Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dɨngodilɇ csendes tag Üdv mindenkinek! Nemrég szereztem be az albérletembe egy új fekete 360R modemet a régi őskövület 360R B3-as helyére, első dolgom volt, hogy beüzemeljem rajta dchard firmwarejét. Az előfizetés Telekom Netmánia S, viszont csak 7 Mbit letöltés érhető el, ezen szeretnék javítani valamit és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Amennyire én látom nem annyira rossz ez a vonal, viszont az SNR lock az messziről virít rajta. Átnéztem a kábelezést amennyire hozzáfértem, a bejövő vonal megy a szűrőbe (új), a modem részre megy a modem, a phone részre pedig egy ISDN NT, ami egy régi Elcon nt1+2ab+v24 matáv felirattal. A vonal nem szokott szakadni és a modem sincs kapcsolgatva, viszont van pár anomália amit nem értek, például a LE irányba a Power miért 0 dBm? De a végső cél az igazából a 10Mbit elérése volna. 
 Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő