- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Sziasztok! Még nem vettem airfryert, de most akciós a MM-ban a COSORI CP158-AF-RXB. Ez a verzió is ajánlott ugye?
Köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Megvettem ezt a [EY905B10]. BF-.akcióban
Ami feltűnt nekem, hogy csak grill rács van benne az 1 fiókhoz. Leírás szerint mintha 2 +1nek kellene lenni? Csak a D és F tálcák vannak benne az E nincs sehol, írtam az Alzának várom a választ.
Vett valaki ilyet? Hány darab ráccsal kapta?
Kevés burgonya miatt hamar megsült , még kísérletezünk vele ha nem jön be megy vissza és jön a Cosori.
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
fsdb
aktív tag
válasz INGJOKE #6393 üzenetére
[Troll] Ha számít. A fehér valószínűleg jobban koszolódik, mint a fekete. De lehet a liszt miatt ebben az esetben fordítva van. Nekem ezért lett a kávéfőzőm fekete. [/Troll]
[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
bul07
nagyúr
válasz Keef_Lee #6392 üzenetére
Megpróbálok ma képet lőni ha nem felejtem el
Reggel jöttem haza 24órából, aludtam vagy 3órát, nem szabad többet mert akkor este nem tudok aludni, mert holnap reggel fél hatkor megint megyek 24órára. És így most szétszórt vagyokHasábot én is airfryrben sütöm, csak a mirelit húsoknál hozzáad az ízhez ha olajban sütöm ki, nagyon észre lehet venni hogy mibe sül.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a két Philips modell miben tér el, csak színben?
HD9270/00 vs HD9270/70
Ha ugyan annyiért tudom megvenni a kettőt melyik jobb?
Segítséget előre is köszi. -
Keef_Lee
senior tag
Érdekelne a kép.
Én azon gondolkodtam, hogy gyártótól függetlenül nincs az a bevonatos lemez, ami kibírja hosszútávon, hogy -15 fokosról +200-ra melegszik nagyon rövid időn belül. Szóval, aki sok mirelites cuccot nyomat annak ezzel számolnia kell valószínűleg.Az olajban sütés ízlés dolga. Nyilván nem tud ugyanolyan íz megjelenni égett olajjal és nélküle. Nekünk ízlik a krumpli az airfryrben is és nagyon becsüljük, hogy így nincs büdös olajszag a lakásban az elszívó használata ellenére.
-
bul07
nagyúr
Nekem ugye Siguro AF-R550 van kb 14hónapja, megvagyok elégedve velle
De nem halgatom ell hogy biza a kosárba már megkopot a bevonat, ha gondoljátok majd lövök róla képet.
Pedig kézzel szivaccsal mossom és nem ám ráégett dolgokat hanem mirelit hasább uttán.Amúgy van olyan mirelit aminél visszatértem a olajba sütésre
Egyszerűen az olajba süttés add még hozzá ízt, jobb lesz az íze a végeredménynek. Nekem ez lett a tapasztalatom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
erdey_a
addikt
válasz jozsi252 #6389 üzenetére
nem tudom, hogyan keringet máshogy (jobban vagy rosszabbul) a drágább, nekem eddig csak olcsóbb gépeim voltak, de mindegyik hibátlanul sütött, nem volt hiányérzetem.
forgatni se a pékárut, se semmit nem kell. a krumplit át kell 1-2x rázni a jobb eredmény érdekében.
én nem használok sütőpapírt, mert szerintem felesleges, meg fagyos cuccoknak nem lesz olyan ropogós miatta az alja, de ez hitkérdés, sokan használnak.
a bőrös császárt alufóliából hajtogatott kosárkábann sütöm, hogy megtartsa a szaftot, aztán az is megsül.Vérboci
-
jozsi252
veterán
válasz erdey_a #6388 üzenetére
Azon kívül hogy mondjuk az összeszerelés minősége más egy kicsivel, a funkcionalitásban gondolom nincsenek olyan nagy különbségek? Mondjuk a drágább nem keringeti a hőt jobban mint egy olcsóbb, meg ilyesmire gondolok?
Nyilván az más ha alsó/felső fűtőszálas különbséget nézünk egy csak felső fűtőszálashoz.A pékárut amúgy meg kell forgatni, vagy ha ki van olvadva akkor megsül forgatás nélkül is? Illetve érdemes minden alá sütőpapírt tenni, vagy van aminél nem érdemes mert kering a hő annyira jól?
iPhone 16 Pro Max
-
erdey_a
addikt
válasz jozsi252 #6385 üzenetére
a siguro szinte szögre ugyanaz mint a cosori. szerintem semelyik drágább gép nem éri meg, amelyik ugyanazt tudja mint az olcsóbb (teljesítmény, méret, külön kosár)
pékárut fagyasztva simán (kifli, zsemle...) de a leveles vagy kelt tésztások (csiga, barackos leveles) azért jobbak, ha 30 perc alatt ki vannak engedve. anélkül is működik, csak így jobb. de ez nyilvánvaló és nem az airfryeren múlik
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
bul07
nagyúr
válasz jozsi252 #6385 üzenetére
Amazon Cosori 95-100euro között szokott lenni.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Meg szeretném kérdezni hogy a Cosori Premium nyújt 2x annyival többet mint amennyibe most a Siguro AF-R550 kerül? Előbbi ugye 50-60k körül van, utóbbi pedig 24k.
Illetve szeretjük a pékárukat, nagyon jó lenne néha pár darab fagyasztottat bedobni az Airfryerbe. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalatotok? Mennyire sül meg rendesen ha mondjuk fagyasztóból egyből kivesszük és megy a sütőbe? Van aki esetleg használja a sütőjét erre a célra is?Köszönöm szépen!
iPhone 16 Pro Max
-
vacs
veterán
#akció
Philips Airfryer XL 9270
philips.hu - 34 145 Ft, kuponkód: KOSZI15
Alza.hu - 39 990 FtSaját tapasztalat:
Nekem egy Gorenje AF1700DB van, de vettem egy Philips 9270-et is!
Nem rossz a Gorenje sem, de a Philips sokkal minőségibb!
+ a Philips gép külső burkolata is igényesebb anyagból van
+ az érintő felület könnyebben érzékel, mint a Gorenje
+ kulturáltan csipog a Philips, ez nem ébreszti fel a gyereket, mint a Siguro gépek!
+ érzésre a tapadásmentes bevonat is jobb minőségű
+ halkabbnak tűnik működés közben, bár nincs műszeres mérésem
+ philips aljában vannak "terelő lapok", emiatt szebben/hatékonyabban süt alulról is
- hátrányt még nem vettünk észreLidl gép (link1 + link2) vásárlásán is gondolkoztam, de nem bánom, hogy a Philips 9270 lett!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
bul07
nagyúr
válasz PuffyDog #6371 üzenetére
Javaslom hogy ha akciót írtok be a nevét mindig írjátok le, mert akkor lesz kereshető
Úgy lehet visszakeresni hogy milyen akcióba volt eddigSiguro AF-R550 23990Ft
Siguro AF-S800 19990 Ft[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Siguro 23990 ismét.
-
OPiiPO
veterán
válasz erdey_a #6367 üzenetére
+1, Aldis nálam a cucc, de hasonlóan dupla kosaras és lyuggatott, eddig semmilyen húst nem kellett forgatnom. Krumplit is csak azért rázogatom, mert ha több rétegben terül el, szebben pirul ha át van forgatva párszor.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
erdey_a
addikt
válasz ricogsm #6363 üzenetére
ahhoz, hogy ne kelljen forgatni a húst, nem kell alsó felső sütés. a krumplit meg így is úgy is érdemes átrázni, mert azért azok egymásra fekszenek.
tegnap pl. csirkemáj és csirkemell sült a siguroban, de eszembe se jutott forgatni.
azért lyukas alul a rács (és ezért jó a dupla kosár, meg ezért nem rakok semmit szilikonba meg sütőpapírra) hogy alulról is érje a forró levegő.
a hurkát se forgatom, a tükörtojást se, és természetesen a piskótát se, satöbbi.
jók az alul felül is sütő gépek, de tévedés azt hinni, hogy anélkül egy gép ne sütne jól, vagy forgatni kellene bármit.
ha számít az ár, akkor ne ez a funkció döntsön szerintemVérboci
-
-
ricogsm
őstag
Köszi srácok!
Cosori megéri e azt az árat? Vagy Tefal is megteszi azon az áron? (Pár sorral feljebb említettem)
alul felül süssön. Ne kelljen forgatni az ételt. Ha már veszek flyert legyen jó.
írták páran ne kelljen kompromisszumot kötni.
Ha sütünk húst , nyilván köretet is.
Eddig úgy gondoltam ott a légkeverős Sütő akkor minek? Asszony nem hagy békén.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
AirFlyer vásárlása előtt állunk.
Sok infoban el lehet veszni amit ott olvastam.
Tefal dupla kosaras sütőt néztem ki.
valaki tud segíteni e döntésben iránymutatásként?
Ebből is van kettő fajta.
EY905B40 Illetve EY905D10
mi különbség lehet a kettő között? 60e Ft körül van a kettő.
Másik dilemmám ,hogy nem e lenne jobb a cosori
Dual blaze?
Általában kettő kosaras megoldás érdekel mert ha sütünk húst akkor köretet is sütünk hozzá.
Amazonrol hogyan lehet rendelni? Nem szállítják ki Magyarországra.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Beni2360
félisten
Ha kaja lesz benne nem lesz olyan meleg. Nekem egy fa asztalon van 2,5éve és semmi baja nincs. Egyébként se fogsz 200 C fokkal sütni olyan sokáig. De egy 30x30-s járólap is megteszi. Aztán majd kiveszed mert nem kell slája.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
valeno
tag
Sziasztok!
Próbáltam a keresővel operálni de nem találtam ajánlást erre.
Vettem egy ilyen lidl-os airfryert (19.9k-s változat), lefuttattam a kiégetéses programot és utána megnéztem a pultot, eléggé felmelegedett. Mivel elég régi a konyhabutor és nem a legjobb minőség így tartok tőle hosszú távon baja lesz. Emiatt vennék alá valamit pár ezer forintért. Valakinek van valami ötlete ilyesmire? -
mikej95
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik nagy kapacitású (6-6,5 liter) modellek az ajánlottak?
Még 4 éve vettem egy 3,5 literes Xiaomi sütőt, hasznos kis cucc, de érik egy érdemi upgrade. Kosár rázás jelző funkció talán az egyetlen "okos" dolog amit aktívan használok benne. Márkaboltba benéztem 6,5 és 4,5-ös modell forgalmaznak már csak így közvetlen méretbeli összehasonlításra nem volt lehetőségem.Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
btoth0413
kezdő
Nekünk a párommal egy Xiaomi van.. Mindent is amit lehet abba sütünk és nem elég, hogy nem kell tocsognia az olajban, stb.. Csak beállítod beteszed kész.. Pl krumplinál van, hogy kéri hogy rázd meg, ilyenek. De összességében nagyon jó cucc!
ᴀ ꜱᴢáᴍíᴛóɢéᴘ ᴍűᴋöᴅéꜱᴇ ᴀ ʟᴏɢɪᴋáʀᴀ éᴘüʟ. ᴇᴢ ᴀᴢ ᴇʀőꜱꜱéɢᴇ, ᴅᴇ ᴇʙʙᴇɴ ʀᴇᴊʟᴇɴᴇᴋ ᴀ ᴋᴏʀʟáᴛᴀɪ ɪꜱ.
-
-
-
fsdb
aktív tag
válasz erdey_a #6346 üzenetére
Felhasználás kérdése. Arra, hogy ebéd előtt gyorsan, frissen ki legyen sütve valami, kevesebb zsiradék használata, bedobunk egy pár gyorsfagyasztott pogácsát, ilyenekre jó lesz. Nagyobb adagokhoz marad a villany sütő. Ahogy néztem nagyobb méreteknél az árak nem kicsit változnak. Az ötletek, receptek nagy része a villanysütőnél is használható. Szerintem nekünk meg fog felelni.
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
vacs
veterán
és Surci1
Ma délután 4 órakor voltam Lidl-ben Zalaegerszegen, ekkor még fél raklap gép volt, kb 15 db.
Ennek ellenére nem vettem, mert én is megrendeltem Alzán a Philips-et!
Úgy gondolom tartósabb lesz ez mint a lidl gép, aztán vagy igazam lesz vagy nem!Illetve a mai nap visszavittem garanciáztatni Euronics-ba a Gorenje AF1700DB-t, mert nálam is kezdett rosszalkodni az érintőpanel!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
fsdb
aktív tag
-
Beni2360
félisten
Na azért sütés és sütés közt van különbség.
Nekem van egy 21x21,5x3cm vastagabb szilikon sütő tálam. Ennek az alján hollámos magasabb bordák vannak. Na a bunda mindkét oldala jól be van fújva vagy ecsetelte és az olaj nem csepreg le hanem alulról süti a husit, mivel a bordák közt forog a levegő. Ezért süt alulról jobban. Ez simán müködik egy kosaras gépben is szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
bul07
nagyúr
Nem ironizálás a melyik hogy süt, mert márkánként sőt márkán belül gépenként is lehet különbség.
Például az én Tefal gépem szerintem egyáltalán nem sütött jól alulról, én ezt a "egykosaras" mivoltának tudtam be
A mostani Siguro AF-R550 már sokkal jobb ebben, de még ez is lehetne jobbTulaj elmondások alapján a Philips gépek, a kétkosarasok, igen jól sütnek alulról.
[ Szerkesztve ]
-
fsdb
aktív tag
Van légkeveréses sütő, először az volt, hogy abban is meg lehet csinálni mindent. Minek. Azután kapott a szomszéd, Lidl-s, légkeveréses sütő neki is van mellette, használja, szereti, gyorsabban süt stb.. És kb. 2 év után én is itt kötöttem ki.
[ Szerkesztve ]
-
Surci1
tag
2 éve gondolkodom airfryer vásárláson. Nem kapkodtam el a vásárlást.
Tegnap úgy döntöttem beszerzek egyet. Ma reggel 07-re (nyitásra) mentem a Lidl-be. Mondanom se kell kígyózó sor állt a bolt előtt. Elsők között emeltem le a raklapról egyet úgy, hogy kosarat és bevásárló kocsit sem vittem magammal. A raklapon 36 db volt. Majd kifizettem a gépet, beraktam az autómba és visszamentem néhány apróságért még az üzletbe. 07:30-kor tettem egy kört sorok között és akkor már csak 2 db volt a raklapon. Szóval nem tudom mennyire jó a cucc vagy bestbuy ezen az áron, de itt Hódmezővásárhelyen ráraboltak az emberek.[ Szerkesztve ]
-
fsdb
aktív tag
Itthon is feljött, hogy a Lidl-ben lesz, szomszédnak is van, Lidl-ben vette, ő is szeretne.
Idejövök utána olvasni és itt fogadsz a dilemmázásoddal, a hozzászólásokban meg érződik egy kis ironizálás, ilyenek hogy, melyik süt jobban alulról, watt, stb, de érthető...
Nem írtál még, neked gondolom Lidl-s lesz. Nekem holnap jön a Philips.
Megköszönném, ha leírnád a végkifejletet milyen.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Nem lett büntetés.
Én innen [link] rendeltem és úgy látom az ára se változott azóta
Még akkor vettem mikkor úgy gondoltam Tefal AirFyer nem melegít rendesen, kimérni
És igen garanciába javították( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Hát nekem Kínából jött egy sütőmérő de szvsz borzalmas a kalibrálása. Betettem az AirFyerbe 200 C fokra volt állítva és 10 P után is csak 170 C fokot mutatott.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
csibe1
addikt
Aaaz szép, jól nyomta.
Lett belőle valami?A mérőóra nem tudom hová készült, de lehet nem hozzánk; mert a Celsius skála a kisebb, és nem az az elsődleges skála.
Amúgy szerintem az ember általában a nagyobb skálát nézi meg elsőre.
Megszokás kérdése, ha többször használod már nem lesz gond.
Van olyan is amin csak a Celsius skála van: [link]" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
PuffyDog
tag
Na ezt a topikot is megtaláltam.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
bul07
nagyúr
Fú bakker ezt nem kicsit benéztem.
Pedig nem is egyszer néztem meg a képet. És nem és nem szúrta ki a szememet.Erről az jut eszembe mikkor a főnök mercijébe ütünk, főnök vezettet valamelyik pályán
Édesapám anyós ülésen, mi meg hátul
Egyszer édesapám megszólal, láttátok a rendőröket ott álltak lesben.
Erre a főnök. -Ó Lasjoskám miért nem szóltál akkor lassítottam volna.
Édesapám. -Miért szóltam volna csak 120-al megyünk
Ekkor kitört a röhögés
Mikkor lenyugodott mindenki főnök mondta édesapámnak. -Igen 120-al csak ép Mérföld/óra-val.
Amerikai piacra szánt merci és nagyba az a skála volt, alatta picibe ott volt hogy olyan 190 környékén repesztettünk.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Köszi a képet!
Egy picit nézd meg jobban, a képet.
Az általad linkelt képen 250 Celsius fok van a sütőben.
A belső skálát kell nézni, az a Celsius fokra kalibrált skála.
A külső a Fahrenheit fokot mutatja.
Igen, az majdnem a duplája.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #6329 üzenetére
1590W egyik képes sincs
Igen maxra volt tekerve(250), amúgy ez is érdekes mert a hőmérő nagyon nem 250fokot mutatott [kép]
Képeken a Hi érték a legnagyobb érték, de ez nem igazán okos sütő szóval vagy megy a fűtőszál vagy nem ennyit tud
Másik kép hogy mennyi ideig ment az adott módba(kettőspont villogása miatt az hiányzik), harmadik meg az adott módba adott idő alatt mennyi energiát használtEnnek három fűtőszála van
Alul egy
Felül kettő, egy nagyobb és egy kisebb (nagyot a pirításnál használja)Ebben a fórumban főleg a légkeveréses érték ami mérvadó, mert azt lehet összehasonlítani a Airfryer fogyasztásával
Lehet itt vagy máshol téma volt hogy kel le Airfryer ha van légkeveréses tűzhely[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Most a villany tűzhely 250 C fokra van beállítva és füti fel a tűzhelyet és 1590 W-t fogyaszt.
-
vacs
veterán
A Philips kosarán lévő bevonat vajon jobb minőségű lehet mint a Lidl gépé?
(^)(>.<)(^)
-
Keef_Lee
senior tag
No, akik BB kérdéseket tesznek fel: most ez az
Bergner 6,5L, 1600W, 14444 pénz
Csütörtöktől Lidl, de csak regionális katalógusok némelyikében pl. Kecskemét, Pécs, Szeged -
bul07
nagyúr
válasz Keef_Lee #6324 üzenetére
Meg is, én nagyon burgonyás vagyok, kicsi hús sok burgonya
Ha valahol veszek gyros tálat tuti az lesz a bajom vele hogy kevés lesz a hasáb
Nálam ilyen a Gyros tál sok hasábbal zöldségek hús meg egy kevés
.....................................
Ahhoz a témához hogy mi mennyit fogyaszt sütés közben
Előre berakom
Siguro AF-R550Olyan 800-900g mirelit hasáb sütése, előzetes melegítés nélkül
20perc, 200°C
0.396kWh fogyasztott [kép]
Legnagyobb pillanatnyi fogyasztás 1644W[kép]
Tehát egy ilyen periódus ~12Ft, ha belefér a normál árazásba, ha nem akkor ~24Ft
Bár az is igaz hogy most ezt a hasáb mennyiséget 33percig sütöttem, ha jól rémlik 0.485kWh lett a végeMa méregetem az új kombinált tűzhelyünket üresen, első kiégetés
Electrolux LKK520001W (videó [link])
1830W-os a sütője, és nem is nagy méretileg(legnagyobb fogyasztás, idő, össz energia fogyasztás)
Alul felül sütés : [kép] , [kép] , [kép]
Innen már meleg gép volt így ezt figyelembe kell venni
Felület pirítás(felülről melegít) : [kép] , [kép] , [kép]
Alsó sütés: [kép] , [kép] , [kép]
Hőlégkeverés alsó felső fűtéssel: [kép] , [kép] , [kép]Lehet értelmezni a fogyasztási adatokat
Azt azért hozzá kell tennem hogy sok ilyen elektromos sütő teljesítménye nem ilyen kicsi, például ami még ki volt nézve Gorenje az 2800W-os volt 53%-al nagyobb
(azért nem a Gorenje lett mert azt már nem bírta volna el a elektromos hálózat)[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Na akkor, nem sok különbség volt köztük nem ért annyit, hogy forgassam.
A tányérre lefordítva tettem és rögtön a szebbik fele látszott. utána meg már nem nézegettem.
Éppen két napja kapott nagy generál tisztítást, mert állandóan enyhe füstöt láttam amikor kijöttem a konyhába. Lekaptam a tetejét félve hátha törik a pöcök. Hát 4 db kb 2cm széles stabil fül tartotta.
Nagyon szépen szerelt és csak a külső ház peremén ahol vájat futott körbe volt egy kevés lerakodás. Belül semmi por hiszen állandóan körforgás van. Vissza ment a tető és fejre fordítva hideg zsiroldó habbal fújtam be. Fél óra alatt szépen kitakarítottam és egy kis vizet öntöttek a tartályba citromlével és 200 C. Fokon 20 P kiégettem. Ez volt a második ilyen nagy tisztítása 2,5 év alatt. A teflon kosárra nem mertem fújni ebből a habból.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Érdekes a 2.05 éves KLARSTEIN két gombos 1700 W-s géprmbe pl a rántothús alja szebben megsült mint a teteje. Nem is kell forgatni.
-
Beni2360
félisten
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy minek egy ilyen gépbe 1,4kg sült krumplit bele tenni?
-
bul07
nagyúr
2150W azért nem semmi egy ekkora gépre
-
vacs
veterán
Szlovéniában mától kapható a Lidl-ös gép, ami magyarba hétfőtől lesz!
Saját képek itt!- tényleg 2150W
- mosogató gépbe is tehető
- kb 1,4 kg sült krumpli fér bele
stb.Na most már tényleg nem tudom, hogy Lidl vagy Philips!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
bul07
nagyúr
Philips itteni elmondások alapján nagyon jól süt alulról is
Mondjuk péksütemény sütésnél ez szempont lehet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vacs
veterán
Hát köszi.
Hétfőn akartam venni a Lidl gépet, de most nem tudom melyik legyen.
Philips előnye, hogy tehető mosogató gépbe (ritkán, pl havi 1x tenném csak).
De most nem tudom ér-e dupla pénzt a Philips!?
(nem a te hibád, mert közben olvastam a BB topikban is)[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
bul07
nagyúr
Közben a BB fórumból
Philips Airfryer XL Essential HD9270/00
[link]
Kuponos ár 41.293Ft2000 W teljesítmény,
6,2 l-es űrtartalom (Valóságban ez kisebb kicsit mert valószínűleg az üst ennyi nem a kosár)(20,25 és 30 % kedvezmény a megjelölt termékekre, GLAMOURNAPOK20, GLAMOURNAPOK25 és GLAMOURNAPOK30 kóddal)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz féldekás #6299 üzenetére
Siguro AF-R550 Glamour kuponnal 24e Ft
(20,25 és 30 % kedvezmény a megjelölt termékekre, GLAMOURNAPOK20, GLAMOURNAPOK25 és GLAMOURNAPOK30 kóddal)Na igen de ennek is a belsejét kitakarítani ha összefröcsköli az olyan cucc
Üstös verzióknál max felfelé a fűtőszálra tud fröcsögni ahogy meg is történik de ezeknél mindenfelé[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Talán Ninja Combi egyszerre süt és főz.
Azért érdekes a fejlődés. Még ez sem tud annyit, mint a ~10 éves normál méretű sütőm. Pedig annak is vannak hiányosságai.
[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
bul07
nagyúr
Ó tényleg, pedig én raktam be ide
Hát igen lehet most tovább ki fog tartani a készlet
Amúgy szerintetek idén mi lesz a sláger
-
bul07
nagyúr
válasz Joker88 #6301 üzenetére
Élvezet lehet a gép belsejét takarítani mert az kapja a fröcskölést egyből
-
Joker88
őstag
Az ilyen forrólevegős sütőkről mik a vélemények ?
Kinéztünk egyet,bár nemtudom mennyire okésak.. ( most ne az árat nézzétek,hanem a beltartalmat, használhatóságot,stb.. )
In loving memory of Garrett Lockhart
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN