Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
this is life #353 üzenetére
"Lehet itt mindenki rosszul latja a dolgokat (en is) a win8 jo , csak a GUI amit rahuztak az a szokatlan,meroben uj, megoszto es emiatt gyik
."
Szerintem megválaszoltad a win8-at kritizálók zömének problémáját alfától omegáig.
Egyszerűen utálnak csempézni, és emiatt eleve elutasítják. Pedig kb. 5 perc felrakni egy start menü appot (pl. starddock start 8), ami még többet is tud, mint a Win7 saját menüje. Onnantól kezdve pedig ha akarja az ember, el is felejtheti a metro UI-t a windows-ában. Én is azzal kezdtem, hogy uninstalláltam az összes metroUI-s előtelepített programot, felraktam a start8-at és kész, van egy modernebb, jobb win7-em. Mert amúgy a nulláról újraírt kernel, a sokkal jobb kompatibilitási mód kezelés, stb. egy jobb, gyorsabb, oprendszert rejt a mélyben a win7-nél. És akkor még ott van a felhő integráció, ami szintén kellemes plusz. (Egy újratelepítésnél pl. csak újra be kell jelentkezni és leszedi a komplett régi profilodat, dokumentumokkal, háttér, stílusbeállításokkal, böngészési előzményekkel, cookie-kkal, kedvencekkel, mindennel.) És kiegészítésként az a metro felület is egész használható tud lenni. Eleinte én is letakarítottam teljesen, de aztán rájöttem, hogy a leggyakoribb programokat, amiket nem akarok a taskbarra rögzíteni, de naponta nyitogatok, gyorsabb elérni onnan, mint a start menüből. És persze ott az appstore, meg az xbox live. Sokat nem jelent, de ha már működik, jobb úgy játszani, hogy az ember még a solitare-el is achievementeket kaphat.
Szóval van ebben fantázia, csak ugyanaz van mint a WP8 megjelenésekor. Elsőre mindenki hátrahőköl, hogy ez használhatatlan, csúnya marhaság. Aztán másodikra sokan közülük már vakargatják az állukat, hogy talán mégse. Harmadikra meg már kimondottan megszeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest