényképezőt. Mondjuk az Ace-nél lehet, hogy az Arm v6-os proci is hibás. A másik hasonló nehézségű dolog a wifi megosztás működésre bírása. -
Pajoz
őstag
Nekem is felment az új Paranoid. Ezek az értesítési sáv beállítások (switch layout/icon layout stb) nem voltak benne az előzőben? Nem is figyeltem.
(#5356) joestone
Paranoidon sem kell már tiltani a hw fedvényeket!. Enélkül is mennek a filmek, youtube videók. Big thx!
A beállítások-rendszer-notification toggles, képernyőzár-see trough részeket lehetne majd magyarítani a következő verzióban? Nem mintha túl zavaró lenne, csak kirí a sorból. -
Pajoz
őstag
válasz
wertigo1984 #5344 üzenetére
Bóbottsád!
-
Pajoz
őstag
válasz
wertigo1984 #5342 üzenetére
Fájlkezelővel?
A belső memória mnt/sdcard a kártya mnt/sdcard-ext. -
Pajoz
őstag
Egy appot akartam bluetoothon átküldeni teloról a tabra. Fájl küldése sikertelen volt. Ha a tabon rányomtam a telo nevére a gép kikapcsolt. Ezt eljátszottuk, vagy háromszor. Átneveztem a fájlt .jpg-re (CM10-en így működött a fogadás a tabon), dettó kikapcs. Aztán küldtem egy képet a tabról a telora erre kijelezte a fájlokat és a következő kísérletnél fogadta az .apk-t is.
Ez most bag, vagy fícsör? -
Pajoz
őstag
Hátha a következő Paranoid-ban nem találsz ilyen hibát.
Én is kérdeznék... A status bar-ra hogy lehetne még egy kapcsolót kibiggyeszteni? Pontosabban az adat ki-be kapcsolóra gondolok. Most raktam mobil netet a tabra és jó lenne, ha nem kéne a menüben kurkászni.
(tudom, van widget, de...) -
Pajoz
őstag
válasz
Sir Gunar #5271 üzenetére
Délután próbaképp feltettem a három betűs navit. Kb egy órán keresztül futott, nem lépett ki, nem indult újra/állt le a tab. Hangot nem tudtam rávarázsolni rendesen, az egyik nőci "szólt" néha hozzám. A gps egyszer sem vesztette el a jelet. Szóval nálam Paranoid romon nem produkálta azt a hibát, amit neked.
-
Pajoz
őstag
Úgy tűnik működik minden rendesen. Megy a bt, működik a videó lejátszás a hw fedvény letiltása nélkül is. A youtube apphoz viszont szükséges az újraindulás elkerülése miatt. Letiltva full screenen is viszi a hd videót. A com.phone fc se jött még elő. Látom már alapból Zteril2 van a build.prop-ban.
Szép munka!
Köszönjük! -
Pajoz
őstag
Viszont nekem se működik a bluetooth és a képernyő forgatás sem.
-
Pajoz
őstag
Van meg egy kis bibi az uj rommal. A videolejatszasnal -Mx es Dice Player - a barmely film kb 25. masodpercenel ujraindul a tab. Probaltam hardveres es szoftveres kodolassal is lejatszani a fimeket, de a restart mindig elojon.
-
Pajoz
őstag
A youtube továbbra is elég röcögős. A gyári böngészőben 1566MHz-en is szaggat. Az opera hol viszi, hol nem. Az xScope Browser-ben simán mennek a videók. De ez a böngusz eddig is vitte.
Mást nem próbáltam. -
Pajoz
őstag
válasz
joestone #5008 üzenetére
Ez már tényleg lemegy deepbe. Gratula!
Viszont az miért van, hogy hívás indítás után magától elsötétül a kijelző? Csak egy próba hibás volt, mert nem szoktam telefonálni róla. Hiába mozgattam a kezem a szenzor előtt, nem reagált rá. A hangerő gombbal egy pillanatra feléled a képernyő, de lerakni csak a power gombbal tudtam.
Egy órája raktam fel a romot, egyelőre ennyi "érdekességet" fedeztek fel. -
Pajoz
őstag
válasz
Bendeguz01 #4999 üzenetére
Ezért nem kell "bocs-ot" kérni.
Ahogy fentebb írták, más szolgáltatói kártyát csak rom cserével tudsz használni. -
Pajoz
őstag
válasz
Bendeguz01 #4997 üzenetére
Lapozz vissza egy (két) oldalt, ott ki van tárgyalva a téma.
Egyébként hol van a gépen szabvány USB csati? -
Pajoz
őstag
-
Pajoz
őstag
válasz
joestone #4917 üzenetére
Akkor én is panaszkodok. Néha nálam is előjön a com.phone hiba. Pár napja raktam újra a romot, mert babráltam a Teljesítményben az I/O-val és nem indult el a gép. Kellett neki egy factory reset, meg flash. Azóta csinálja ezt. De, hogy teljesebb legyen az örömöm időnként a system is összeomlik. Ilyenkor néhány másodpercre befagy a képernyő, eltűnik a statusbar lentről, majd helreáll a rendszer és működik tovább rendesen a tab.
-
Pajoz
őstag
Nálam meg a videó lejátszóknál jött elő hang-kép hiba. Az MX Playeren beszaggat a film és rövid idő múlva elmegy a hang.Próbáltam a Bs-t és a Vplayert is, dettó.Ugyanazon sorozat epizódjainál csinálta ezt. Úgyhogy melóban visszaraktam a korábbi romot. Pedig a 0906-nak tényleg jobb a taccsja.
-
Pajoz
őstag
válasz
viktorhmv #4620 üzenetére
Annyira nem jel megijedni a tabtól, ez is android
A fogalmak (adb, recovery), CWM vagy TWRP ugyanazok, mint az SGS-en. A recovery úgy érhető el, hogy hosszabb nyomod a kikapcs gombot, újraindítás és itt kiválasztod recoveryt. Vagy kikapcsolt állapotban hangerő gomb le+ bekapcs gomb egyszerre, míg be nem jön a recovery. innen tudod telepíteni a JB-t.
nyelvtanból egyest kapnék erre a sok szóismétlés miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest