Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
Tikakukac #54 üzenetére
Nem tudom milyen menüről beszélsz nekem nem volt ilyen problémám sehol sem. Asztalra belépve meg minden ugyan ott megtalálható mint a Win7-ben. A Metro UI kb 10 percig volt érdekes és ment is fel a Classic Shell.
De van kereső része is a Metro felületnek elég csak elkezdened írnod mit akarsz és automatán átlép kereső funkcióba és már is ott a kívánt program vagy játék. Pofon egyszerű még az is.
Kékhalálom akkor volt amikor túlhúztam a CPU-t azóta sem egyszer sem.(#64) DRB:
Hülye példa volt de mi a helyzet a laptoppal? Oda pl tökéletes. Egyre több érintős laptop jön ki.(#79) OgKush:
Ne gázt szívjon hanem vegye meg a drágább verziót. Kap ajándék nyereséges vállalatot mellé. XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Mozilla Firefox
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest