Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
üdv
pls valaki el tudná magyarázni hogy ebben a fw-ben hova írom be az adsl login/pass párost (nem a router jelszavát hanem az adsl azonosítómat) mert rohadtul nem találom sehol, DSL-321B modem
próbáltam az utána bekötött TP-Link TL-WR741ND routerben (amin DD-WRT fut) pppoe-t kiválasztani és ott megadni az azonosítót de úgysem jó, netem ADSL2+ 5/512
mellesleg ha pc-n vagy routeren lehet csak megadni (ami az én esetemben nem műkszik) a login/pass-t akkor sztem ez így ****-t sem ér
köszi előre is a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest