Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
visz963
csendes tag
Lehet, hogy a driver jó (bár én semmilyen gyorsulást nem látok), viszon a Control Center brutálisan el lett rontva. Egyszerűen nem lehet módosítani profilokat vele, csak mindig újat létrehozni. Új profil létrehozásakor pedig egyszerűen nem minden beállítást képest elmenteni, tetszőlegesen kihagy dolgokat (pl. képtelen megjegyezni, hogy hány képernyőt akarok egyszerre üzemeltetni). A régi control center ezt mind simán tudta.
Az órajel nem megy vissza 157 Mhz-re, gyakran 300-on áll. Kikapcsolom az overdrive-ot, akkor visszamegy, de ezt meg nem lehet elmenteni profilba...
Szóval használhatatlan.Végül felraktam az új drivert, de meghagytam a régi control centert. Így viszont az új beállítások nem érhetők el.
Nem tudom mit képzel az AMD, hogy ilyet ki mert adni. Az egész fórumban hemzsegnek a hibabeszámolók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest