Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sularan
csendes tag
A hasonlatod nem helyes. A hasonlat akkor lenne helyes, ha sokan látják hogy valaki száguldozik az autópályán mindenki erről beszél a rendőrők is látják de nem tesznek ellene.
A fórum szerkesztői is látják hogy tiltott témát feszegetnek de érdemben nem tesznek ellene.
A fórum szabálya szerint tilos függetlenítéssel kapcsolatos témát felhozni mégis több oldalon keresztül volt hoszzászólás, és volt olyan is ahol ezzel kapcsolatba fényderült arra is hogy bármilyen kód nélkül lehettséges a készülék függetlenné tétele mert a rom alapból azzá teszi de stock rom újra rakásával ismét vissza áll vodásra.
-
sularan
csendes tag
válasz
Janaboy #6677 üzenetére
mert a TWRP ha fel van flashelve a tabra és fent van a goomanager akkor onnan lehet közvetlen frissiteni ha megvan az új rom. Én nem tartottam szenvedésnek beletelt 1-2 órába mire mindent megértettem volt hogy "waiting for device" feliratra vártam annak is megtaláltam a megoldását. Ha minden fent van a tabon akkor a következő romokhoz már nem kell semmi mást csinálni mint a goomanagerbe megjeleni a frissités rányomok leszedi feldobja hogy telepitem e és ennyi volt a rom felrakása.
Csak root miatt kernelt feldobni nincs értelme szerintem vagy marad az eredeti romnál tisztán ahogy kell vagy piszkálja a tabot de akkor azt rendesen.
u.i.: másik verzió az hogy nincs vent csak az eredeti Recoivery de akkor minden egyes romot a gépre leszedni adb parancssort inditani twrp-t futtatni időigényesebb mint a fentebb leírtak alapján twrp flash a tabra goomanager leszed a marketről és ennyi kb persze ehhez kell asszem a 2012.09-es rom.
-
sularan
csendes tag
a gépet teljesen kikapcsolt állapotból is lehet bootloader módba elindítani ha jól emlékszem bekapcs + hangerő gomb fel a bootloader mód. de a fórumon már feltették asszem ezt a kérdést van kereső próbáld meg visszakeresni kulcsszavakra a fórumon
1x úgy csináltam akkor bejött. ha már 1x felkerül a twrp akkor már nem kell többet összekötni a tabot a számitógéppel
sok sikert
-
sularan
csendes tag
Joestone.
A goomanager-be lekérdeztem és kiadta hogy a gaps-ra van frissítés lefrissítettem és azóta nem indul el a Play áruház. visszaraktam a 0726 és a 1128 elötti gaps-ot de nincs változás mintha teljesen beette volna ma gát a rendszerbe. mit lehet csinálni?
-
sularan
csendes tag
válasz
!Overdose! #5898 üzenetére
A gyári rom végtére is nem használhatatlan hisz a gyártó egy jól működő rommal forgalmazza a tabletet/telefont. De nagyon sok program/játék van ami a HC rommal nem kompatibilis vagy nem indul el rendesen, vagy lassu stb. sokan ezért térnek át eredeti romról főzött romra. Én sokkal jobban szeretm ha az android rendszerem nem gyári mert sokkal több állítási lehetőség van főzött rommal mint eredetin. Erre a tabletre pl soha nem lesz erdeti ICS vagy JB rom. Ebbe a két romba pl ha eredeti is lehet szabályozni hogy a háttérbe futó alkalmazások ne zabálják le a ram-ot ezt ugye a fejlesztési lehetőségekbe lehet megtenni és ott megadni a rendszernek hogy nincsenek háttér folyamatok és lássunk csodát a ram felhasználás 300mb körül fog csak mozogni mert a rendszer kilő autómatikusan szinte minden alkalmazást.
Persze valakinek elég annyi is hogy elnetezget leszed pár játékot unaloműzőnek stb akkor arra elég az alap HC rom is de ha kicsit többre vágysz akkor a gyári rom nem ér 1 forintot sem
.
Joestone fáradozásai egyre közelebb viszi ahhoz hogy megalkossa a tabra a tökéletesen működő romot ezért köszönet is neki.
-
sularan
csendes tag
én is használtam a kamerát de rájöttem hogy ekkora téglával fényképezni külső szemlélőként elég röhelyes és telefonálni is igen viccesen jön le. Ezért vagyok a JB és az ICS híve. Ha rám hallgatsz felrakod a JB-t amit joestone csinál elöbb utóbb lesz kamera is csak idő kérdése. Az alap rommal szerintem senkinek nem volt gondja mégiscsak a smart tab-ra lett szabva :d. De az ICS és JB tartalmaz olyan dolgokat amiket az alap HC nem. Fejlesztési lehetőségekbe én bekapcsolom azt hogy a háttérbe ne fusson program igy mindig 300MB alatt van a ROM így jobban kihasználják a futó alkalmazások a helyet ami most joestone-nak köszönhetően ismét 765MB. Függetlenítő kód nincs de amiket innen leszedsz romot akármelyiket mind szoftver szinten lessz független és láss csodát onnantól bármit elfogad.
Amit én az alap HC-be nem szerettem, hogy voltak programok amiket a HC nem támogatott de a JB meg az ICS már támogat. Hidd el több előnye van a főzött romnak mint hátránya hogy yelveszted a kamerát.
Én vettem egy HTC-t a vodánál nem került sokba tudásba sem a leg jobb de androidos és telefonálásra fényképezésre már jó. Tablet mellé már nem igénylem a csúcs androidos készüléket. Ha az alap romot hagyod fent akkor sosem lessz független. Másik ami már benne van a JB-be és az ICS-be az a tárcsázó ami ugye HC romba nincs benne
max sms-t tudsz írni és ennyi.
-
sularan
csendes tag
Próbáltátok már a youtube-t a Marketről leszedett programmal nézni? a böngészővel ellentétbe nem tölt be mindenféle reklámokat kommenteket stb csak maga a lejátszandó videót. + ami még be szokott válni ha nincs bepipálva a mobilhálózati beállításokba az hogy "csak 2g használata". Ha ez ki van kapcsolva nekem a vodánál a net ilyenkor 3mb/s-el fut ami azért odavág és a videót igen gyorsan betölti. ha 2g-n megy akkor a fél életem is rámegy mire betölt 1 videót a maga 50-60kb/s sebességével.
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #4989 üzenetére
Nekem most a 09,09-es rom van fent és mindent éejátszik tegnap néztem youtube videót és áttettem hd-be hogy jobban lássam a dolgokat és semmi baj nem volt. nagyon ritkán fordult elő hogy magától gondolt egyet és kikapcsolt de azt leszámítva is szerintem a legjobb munkád a 08,26-os romodhoz is volt szerencsém de annak az volt a baja ugye hogy a wifi jel megszünésével a tab ujra indult meg volt annak pár baja még
. Apropo nem lehet más hangerő szabályzót belerakni a dps manager helyett? vettem nemrég 1 HTC Desire C-t abba valami teljesen más zene és videó hangerőkompenzációs progi van szerintem jobban kezelei az effecteket mint a dps manager ezt lehet cserélni?
-
sularan
csendes tag
minden nap olvasom a fórumot mivel joestone romját használom igy felnézek mennyire halad a dolog kinek milyen tapasztalata van elnézést kérek hogy nem emlékszem a tegnapi vagy tegnap elötti fórum bejegyzések minden részletére........... ha meg új lennék igen egyszerübb lenne feltenni újra a kérdést
nézegetted már hogy mennyi hsz van és az hány oldalból áll?
-
sularan
csendes tag
Feltnnék egy kérdést.
Most vettem egy tokot a tablethez, de nem bluethot csatlakozásu hanem microusb-s. Kérdésem annyi lenne, hogy létezik e olyan csatlakozó ami átalakitja a smart tab egyetlen csatiját microusb-re.
Az Apple tabjaihoz van hasonlót keresek hátha valaki már találkozott vele
-
sularan
csendes tag
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #4693 üzenetére
Igazad volt még a 2012.08.26-os verzió volt letöltve az oldalról ezért voltak a hibák meg a régi boot kép most már a 09,02-es verzió van lent telepítés elött én ujra formáztam meg factory reset biztos ami tuti
most már tökéletesn megy minden
kiváló munka és köszönöm a sok segítséget
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #4663 üzenetére
Format system megvolt factory reset megvolt format boot-ot nem találtam utánna felraktam megint a cm10-es romot meg a gapsot de továbbra is a cm9-es bootképernyő fogadott de legalább ugy néz ki hogy a wifi ujraindulás megszünt. korábban volt az is hogy magától 1x csak kikapcsolt a tábla gondolom a régi cm9 pár file-ja ami maradt rajta összekavart valamit most jónak tűnik ez is már csak a boot képernyöt sajnálom
de ez legyen a legkevesebb gondja a gép jól működik eddig legalább is remélem igy is marad
köszi joestone mindent
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #4625 üzenetére
Szerintem JB mert a BT működik a verzió meg 4.1.1
akkor szerintem futtatom a tabot 1300-1400 körül abbol tényleg nem lehet baj
.
A wifihez mit tudsz szólni neked is van még vele baj, vagy már csak nekem? Ugyan az a hibajelenség mint az ICS-nél újra indul de további hiba az is hogy készenlétből is van mikor kikapcsol.
Telepítés után volt wipe factory reset még a google apps után is valami ötlet?
Más hogy lehet formázni vagy lenullázni a belső memóriát?
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #4603 üzenetére
Joestone korábban írtad hogy új indulási logoval láttad el a romot kicsit megilyedtem mikor a CM9 kék emberkés logó jelent meg telepítés utáni ujraindulásnál
azt írtad hogy kicserélted én rontottam el valamit? A Wifi-re is írta valaki hogy nem indul már újra és a kamera az egyetlen ami nem működik. Nos a kamera tényleg nem műkszik de a Wifi még mindig újra inditja a masinát. Vannak programok amik nem indulnak el de azt hiszem ez legyen a legkevesebb
. Ami nem indul nincs rá szükség
1 hardveres kérdés. ha felhúzom a proci maxra vagy olyan 1500 környékére milyen hibát okozhat a tabon illetve érdemes e a procit húzni?.
-
sularan
csendes tag
Joestone
1 olyan kérdésem lenne ha felrakom a JB-t hotspot működik rajta vagy várjak amig még buherálod a wifit hátha sikerül megoldást találni rá? mint azt korábban írtam a hotspot nekem azért kell mert munkahelyemen közösen használjuk a netet 1 kollégámmal de ha nem működőképes még a hotspot akkor várok amíg a hiba el nem hárul.
Másik ugyan keveset használom a fényképező részét de fog majd az is működni? vagy már működik?
Köszi
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #4265 üzenetére
Joestone nekem olyan kérdésem lenne hogy ics alatt a hanghívás nagyon halk volt akkor a JB alatt amit írtál mennyire lehet jobban hallani a másik felet?
A kamerát nemsokat használom ami nekem fontos a wifi és a hotspot mivel a munkahelyemen közösen használom a netet 1 kollégával ezért kell a megosztás.
Az eddigi munkád kifogástalan le a kalappal elötted
-
sularan
csendes tag
válasz
dredjudge84 #4060 üzenetére
Nekem is fent van a tablet market és sokat leszedtem ugy hogy vagy marketen keresztül vagy torrentről. Az app jó még akkor is ha csak átirányit nem 1 ilyen progi van ami a marketre irányit hisz az a hivatalos android app store ahol gyüjtik és frissitik az appokat. Sok gamelof-t játékot kipróbáltam és ment is pl.: modern combat 3 / settlers hd / Splinter Cell.
Ami nekem bejött játék az a shadowgun / Need For Speed hot porsuit / Dead space / World Of Goo / cogs / Skate Party / War Pinball / ezeket sorolom én a komolyabb kategóriába. Szóval a tablet markettel nincs semmi gond a Made in Hungary és a Magyar Alkalmazások is ahhoz hasonló csak azokba honosított appok vannak de végül is a market place-re irányitanak hisz mindenki opda teszi fel amiket szerkesztenek.
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3921 üzenetére
Joestone tudnál némi infót adni miben lessz jobb majd a cm9-nél a jb? beállítások finomhangolások cpu mem húzás stb amolyan előszél hogy menyire lesz gyors majd
.
Sok fórumot végignéztem de mindenhol csak a te munkáddal találkoztam és mindenhol megköszöntékt a fáradozásod :d ha a jb jobb lesz mint a cm9 akkor lesz 1 kis hírneved
.
grat az eddigi munkádért és kitartás
.
-
sularan
csendes tag
Sosem értettem ezt a dolgot hogy minek akar valaki windows progit ráerőszakolni 1 android rendszerre ami linux alapu tehát konkurens rendszerre akarsz rárakni emulátorigényes programot ami annyit tesz hogy sosem lessz olyan amihez nem kell emulátor.
Nemsok olyan program van ami nincs meg androidra. Google jóbarát torrent meg mégjobb igy minden programot megkapsz ingyen
. Nekem eszembe nem jutna windows programot rárakni tabra.
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3675 üzenetére
Én nem értek hozzá programozás szinten de nem lehetne összehasonlítani és kivenni dolgokat más tabletek romjaiból mint a telefonos androidokból? az xperia x8 romok is zömmel átalakított htc romok meg sammsung romok voltak itt is lehetne valami hasonlót csinálni vagy nem? 1 olyan romot kell nézni amibe van gsm rész megnézni benne hogy fér össze a wifivel, és a többire is lehetne megoldás ugy. a kamera alap szoftvere smart tab 7 esetébe hogy nincs benne mobil fény minnt az X8 esetébe ott 1 htc romot használva a programba volt mobilfény bekapcsolása de nem lehetett bekapcsolni mert nem volt az X8-ba fény de mivel átvett soft volt igy a program tudta csak a telo nem
.
Remélem érthetp volt amit irtam sajna nem tudom és nem értem a romok programozását mert nem ismerem a programot amivel szerkeszteni lehet, és a türelem is hiányzik hogy 1 ilyenbe belekezdjek. ha tudok segíteni inkább elméleti szinten teszem ötletekkel
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3671 üzenetére
Joestone lehet tudni valamit hogy halad a fejlesztés lesz javitva a rom hiája valamikor? fetebb irtam az óra és egyéb problémákat amit ahogy írták megoldana 1 ujra telepítés de ha lesz javított rom amibe már működik a bt meg kamera ill a wifi nem restartol akkor várok még kicsit feleslegesen nem akarok dolgozni a telepítésen
.
-
sularan
csendes tag
nekem sem volt a világom
én hogy f***am mikor csak 1 fekete képernyő fogadott és nem tudtam ujra inditani
azt hittem elb***am
aztán irtam és megtudtam 20mp folyamatos gombnyomás megoldja a problémám
nagyon elrontani nem lehet ha a recovery-ig eljutsz onnan már sima ügy ha wipe megvan mondjuk nincs vissza út de addig nem lehet elronta ha para van akkor nyomod a kikapcs gombot és minden a régi
-
sularan
csendes tag
Az első lapon elég jól le van irva miket kell letölteni a képfile-t hova kell bemásolni aztán már csak parancssorok lennek
. ha kb ugyanott akadsz el olvass feljebb ezen az oldalon én is elakadtam és segítettek
végül is ez a parancs kell csak adb boot bootloader majd ott fastreboot boot recovery.img asszem
de fentebb irták nekem a parancsokat. a recovery img-t joestonee oldaláról szedd le ott is olvasgass kicsit [link]
én 1 napot áldoztam rá mire felment a rom
és a végére már nagyon ideges voltam
.
-
sularan
csendes tag
Nem a teszt számit amugy kb 500 pontal több a teszt eredménye de ha csak ez alapján akarod feltenni akkor ne tedd
. A lényeg az hogy a HC 3,2,1 verzió mig az ics 4,0,4 ezen kívűl mindenhez van normális hozzáférésed. nem kell letölteni task killereket a beállításon bellül van 1 lehetőség megadod hogy csak 4 alkalmazást nyithat meg a gép és nem megy 320mb fölé a mem használat ez nagyon nagy előny a HC-hoz képest nem kell mindig söprögetni a memóriát az OS megteszi helyetted
. a cp min. órajele olyan 430 körüli amit fel lehet húzni biztonságos 500 fölé igy a boot és a progragramok inditási ideje rövidebb. Minden ami nem kell ki tudod kapcsolni és csak a hasznos dolgok maradnak 1 ICS OS-nél. pl ennél az ICS-nél van profil mint a régi telokba ahol beáálíthatod a hang erejét meg mindent amit kell igy 1 gombnyomásra tudod némítani stb.
Nos írhatnám az előnyeit nagyon sokáig a gyári alappal szembe de nincs értelme
. A gyári alap szoft nem jó semmire. Aki tudja hogy milyen előnyöket élvezhet 1 főzött rommal az minden android telójára felrak 1-et ( jelen esetben tabet
.
Remélem ha a hibák ki lesznek küszöbölve 1 tökéletes romot kapunk az alkotótól, de egyenlőre a hibák ellenére is nagyon örülök hogy van ilyen és nem bántam meg hogy lecseréltem a HC-t
-
sularan
csendes tag
Igen vissza olvastam korábbi bejegyzéseket és ott a régi hc-re hivatkoztak hogy az időt nem mutatja jobban a hang ami zavaró hogy nagyon halk de szerintem nem fogom addig ujra rakni amig a köv rom nem lesz meg addig meg elvagyok ez a 10 perces eltérés legyen a legkevesebb gondja a romnak
. egyenlőre a telefonálást is fel kell függesztenem addig amig javítva nem lesz. remélem mihamarabb meglesz mindenre a megoldás azok amiket a cm9 nyújt nem szeretném visszacserélni az alapra
.
-
sularan
csendes tag
Na eddigi tapasztalataim a romról.
- Időzóna frissítés 10 percel késöbbi időpontot mutat a valós időtől pl 16:20 heéyett 16:30-ra állítja függetlenül az időzna frissítéstől be van e kapcsolva.
- telefonálásnál a hang nagyon halk de ezt még betudom annak hogy a headset nem a legjobb :d.
- pár program nem hajlandó futni kidobja őket 1 hibára és ennyi nem indul.
- vannak programok amiket nagyon nehéz leállítani.+ az ismert hibák. Remélem ezek az infók is segítik a további fejlesztéseket
.
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3644 üzenetére
a bt tényleg jó lenne ha lenne mert akkor lehetne bt fülessel is telefonálni nem lenne kellene a headset csak sima fülhalgató filmek játékok és efekt programokra lenne. Kamera most nálam háttérbe szorult a wifi viszont előtérbe került a második helyere aminek szintén örülnék ha megoldódna bár hozzá lehet szokni hogy újra indul mikor kikapcsolom már nem zavar mer a rendszer nagyon gyorsan feláll igy nem okoz problémát
. a bt viszont jó lenne ha lenne
. eddig nyúztam de nem találtam problémát a romba. vannak programok amik nem indulnak el de azt betudom annak hogy belepiszkáltam a cpu-ba hogy több pontom legyen az antutun de ugy lett a cpu beállítva hogy restartnál visszaálljon az eredeti órajelre. hiányoztak már ezek a tulajdonságok
szép munka
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3638 üzenetére
már nagyjából kezdem érteni hogy működik a rom és a recovery kicsit bonyolultabb mint a normál android telefonok esetébe de 1x ezt is meg kell tanulni
nos remélem sokáig fogsz romot fejleszteni kell olyan ember aki érti a rom működését és meg is tudja csinálni. Wárom a romod azon verzióját amibe a BT működik a wifi nem inditja újra a tabot és a kamera is működik ha ezek megvannakakkor tökéletes rom alakul ki
amugy tényleg gyorsabb mint a gyári bootolásnál is programok futtatása is rövidebb eddi nagyon jó és ami miatt nem fogom letörölni ezt a romot az a telo program
ez tényleg nagyon jó köszönt mindenért ami a romba van és ami műkszik
Várom a fejlesztéseket
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3636 üzenetére
a pontos hibaüzenet az volt csak hogy waiting for device és ennyi itt megállt a tudomány nem ment semerre hc amit kértél az 3.2. De hosszas kűzdelem és hasznos infók parancssok felsegítették a cwm9 romot és eddig a wifi és a kam nemműködése ellenére jónak tűnik de tesztelem tovább már nagyon hiányoztak zek a hozzáférési lehetősegek amit nyújt a főzött rom. köszönöm mindenki türelmét és segítségét.
Annyi kérdésem lenne még hogy ha most felrakom a recovery képét ujrainditásoknál már nem fog lejönni többé? másik kérdésem az hogy ezek után már felmehet bármilyen rom vagy ennek a javitása ha lesz?
-
sularan
csendes tag
Nos leirom akkor mi a helyzet.
Adott a számítógép fel van telepítve az adb benne minden ami kell ahogy le van írva képek stb. Fel lett telepítve a zte legjobb drivere amig a számítógép be van kapcsolva felismeri hogy mi van rádugva a gépre jelen esetbe ugye a tablet. amint parancssorba kiadom a reboot bootloader parancsot szürke képernyő ami jó eddig minden stimmel. Beütöm a következő parancsot fastboot boot recovery josee oldaláról le lett szedve a recovery kép ami szintén az adb-s könyvtárba figyel, de amint a parancsot beütöm a következővel szembesülök. Waiting for device ami annyit tesz, hogy már nem látja a tabletet igy a műveletet nem tudja végrehajtani. kb 2 órámba telt mig a fetni infók alapján vissza tudtam varázsolni a V03a romot hogy a cwm9-et fel tudjam rakni, de amig bootloader módba nem ismeri fel a tabletet nem tudok tovább menni.
nagyjából ennyi a problémám
reggel óta nem jutok előrre és ez már nagyon kiakaszt
-
sularan
csendes tag
válasz
Mardel92 #3626 üzenetére
kezdem érteni a dolgot visszaraktam a v03a romot ahogy le volt irva mivel abba lehet felrakni a cwm-et és ugy felrakni az uj romot ahogy irtad a v03a-n stabilabb a cm9-es rom. Nos miután sikerrel jártam a reinstallal el akartam kezdeni a cm9 felrakását de mikor nyomtam neki 1 reboot bootloader-t ujra indult ahogy kell azóta a gépem nem ismeri fel a tabot bootloaderbe, pedig a driver telepítve van igy nem tudom a további parancsokat kiadni. valami ötlet erre?. Pedig a windows frissítési naplójába benne van a driver
-
sularan
csendes tag
válasz
Mardel92 #3624 üzenetére
igaz nagy a gép és nem a legkifinomultabb a kamerája
lehetne jobb is de ha nincs kam akkor nincs vieo kép skyp vagy msn közbe mivel akkor ugrik az első kam is
bár ez még mindig részlet kérdés
. Nos szivesen telepítgetnék de ahogy korábban irtam lefutott az első pár parancs igy meglett a super user program fent van a busybox amit engedélyeztem de ettől még nincs rootom és nincs recovery-m ami nélkül nem tudok telepíteni. Feltaláltam magam igy az alap szervizmenübe be tudok lépni de flash felrakásához kell a cwm amire nem találok leirást hogy kell felrakni ill parancssort és zippet is hiányolok.
Amugy nem nehéz felrakni a romot magát ha már kész a root meg fent van a recovery de amig azok nincsenek kicsit nehézkesen megy a dolog
.
-
sularan
csendes tag
válasz
Mardel92 #3622 üzenetére
Nagyon kezdő vagyok tab dolgokba az első root és egyéb 1 X8-on történ ott még sokkal egyszerübb volt minden
azért vágok bele a dologba mert sok jót olvastam hogy hogy gyorsabb lesz a tab lehet húzni a procit grafikán javítottak sokat stb többre értékelem a főzött romokat mint amit a gyártó valaha is kiad
. megnéztem amit irtál de kicsit elrettend a tudat hogy nincs BT, kamera és a wifinél újra indul. Nagyon sokat használom a wifi-t és a kamerát is mivel elég jól összedobta a zte a gépet
.
-
sularan
csendes tag
válasz
Mardel92 #3620 üzenetére
köszönöm a hasznos infókat a drivert kézilkeg kellett telepítenem az nem okozott gondot megcsináltam az első lépéseket kicserélte a bootot és megvan a superuser app a busybox engedélyezve lett azon bellül pár dolog kivételével installed lett jópár dolog ami aggaszt hogy a remount parancsot failednek irja és a többi parancsot sem csinálja meg elméletileg az utolsó 3 parancs lenne a művelet vége erről is kérhetek kis infót? ez fontos a művelethez? vagy kihagyható? ha kell akkor miért lehet failed?
Köszönöm a segtítséget
-
sularan
csendes tag
Sziasztok sos kellene 1 kis segitség elkezdtem csinálni azt ami az első oldalon szerepel mindent ugy csináltam kellő körültekintéssel beütöttem az első parancsot adb reboot bootloader és azóta csak 1 sötét képernyő van és nem reagál semmire most akkor mit is kell csinálni? pls ne olyat irjatok hogy olvassak vissza meg ilyenek eléggé kétségbe vagyok esve hogy hazavágtam a gépet előrre is köszönöm a gyors válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest