Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
hackeeeee #33 üzenetére
Régen veszett ügy, ha valaki autóbuszon akar audiofilkedni, akármilyen fül/fejhallgatója is van. Én iPod minit használtam egy AKG in-ear fülhallgatóval elég sokáig, és bár nem voltam maradéktalanul elégedett a hangjával, a célnak megfelelt, mert bringán, buszon, autóban olymindegy, úgyis zajos. Otthon pedig úgyis van miről hallgatni a zenét. Többek között ezért tartom drágának és feleslegesnek ezeket az eszközöket, és osztom a véleményt, hogy minden jobb egy helyen.
-
evone
őstag
válasz
hackeeeee #33 üzenetére
Felejsd már el ezt, ne a telefonokrol beszeljunk mar egy mp3 lejatszo teszten. Szanalmas mar hogy akarmilyen Apple topic van, valakik tuti bejonnek hogy ez igy szar ugy szar, creativeot kell venni helyette mert az a legfaszabb mp3 lejatszo a bolygon, meg csúcsandroidot. Igaz hogy a csucsandroidon bongeszni sem lehet, de azert fikázni tudjunk.
-
-
alamuszi
senior tag
válasz
hackeeeee #14 üzenetére
Ezt rosszul fogalmaztad meg, ha csak zenét akar hallgatni, akkor előveszi a nagy öregek valódi tapasztalatát, és megveszi 2/3-ad ennyiért a Creative Zen-t, vagy Rio-t (Esetleg valamelyik nagy Brand-et (Philips, Sony,)). És az Apple-et elfelejti, és elkerüli messziről. Már ha nem a hype vagy a felesleges pénzköltés a cél mert erre az apple a legalkalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest