Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bRANC
tag
Igazából build.prop meg init.d pár új APK ,ha van rá igény fel töltöm, de most inkább el kezdek valamit a CM-el talán hétvégére lesz már valami
talán egy 4.2.2
-Minden meg maradt belső memórián szerencsére
mindjárt le is mentem....
-
arnd
senior tag
Ja ja, sokat kell vele vacakolni felrakáskor. Van amikor az SD/SIM kivétele segít (vagy legalább is úgy tűnt).
Egyszer jártam úgy, hogy vissza kellett raknom egy eredeti vodkásat rá, és újra kezdeni az egészet.
Mondjuk ez az egy baja van, meg, hogy van olyan,. hogy nem teljesen jól sikerül a reset és égy két dolog nem megy. De egy újabb hard reset (ami persze boot loop stb. 1000-el) megoldja.Valójában elég gyors is a készülék, van kamera, mobilnak is használható, a készenléti idő is jó, nincs baja. Csak ez a macera ne lenne a boot loopal. Azért Joe ROMjai sokkal de sokkal stabilabbak. Csak a qrva kamera...
-
gyu456
tag
Ez ICS lesz, vagy már JB ROM?
Bocsi nem olvastam vissza...
-
glaci
őstag
Jó hír, hogy működik!
A V9S ROM elsőre nekem is megállt, ill. sokaknak volt boot loop. Rakd fel újra, meg megint csináj davlik törlést vagy teljes rendszer törlést, menni fog az, ha nem elsőre, akkor harmadszorra. Volt akinek 10 percig loop -olt, mire elindult. Türelem és kitartás!
Na és igazam lett? Megmaradtak a képeid?
Majd ha működnek a modosítások azért ird le légyszives, hogy pontosan mit "tuningoltál"!
(Ezek egy részét élő root -olt rendszeren is meg lehet csinálni, ha jól sejtem, igaz?) -
joestone
addikt
Ha csak a boot.img volt babrálva akkor a recoverynek működnie kellene. 20 másodperces power gomb nyomás és utána próbáld recoveryben indítani , ha nem sikerül a fekete képernyőnél fastboot devices parancs .
Ha van válasz akkor mehet fel egy működő boot.img.
Az adb kapcsán adb kill-server , adb reboot bootloader kombit kellene megpróbálni. -
bRANC
tag
[Ezt próbálgattam]
De szerintem ott nyomtam valami boot.img-vel össze hozható dolgot meg pár dolgot nem tudom és remélem hogy Joe tud segíteni, amúgy 2 év a gari ugye?
Egszer már volt szerencsém csak akkor system format és még az elején volt, cserélték. -
glaci
őstag
Ha hülyeséget mondok Joe majd kijavít, de szerintem a képeidet még nem kell siratnod.
A gép még nem halt meg, tehát Joe tuti tud majd neked útmutatást adni hozzá, hogy újra tudd flashelni.
Flash és factory reset alkalmával pedig az "sd-kártya" tartalma nem szokott elveszni, olyannyira nem, hogy a régi rendszer sok "szemete" is rajta szokott maradni, úgyhogy szerintem az most is megvan, és valószínűleg még a jövőbeni "javítás" után is meglesz majd!Az általad eszközölt módisítások nem tűnnek "halálosnak", így nem hiszem, hogy közvetlen okozói lehetnének ennek a half - brick -nek, de majd Joe megmondja. (Még az is lehet, hogy tud segíteni a moddolásban. Nekem pl. Smartass V2 governor hiánycikk, úgyhogy most sk. módosított Consetvative-t használok, csak nem vagyok megelégedve a reakcióidejével. (Lassan fut fel, ha beterhelem, majd lassan vesz vissza, ha megszűnik a terhelés.))
Egyébként mesélhetnél később majd róla bővebben, ha már újra jó lesz a géped.
Majd írj, hogy mire jutottatok Joe -val, szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy izgulok érted! -
bRANC
tag
-
bRANC
tag
válasz
joestone #7872 üzenetére
fekete kijelző be kapcsol rezeg halvány háttérvilágítás mintha bootloader de adb devices-re számok pár betü és offline hangerő gombok semmi hossza nyomás stb semmi válasz. Amúgy szerintem boot.img file-be követtem el valamit. amúgy android kitchen-el babráltam.Elösszőr status 6-os hiba de utána néztem és az update script miatt nem flash-elt majd meg oldottam és utána TWRP flash reboot system és semmi
-
sziku69
őstag
Nem tudom mi volt a probléma a v9s-sel. Nekem hibátlanul működik vele. Ha tényleg tégla lett, akkor gáz.
Egyébként ezen az aksi kioperálása, majd visszaoperálása sem segít? -
bRANC
tag
A V9S romból és Joe munkájából meg némi XDA után azt hiszem kész az első picit modosított tweak-elt Rom-om V71A gépekre majd meg nézek egy V11A gép romját hogy abból mit lehet csinálni.Holnap/ma délután többet tudok mondani.
-
arnd
senior tag
válasz
sziku69 #7865 üzenetére
Szép dolog az előrelátás, de akksi téren majd akkor kell körbenézned, ha már valóban xaraxik a tiéd.
Addig még lehet, hogy kijönnek a kínaiak valami csoda akksival
Egyébként szvsz, ha minden kötél szakad valami 7" samu tab akksi csak belefér.
És a keresztrefeszített híres csóka is megmondta, hagy az aktuális problémára kell fókuszálni, a holnap problémája a holnapé. -
joestone
addikt
A korábbi romokat sem a CM csinálta , én portoltam a készülékre mivel nem támogatott hivatalosan a tab a cm által. twrp-ből a készülékre portolt verziót kell használni(kernel és a beállítások miatt) amit ha más nem portolt rajtam kívül a tabra akkor a blogomon lévő a legfrissebb kiadás .
-
sziku69
őstag
Én TWRP-vel raktam fel a v9s-t. de nem tudom melyik verzióval. Joe leírásában benne van minden.
-
gyu456
tag
[link] TWRP Recovery 2.5.0.1
Valaki frissített már erre? -
gyu456
tag
Remélem a CyanogenMod csinál erre a Tabra is egy 4.2.2-es romot
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Sikeresen beleejtettem a tabot, egy kis kád vízbe, de egyből kikaptam. Tegnap, mikor történt az eset, bekapcsoláskor, a rezgés után kifagyott az egész, ma már megy rendesen.
A kérdésem, hogy szabaduljak meg tőle amíg működik, vagy nem lesz gond vele?
-
sziku69
őstag
válasz
dredjudge84 #7850 üzenetére
Nekem t-m, és voda kártyával ment.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1:Valaki már szedte szét a tabot? Van benne olyan kis vacak elszíneződős valami, ami jelzi, hogy beázott?
2:A V9S rommal belemegy telenor és tmobile-os kari is? -
mozeer
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy szeretném visszatenni a tabra az eredeti kernelt mivel eladó sorba került és sajnos a linkek már nem müködnek. Valaki tudna adni nekem egy működő linket? Smart tab 7-re. Előre is köszönöm -
arnd
senior tag
Igen ebben lehet valami mert régebben nem emléxem, hogy futott volna nekem. És nem vacakoltam a repülő móddal.
Komolyan tépelődök, hogy elcseréljem e egy note2-r. Mostanában annyira hiba nélkül teszi a dolgát, hogy teljesen perfect. Na jó egy nexus7 azért jobb, de ha az árát is nézzük, még most is nagyon jó kis gép. Igaz ezzel a ROM-al azért kell egy kicsit vacakolni. De ha sikerül jól belőni, akkor utána tök jó.
-
sziku69
őstag
Az oc. kernelről van valakinek tapasztalata? A mostani v9s alá fel lehet tenni? Javít valamit a tab teljesítményén?
-
sziku69
őstag
Sziasztok. Eltűnt az usb-s töltőkábelem. Van valakinek ötlete, honnan lehet másikat szerezni?
-
arnd
senior tag
-
sziku69
őstag
Tudtok arról valami infót, hogy milyen bluetooth-os head-settel lehet használni a tabot? Illetve Viberrel milyenek a tapasztalatok?
Köszi
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Köszi.
Most néztem az aksit. Tegnap este óta kb. 5%-ot ment lejjebb repülő módban. Gondolom ez wifivel kicsit több lenne.
Az egyébként előfordulhat, hogy azért merült gyorsabban, mert több alkalmazás is futott? Mint említettem nem én használom a tabot (én csak megvettem a családnak) és a fiam 5 évesen "heckerkedik" rajta
Én laptopot használok, ezért az androiddal csak ritkán kerülök szembe. Szóval csak ismerkedési szinten vagyok vele.
Asszony kiakadt amikor megtudta, hogy vettem egy tabot. Most meg egymás kezéből kapkodják ki
Így megy ez nálunk -
arnd
senior tag
válasz
sziku69 #7816 üzenetére
Az a gond, ha jó ami benne van, hogy nem fogod kicserélni csak egy/másfél év múlva, addig meg a másik, ha nem is megy teljesen tönkre de nem lesz már jó állapotban...
Vagy kellene hozzá egy "szinten tartó" töltőt készíteni (nem hiszem, hogy kereskedelemben lenne ilyen). Vagy amikor tönkre megy a Tied akkor veszel egy újat. Esetleg hetente cserélgeted.
Anno én a streakemet úgy használtam, hogy volt még pluszban 3 akksim, külső töltőben töltöttem és pár naponta/hetente cserélgettem, így 2 évesen is szinte semmit sem változtak az akksijaim. Mint újkorában mindegyik. Ha csak az egyiket használtam volna és a többi a polcon lett volna akkor 2 évesen lett volna 4 darab, jó esetben 60%-os akksim, vagy inkább rosszabb.
Tehát ha xar az akksid akkor csere, ha jó akkor meg majd veszel két év múlva egy újat, nem muszáj pont ZTE stb. akksit venni jó bármi hasonló, még sima cella is, csak akkor a régiből át kell tenni az elektronikát.
Ha valami hülyeségem miatt megveszem a tab elektronikáját akkor esetleg megbeszélhetünk valami akksi projectet is...Minden esetre ha van valakinek xar akksija, valami sajtburger/sör tételben megvenném
-
arnd
senior tag
válasz
sziku69 #7804 üzenetére
Pl. Ha lemerülve elteszed egy évig. Tuti károsodik az akksi.
Amúgy ez egy félinformációbol maradt urban legend. Ugyanaz mint az első töltés 16 órán keresztül...
Van az akksiban egy elektronika ami lekapcsolja ha nagyon lemerülne, nem foglalkozik az semmiféle oprendszerrel. Tehát e miatt ne aggódj, ha egy két napon belül felrakod tölteni akkor semmi baja sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest