Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
gaben1117 #7632 üzenetére
Semmiképp sem normális, nekem 2 nap után, ugyanilyen feltételekkel, tehát repülőgép üzemmód, wifi ki, nem kellő alkalmazások kilőve, merült olyan 10-20%-ot. Nem pontosan emlékszem, de tudom, hogy rettentően keveset, meg is lepődtem. Nekem akkor néz ki így a grafikon, és a merülés, mikor kevesebbet használom a tabot
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Ma és pár napja azt csinálta a tab, hogy nem reagált semmire sem, egyszerűen nem ébredt fel. Csak a kikapcs+hangerő fel gombok hosszú nyomására reagált. Aztán újraindul, és simán megy tovább probléma nélkül. Valaki erre valamit?
-
ClioRS
őstag
válasz
joestone #6750 üzenetére
Arra meg azt mondják majd, hogy nem gyári, nem való hozzá. Ők is, és mi is tudjuk, hogy jó bármi, de ugye ez jó kibúvó a szerviz alól.
Egyébként én egyszer feltöltöttem a 10-es tabot gépről, csak a hecc kedvéért, használattal együtt 2 napig tartott
[B]@andyTM:
De szeretném ezt látni N9-en, vagy akár N8-on -
ClioRS
őstag
Örülök, akkor 1 év gari van a tartozékokra úgy látszik
Ha bemész, megkérdeznéd, hogy tényleg ugrik-e a gari, ha nincs rajta a gép hátulján az IMEI-t tartalmazó matrica? -
ClioRS
őstag
válasz
BLUE TORNADO #6552 üzenetére
Lehet senki se tudja, hogy mi a válasz.
-
ClioRS
őstag
Sziasztok!
Először is BUÉK!
Másodszor, nem szeretne pont megválni valaki a 10-es Tabjától?
-
ClioRS
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
ClioRS
őstag
válasz
Sir Gunar #6211 üzenetére
Azt hiszem, hogy ez az eltérés a Voda árazása miatt van, mivel tényleg szinte egy árban van a T-nél a Tab2 7, illetve a vodás Smart Tab 7. Az utóbbi napokban egyre többet olvasom, hogy nagyon el vannak szállva az árakkal, és úgy tűnik tényleg így van. Viszont ez nem a kütyü hibája, hanem a Vodáé.
-
ClioRS
őstag
Valaki játszik NFS Most Wanteddel? Leszedtem, az a gondom vele, hogy nem akad, hanem lassú, legalábbis az Asphalt 7 után. Kevés lenne neki a Tab? Arc S-en láttam, hogy játszák, és az messze jobban futott, mint a tabon.
-
ClioRS
őstag
Megy valakinek a flash a tabon? CM10 van fent, tudom, hogy alapból nem menne, de meg lehet ezt kerülni, nekem viszont például a videó lejátszásnál csak csíkok vannak, nem játsza le a videókat.
-
ClioRS
őstag
Elvileg azt mondják, hogy az akksinak az a jobb, ha minél lassabban van töltve, tehát még jót is csinálsz az USB töltéssel.
A kijelző rohadt sokat zabál, mostanbán sokat játszottam az Asphalt 7-el, ami rendesen megdolgoztatja a tabot, de így is a kijelző 70-80%-os fogyasztó.
-
ClioRS
őstag
válasz
!Overdose! #5860 üzenetére
Szia!
Ha telepítesz olyan programot, akinek offline a térképe, akkor persze. -
ClioRS
őstag
Ha nincs jó szoftver, akkor mindegy min megy. Az android meg bármit megfektet, ha nincs optimalizálva.
Joestone ezt megteszi amennyire tudja szerintem. Láttam én Galaxy S2-t is laggolni, pedig abban van erő.
Ha nem fontos a kamera, akkor tegyél fel egy JB-t, szerintem nem bánod meg.
Én egyáltalán nem vagyok csalódott, nyilván joestone-nak is köszönhetően, az MM-ben próbált Galaxy tab 10.1 is ugyanúgy ”laggolt”,csak az jó 20-30-al drágább például most. -
ClioRS
őstag
A 2.3 még csak a procit használja, a GPU használata talán az ICS-el jött, de lehet a JB-el. Valószínűleg a pixelek száma, meg a szoftver minősége lehet a különbség oka. JB-n is van egy hangyányi meg-meg röccenés, de szerintem nem akkora gond, én csak a főképernyő lapozásánál veszem főleg észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Pici telefon, óriás akksival?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest