Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nobuo
tag
válasz
Dark Archon #30 üzenetére
A megélhetési gyerekszülést én is elítélem, de a többit nézve tényleg kegyetlen amit írsz.
Azt az "ingyen" hitelt is vissza kell fizetni. És azért manapság nem az a módi, hogy elmegy az ember munkát keresni és talál is.A legkönnyebb ítélkezni, de tudod vannak olyan családok, ahol az apa és az anya is az utóbbi 2 évben veszítette el az állását és akármennyire hihetetlen még most sem találtam másikat. Az én apám egy tényleg dolgozni szerető ember, de tavaly előtt, mikor elbocsátották egy évébe került hogy egy másik bejelentett munkahelyet találjon pedig már a külföld is annyira számításban volt, mint bármi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lexus, Toyota topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest