Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucinho
aktív tag
Gyári HC V03B (Apr16.2012), USB-n és sima töltőn is el-/újraindul amint bedugom.
Más: USB-kábellel és/vagy a tablet csatlakozójával volt már esetleg valakinek problémája.
-
arnd
senior tag
válasz
planbmokus #4890 üzenetére
Én sem tudom kikapcsolni ha valamire rá van dugva a kábele. Újra indul, de mintha HC-al is ezt tette volna...
-
bRANC
tag
válasz
planbmokus #4890 üzenetére
Probald meg a fejlesztoi beallitasok kozt a kepernyo nem kapcsol ki a repulogepes mod bekapcsolasa kepernyo fenyereje minimum es a minimum cpu-t 431-re teszed (mert regi hiba hogy alacsony cpu-nal ki fagy a tab) ha ez sem segit akkor gyari helyreallitoval !CSAK HA ELEG A TOLTOTSEG HOGY NE TEGLAZD! Es ha ugy sem akkor szerviz meg ha jol emlekszem ki kapcsolva is tolt
-
planbmokus
senior tag
09.09 SP1 Óta olyan problémám jelentkezett, hogy egyszer lemerült fullra a tab, azóta alig tölt.
Este 7 óta töltőn van, 4%-ról 16%-ig töltött eddig, pedig nem is nyúltam hozzá.
Ha töltőn van a tab, nem tudom kikapcsolni, mert pár másodperc múlva újraindul...
Levettem most a minimum órajelet 192mhz-re, a maximumot 492-re, plusz a fényerő minimumra, így se jobb a helyzet.
Amíg ezt a pár sort megírtam, visszamerült 14%-ra.
Ez WTF? -
glaci
őstag
Köszi szépen a linkeket, mindjárt rácuppanok, és átnézem.
És akkor ha jól értelek, Te azt ajánlod, hogy valamire mindenképpen frissítsek, mert attól még jobb lesz majd. (Kamerával a Joestone féle HC -ra, kamera nélkül meg az ICS - JB párosból, ha jól értelmeztem akkor a JB -re szavaznál.)
-
arnd
senior tag
Fülessel félelmetesen hangos pár visszajelző hang. Hangerő nyomkodás stb.
09.09.JB -
bRANC
tag
helló
igazábol ha a kamerát el tudod felejteni mindenképpen érdemes frissíteni
http://hu.wikipedia.org/wiki/Android_%28oper%C3%A1ci%C3%B3s_rendszer%29
az új rendszerekről itt találsz egy kisseb átfogó-t de a cm10-et érdemes fel rakni amiben a cm9 foltozása/javítása és pár új dolog van ami lényegesebben jobb aku időt és teljesítményt előnye cm9/10-nek hogy legtöbb tab utána bármely sim-et elfogad és lehet vele telefonálni míg HC-n nem lehet az egyetlen dolog ami nem megy a kamera viszont az értesítő led tökéletesen megy szebb a kijelző képe(bár alapból sem rossz) de ha a kamera fontos akkor várnod kell de ez esetben Joestone hc kernelét fel rakod és akkor is sok minden javulást fogsz tapasztalni bár ahogy írtad eddig nem volt probléma de a kernel segít hogy ne is legyenmost hirtelen ennyi jutott eszembe
még egy link így hirtelen:
http://androidarena.hu/2012/06/bemutatkozott-az-android-4-1-jelly-bean/(persze mindenképpen ajánlom mások nyűgözésére a google search-ban lévő magyar hangfelismerőt pl mondod neki "időjárás" és be hozza az épp aktuálisat ha jól tudom 2.1-től felfele meg kapta az összes rendszer a magyar hangbevitelt persze elötte probálkozz mert van hogy hülyeséget "hall" a tábla
)
(bocs ha picit nehezen érthető)
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy az utóbbi 2 napban szinte csak én írkálok ide.
Próbáltam sokat visszaolvasni (bár 2 hónapja már eleve szinte mindig idejárok szabadidőmben olvasni), és tanácstalan vagyok.
Nekem jelenleg még a gyári v03a HC van fenn a kis 7 -esemen. Terveztem, hogy ha Joestone teljesen elkészül a CM9 -el, vagy a CM10 -el, akkor lecserélem. De nem tudom, hogy a néhány még egyenlőre hiányzó funkció ellenére is nem-e lenne jobb vállasztás már most frissíteni. Sajnos nem vagyok vele teljesen tisztában, hogy miben jobbak az új rendszerek a stabilitáson kívül. (Sokat olvastam, hogy másoknak a HC szórakozott. Nekem szerencsére eddig csak 1* indult újra. Kopp-kopp ...)
Közben találtam arról is információt, hogy Joestone "mester" foltozgatta régebben a gyári HC -t is, aminek köszönhetően az stabilabb lett, tovább üzemelt akksiról, és pl. kezelte mindkét CPU magot.
Így most azon agyalok, hogy várjak még és majd késöbb legyen a JB vagy az ICS (ahogy eredetileg is terveztem) vagy lépjek már most. És ha most, akkor a majdem kész új rendszerek valamelyike (De melyik? Mi a külömbség?), vagy a Joestone álltal "feltunungolt" teljes fonkcinalitású HC egyelőre és majd késöbb az újak, ha elnyerik végleges formájukat.Gondolom tök hülyének tűnök, de sajnos Droidban semmi tapasztalarom nincsen, a kis Tabot viszont már most is nagyon szeretem, így vigyázni akarok rá és okosan szeretném karbantartani, hogy sokáig hűséges társai lehessünk majd egymásnak. Így aztán sajnos nagyon tanácstalan vagyok.
Ezért szívesen fogadok minden hasznos információt és jótanácsot, ami segíthet nekem, hogy könnyebben meghozhassam ezt a számomra nehéz döntést!
Előre is köszönöm Nektek! (És bocsánat, hogy megint ilyen hosszút írtam. Remélem azért lesz majd, olyan is aki elolvassa és tud érdemben segíteni.)
Laci
-
Dondom
tag
Felraktam ma a Joe Stone féle jb 09.09-es verzióját sp 1-el és azóta a ZTE handset USB driver CD meghajtóként ismeri fel a tabomat. Mi lehet a baj?
-
glaci
őstag
Igazából nem ara gondoltam, hanem ami a Windows -okban is van a win/system32/drivers/etc mappában a hosts nevü file. (A Tabrol netezek nincs elöttem PC, szóval az elérési út lehet, hogy nem pontos, de valahol arafelé van.)
Gondolom van ilyesmire leherőség a Droidnál is, csak kellene egy Linux guru, aki tudja hol kell keresgélni. -
törölt tag
Igen, azért is írtam azt zárójelbe, mert bizonyos vargabetűkkel megoldható. Az a vicc, hogy szir-szar 20-30ezer forintos kínai tablet vackok meg vargabetűk nélkül is tudják ezeket, arról meg ne is beszéljünk, hogy azokban sokszor HDMI is van...
(#4876) arnd:
Valószínűleg nem nekem akartad címezni.
-
törölt tag
válasz
Kisszabó #4872 üzenetére
Erre vonatkozólag írtam, hogy az adott dokumentumokban az effajta kitételek a jelek szerint tévesek (illetve adott esetben pongyolán fogalmazottak). Hogy miért van ez így? Hát azért, mert Magyarországon (is) a tesztek és a leírások nagy része felületes, gondolom nem először találkozol ilyesmivel.
Na meg a felelőtlen marketing, hiszen azt is ígérték eleinte, hogy lesz rá ICS, sőt valakinek olyat is írt az ügyfélszolgálat az érdeklődésére válaszul, hogy a készülékre az ICS már elkészült és éppen tesztelés alatt áll. Hogy honnan vesznek az emberek ilyesmit, azt mint történész és szociológus végzettségű ember hosszan tudnám magyarázni, de azt hiszem ez itt off lenne. -
arnd
senior tag
-
Sir Gunar
aktív tag
Ha saját tápos hubot használnánk hozzá az sem tenné lehetővé a külső drive-okat?
Ha van vkinek kipróbálhatná! -
törölt tag
válasz
Kisszabó #4867 üzenetére
Erre szokás mondani, hogy a készülék nem képes az USB OTG-re (USB Host-ra), mert nem küldő tápos az USB interfésze. Így tervezték, így gyártják, szerencsétlenségünkre. Az ezzel ellentétes értelmű kitételek a specifikációban sajnos a jelek szerint tévesek.
Belső átkötésekkel, forrasztgatásokkal elvileg meg lehetne oldani, és úgy is, ahogy te tetted, ami persze félmegoldás. Ha rendesen meg akarnád oldani, akkor a gépen belül kéne vezetékezni, forrasztgatni. -
Kisszabó
tag
válasz
Janaboy #4862 üzenetére
Az Y kábel egyik végét a tabra kötöttem, a másikat a bill-re. Az Y szárán pedig a PC USB-jéből egy szál kábellel adtam +5V -ot - természetesen az Y kábel USB-jének 1-es érintkezőjére. Ekkor működött a bill. Ennyi. De persze ez így elég gáz, azért kellene, hogy a tab adjon ki valahogy +5V-ot.
-
glaci
őstag
Új dolog, ezt most tapasztaltam először:
Neteztem és egyszer csak magától újraindult.
(Zárójelben hozzáteszem, hogy még a gyári 03a rendszer vann fenn a gépen.)És bocsánat, hogy azelőzö irományom kicsit hosszú lett.
Az ott leírt kérdéseimre azért ha tudtok válaszoljatok!Előre is köszi!
Laci
-
glaci
őstag
Sziasztok!
1 hete vettem én is egy ilyen 7-es Tab -ot.
Egyelőre még a HC van rajta. A frisítéshez még bátorságot kell gyűjtenem.
Sok előnye van az újabb OPrendszernek? (Pl.: hosszabb akkuidő gyofsabb működés.)Amit eddig tapasztaltam: Van, hogy valmi IP gondja lehet, mert akkor se a mobilnet, sem a WIFI nem működik, restart után viszont jó lesz. (Eddig ezt 2* csinálta.)
A kijelölés + copy-paste nagyon macerás, nincs rá valami app, amivel használhatóbbá lehetne tenni? (A telómon WM 6.5 alatt gyors és kényelmes.)
Akkuidőre többre számítottam, de ez az 4-6 óra NET sem rosz.Azt, hogy dokkoló is kell a pendrive kezeléshez meg a HDMI kimenethez sajnálom, majd gyüjtök rá, mert az is kellene azért néha.
Joestone munkáját még úgy érzem muszály méltatnom. Nagyon rendes tőle, hogy nem sajnálva az időt ennyi energiát belefektet.
Olvasom, hogy még nem tökéletes, de biztos vagyok benne, hogy rajta nem fog múlni a siker. Még gyűjtöm az infókat meg a bátorságot, aztán lehet 2-3 hét múlva én is beállok tesztelőnek.Addig is egy kérdés jutot még eszembe:
Az Android alatt is van olyan helyi DNS beállítási lehetőség mint a Windows -ban hosts file?
Mert akkor beraknám oda a cuccokat az asztali gépemről, hogy a sok reklám ne lassítsa feleslegesena böngészőt, ill. ne pazarolja a memóriát. -
vchrismw
csendes tag
válasz
Janaboy #4861 üzenetére
Hááát én olcsónak nem mondanám... Nem is nagyon értem az árazását. A gyári Samsung Tab dokkoló jelentősen olcsóbb, pedig szerintem a ZTE általában lentebb van árban. Amikor kinéztem magamnak, meg is kérdeztem a Vodás lánytól, hogy amikor beárazták mire is gondoltak pontosan, de csak mosolygott rá
-
Janaboy
veterán
Sztem ő arra gondolt, hogy az Y kábel egyik végét bedugja mondjuk egy számítógépbe, ahonnan megkapja a tápot a kiegészítő és a másikat bedugja a TAB-ba, ahol elvileg működne..csak azt én se értettem, hogy ezt most kipróbálta és működött vagy csak elméleti szinten gondolt erre?
-
Sir Gunar
aktív tag
Joestone!
Hát visszatettem az utolsó előtti romot (09.06) és azzal nem fagy ki. Nem vágom mit nem szeret az utolsóban és csak nálam lenne? -
arnd
senior tag
A dokkoló tulajoknak lenne még egy ötletem.
A HUB IC-nek van még két kimenete, amire a dokkolón belül lehetne még valami eszközt rákötni. Mint pl. vezeték nélküli egér, bill vevő egységét. Így megmaradna a két szabad USB csati, pendrájvnak stb. -
arnd
senior tag
Am így elsőre azt találtam, hogy a 27, 39 GND nincs bekötve a gyári kábelbe. Mondjuk az lehet az audio jeleké.
De lehet a 15-s láb is, vagy a két dock controll láb is feltétele a HOST módnak. -
Kisszabó
tag
próbálnám érteni amit írsz - amúgy bocs, hogy keresem a megoldást! - csak azért nem világos a dolog (nem merem azt írni, hogy nem értem) mert az az 1 láb a 4-ből, se nem test, se nem táp... a többi meg... mindegy. (A test amúgy testként viselkedik végig)
A lényeg, hogy volt itthon egy USB Y kábelem, meg sok anya-anya átalakító, és most működik a bill.
Persze nem vihetek magammal ennyi csatit meg kábelt.Azért ha megvan a megoldás, akkor majd azt sem ismételgetem...
-
arnd
senior tag
válasz
Kisszabó #4845 üzenetére
Ne haragudj de OLVASOD is amit írok?
Van USB HOST és local. Az egyik az eszköz (pendrive, egér stb) a másik a fogadó készülék (PC, stb.)
Na most a tab USB-je alapból local módban van. NEM hostban. Vagyis PC-re stb rá lehet dugni és eszköznek látszik.Van az OTG szabvány amiben a mini/mikro usb 4-es lábát figyeli, hogy tetsten van vagy szakadás és ez változtatja a local/host módot.
Na most itt vagy valamelyik testnek nevezett láb még sincs testen, hanem ha a kábel/dokkoló stb. testre köti akkor átvált az USB local-ból host-ba. Vagy szoftveresen kapcsolja át.
A régi nokia N810-em mind a két módszert tudta, ott pl. egy olyan kábel megoldás működött mint amit Te is alkalmaztál, de akkor egy programmal kellett átkapcsolni az USB-t.Remélem most már tiszta, és nem ismételgeted a nem értem... nem értem...
-
Kisszabó
tag
válasz
Janaboy #4844 üzenetére
Na itt a bibi - nem jön ki semmi az USB-n mérve... de a tab összes +5V-ja be van kötve az USB +5 helyére... tehát a tab nem ad ki áramot... legalábbis nálam 1mV-ot sem...
És ez az ami kéne az eszközöknek... Ha az USB +5 csatijára adnánk kívülről +5 voltot, miközben rajta van egy pen, vagy egér, akkor működne - 99% ! Ugyanis a dokkoló sem tudhat többet!!! -
Kisszabó
tag
nem vagyok nagy műszerész, de kimértem a kábelt
(Lássátok most a fórumtárs linkelt képét a 40-es csatiról...)
Szal a csatiban van 5db hely, ahol a +5V jön-megy, ez mind rá van kötve az USB +5-jére ! A Data+ és Data- is be van kötve, a GND is be van kötve -és elfogyott! USB-be ennyi csati van.
Akkor most? Laikusként azt gondolom ennél jobb USB kábel nem kéne egy penhez, vagy egérhez!? Az összes táp és data be van kötve...
Qrvára nem értem... a dokkoló miben tudna többet - az is csa kezeket használná - nem?
A páros oldal a hdmi csatié... -
Janaboy
veterán
Szia!
Érdemes lenne itt megpróbálnod:
http://www.mobilx.hu/laptop/tablet/tablet-kiegeszit/vodafone-smart-tab-multimedias-dokkolo.html
Most sajnos úgy látszik nincs készleten, de érdemes rákérdezni, mert nemrégiben volt és pick pack pontos szállítással együtt is olcsóbb, mint a gigatelnél alapból!Joe: Lenne hozzád is egy kérdésem, feldobtam a frissített ICS-t, amiben már megy a bluetooth is és kipróbáltam vele egy BT-s egeret, ami alapból megy is, de az egér jelzés nem jelenik meg, ezt lehet választani?
Valami ilyesmire gondoltam, mint ebben a videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=1yPvF32Dt0QKöszi!
üdv -
Mardel92
tag
válasz
joestone #4820 üzenetére
Ha ezekkel megvagy, ránéznél, hogy miért csinálja ezt a hang ugrálást (fb üzenetet kapok és nyitva az app, a zene felmegy max hangerőre és fáj
), valamint a com.android.phone fc-t? Miről kéne logcatet csinálnom még, hogy megtaláld?
Valamint a mobilnetet ma is eldobta kétszer, ez is a 0909 óta van csak. -
Kisszabó
tag
Annyit segítsetek lécci, hogy kábeleket ,dokkolót, meg ilyesmiket ti hol találtok? Nézem a kínai webáruházakat, de semmi ehhez a tabhoz...
-
Kisszabó
tag
A gyári leírásban és a tesztekben (sőt a tabhoz adott könyvben) is ez van:
USB Host funkció: -pendrive
-egér
-bill.menjek be a vodához és csapjak az asztalra? Semmit nem érek vele mi? Hivatkoznék arra, hogy garis a tab, és nem működik ez a funkció....
Esetleg valahonnan távolkeletről USB host kábelt rendelni?
Amúgy az új rommal van rá több esély, hogy műkszik, vagy a gyári 3.2-essel? (vagy tökmindegy)
A 3.2-ben amúgy lehet valamit kapcsolgatni ami összefügghet ezzel? Én csak USB hibakeresést találok... -
joestone
addikt
A 0909 CM10 builddel működik a tab az 5GHz -es wifikkel is nem csak a szokásos 2.4 GHz -esekkel .
Ma sikerült meggyógyítnaom a téglázott Cisco wifimet és azzal teszteltem. Szépen csatlakozik 5180 MHz -en . -
arnd
senior tag
válasz
Kisszabó #4819 üzenetére
Ez így nem volt meglepő. Mert át kellene kapcsolni az USB-t HOST módba.
Vagy mint az OTG esetén egy láb testre húzásával, vagy szoftveresen.
A másik a táp, az ami keresztbe tesz, mert egyenlőre úgy néz ki, hogy csak a HDMI 5V-ját lehet(ne) felhasználni, de az meg azért elég gyengusz... -
ruzsass
tag
válasz
joestone #4811 üzenetére
Szia Joestone,
CM10 alatt a dokkolóval se mennek a HID eszközök, de a HDMI kimenet sem. Egyedül a hangkimenet működik, így szerintem biztosan hiányzik valami driver vagy kernelrész. Így ha majd lenne egy kis időd megkérnélek, hogy majd nézz rá és köszönöm az eddigi munkádat, mert eddig nekem minden hibátlanul fut CM10 alatt. -
Janaboy
veterán
válasz
Kisszabó #4822 üzenetére
Feltehetően igen, még senki nem próbálta ki
Ha van jó műszerész ismerős, ő segíthetne!
Itt a dokkoló belseje:
http://mobilarena.hu/dl/upc/2012-07/01/378872_hfshtwns6odygi57_img_0814.jpgEz pedig egy elméleti lábkiosztás:
http://mobilarena.hu/dl/upc/2012-07/01/378872_kznlem5c4iwrkszf_zte_40pin_full.jpg -
Mardel92
tag
Sry a dupláért, de most jut eszembe, hogy ha írnak FB-n, néha a zene hangereje felugrik maxra (régen ezt nem csinálta), de nem is minden üzenetnél, de van h 4-5 üzenetenként, van h órákig semmi. A másik, h Viberben ha hívnak, vagy hívok nem tudom felvenni vagy lerakni (pedig másik JB-s eszközön ez megy), hirtelen ennyi jut még eszembe
-
joestone
addikt
válasz
Sir Gunar #4809 üzenetére
Az sp1 nem módosít semmit az energiagazdálkodásban. A frissítés a dalvik-cache törlése , illetve system módosításkor jön elő. Az egyszer kell lefusson telepítés után a további indításkor már nem . Nem voltak fagyási gondjaim és mások sem jeleztek ilyen jellegű gondot.
@kisszabó :
Két dolog kell , hogy működjön a rádugott pendrive vagy bill.
1. hardver support . Ehhez a pontos lábkiosztás ismerete illetve a megfelelő kábel vagy adapter szükséges.
2. szoftver támogatás . Elméletben a kernelben néhány HID bill és egér támogatása engdélyezett .és az usb otg is be van kapcsolva ha jól emlékszem.Sokat nem foglalkoztam a dologgal , egyenlőre a rom hibáira koncentrálok.
-
Kisszabó
tag
Joe - az általad írt romokkal sem működik, hogy a tab lásson pen-t vagy bill-zetet? Nincs erre valami orvosság? (dokkolót most hagyjuk
)
Köszi előre is!
-
Sir Gunar
aktív tag
Joestone!
Lehet az SP1 óta 2x is alvásból lefagyott a vas? Bár előtte nem volt sokat nélküle az uj rom fent, szóval nem tudom, de most visszapakoltam SP1 nélkülire és kíváncsian várom mi lesz!
Amit mindkétszer csinált, ujraindítás után elkezdte frissíteni az éppen frissülő appokat, lehet abba fagyott elsőre bele? -
Mardel92
tag
válasz
tamasgal #4803 üzenetére
17. kerben lakok, szívesen segítek, még a milka sem kell
Jövőhéten elméletileg meglesz a laptopom, akkor házon kívül is megoldható a dolog
Viszont kérdezek én is
Tegnap óta, gondol egyet a gép és eldobja a mobilnetet (tétető van az állapotjelző szerint, net be van kapcsolva, de nem tölt be semmit, és nincs ott a kis H vagy 3G jel a térerőn) majd restart után működik rendesen. Tegnap 1szer, ma 2szer csinálta meg (de a 2 között csak 1 óra telt el, tehát teljesen random dobja).
Az android.com.phone még mindig fc-zik, van logcat is róla, persze semmit nem értek belőle
I/ActivityManager( 423): Process com.android.phone (pid 17092) has died.
Ilyet találtam benne, meg utána újra indítgat, de előtte semmi hasonló (mivel 2 van benne).
Ha jobb az, feltöltöm valahova (csak 1900 sor), gondolom többet értetek belőle
-
hava
csendes tag
Nekem egy sokkal egyszerűbb(nek tűnő) kérdésem lenne... Hogyan lehet a betűméreteket módosítani a smart tab-on? A felugró billentyűzet nagy méretű, de az alkalmazásokon belül (facebook, levelezés, stb) olyan aprók a betűk, hogy nagyítóval kell elolvasni. Valakinek valami ötlete? Köszönöm előre is!
-
tamasgal
senior tag
Baker, már vagy 50X elolvastam mindent amit írtatok a gép root, recovery, rom telepítéssel kapcsolatban de egyszerüen nem merek neki állni
Biztos, hogy bennem van a hiba (átlagos felhasználó vagyok, de pl Galéaxy S2-met 10 perc alatt meg tudom csinálni a leírások alapján)
Nem szeretne valaki (aki Budapesti) magának egy hatalmas tábla Milkát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest