Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felig igazad van, mert mokolhat az ember vele hogy valami hasonlot kapjon guiban mint elotte volt, de az nem olyan mintha valaszthatnank alapbol es ez a fo gond, desktopon egy erintesre kihegyezett felulet nem egy alom moka, viszon az inteles tabokon se teljesen tokeletes a hirek szerint, mert ott meg az intel atom procija a gyenge lancszem, pedig tapicskolasra termett a w8. Utoljara a kiadas elottit nyuztam, tempoban jo volt de a felulet kisse tul forradalminak ( emeszthetetlennek) erzodott szamomra igy felejtesbe h8malyaba veszett, a win 7 meg be van lakva, tan ha leterdel es ujra rakok mindent , es kijon a w9 desktop guival, na arra majd ranezek
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a nulláról újraírt kernel"
Hogy micsoda??!Miért írták volna újra NULLÁRÓL?
"Én is azzal kezdtem, hogy uninstalláltam az összes metroUI-s előtelepített programot, felraktam a start8-at és kész"
Ez itt a para, hogy miért nem out-of-the-box kapsz olyan felületet, aminél ne kellene kompromisszumokat kötni, miért nem volt opcionális a csempés csillivilli, de ezt már leírták többen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest