- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Direkt kiemeltem, hogy nem azokról beszélek, akik önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe. Nemrég olvastam például a hajléktalanokról, 10-ből 9-nek jó úgy, ahogy van, nem is akarnak visszailleszkedni a társadalomba, sőt, szerintük az a hülye, aki dolgozik.
Kopi31415: 18 évet nem kell, 0,5-1 évnyi tartalék kell és kész, amíg munkát talál az ember. Mondjuk én könnyen beszélek, saját családomra és a menyasszonyom családjára is számíthatok, hogy segítenek áthidalni az esetleges nehezebb időszakot. Sőt, még a munkahelyemre is.
-
Úgy gondolom, hogy akinek gondot okoz enni adni a gyereknek, az gondolkozott volna idejében még, mielőtt megcsinálta. A legtöbb ilyen saját magának köszönheti a helyzetét. Mi legalábbis nem csinálunk gyereket addig, míg meg nincs véve a házunk és össze nem gyűjtöttünk némi pénzalapot rá.
Egyébként meg ott a Diákhitel, ami szinte ingyen hitel, abból már csak futja egy nyamvadt 100 ezres laptopra. Már persze azon népeknek, akik nem a gyerekgyártás után kapott segélyből óhajtanak megélni.
Most ez így kegyetlennek tűnhet, de én speciel unom, hogy az én adómból kell fenntartani /megmenteni az idiótákat, akik a semmire szülnek, meg a semmire vesznek fel hiteleket.
-
"És arra is hogy min... Vagy ezentúl minden tanóra informatika termekben lesz, amiből egy hazai általános iskolában legtöbbször egy van?"
Ez könnyű, minden gyereknek vinni kell egy laptopot. Könyveket már csak elvétve kapnak, letölthetők majd a honlapról. Felsőbb oktatásban tudtommal már most is ezt pedzegetik.
-
fodorzsolt
csendes tag
-
pet1970
csendes tag
Kiváncsi vagy? Nos megmondom:
1. A többi tantárgy anyagában csak elvétve lelhető fel az informatika anyaga
2. A jelenlegi tanárok 99,9%-a nincs erre felkészítve.
3. A saját tantárgyuk anyaga tovább növekedett.
4. A legtöbb iskolában még 1 gép sincs a termekben!
Könnyen levonható az eredmény:
SEHOGY!
NEM FOGJA TANÍTANI!
Ha ezt a kerettantervet első osztálytól vezetnék be, akkor 5 évük lenne, hogy
1. a nem szakos tnárokat kiképezzék
2. a tárgyi feltételeket megteremtsékDE!
Akkor is hiányos lenne a tananyag!Abszurdum!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest