Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Még se lessz jó most is szakadozik ha rájön az 5 perc

Aszem ezen a vonalon semilyen csodamodem nem segíthet, reménytelen
A trécom meg szarik a 10 elöfzetéses falukra, legutobb mikor beszéltem velük azt kaptam válaszul, hogy nemtudnak vele mit csinálni, vagy ez van, vagy mondjam fel az előfizetést! Gratulálok nekik
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy a falu másikfelében hogy a francba nincsennek ilyen problémák, ha ugyanolyan messze vannak a központól mint én?
Érdekes dolgok ezek az biztos, és mivel nincs a környéken más net lehetőség, lépni sem tudok a ügyben, szóval fizethetem továbra is az 1 megás netér a havi 5000-ret, ami nappal töbnyire használhatatlan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A trécom meg szarik a 10 elöfzetéses falukra, legutobb mikor beszéltem velük azt kaptam válaszul, hogy nemtudnak vele mit csinálni, vagy ez van, vagy mondjam fel az előfizetést! Gratulálok nekik
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy a falu másikfelében hogy a francba nincsennek ilyen problémák, ha ugyanolyan messze vannak a központól mint én?