- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Totalisan mas a ketto. Sajnalom, hogy nem erzed a kulonbseget
Dehogyis nem értem. Sőt írtam is... olvasd el. Én arról beszéltem, hogy maga a betegség nagyon hasonló eredetű, és ha az egyik deviáns viselkedésformát engedjük reklámozni, akkor nem értem hogy a másikat miért nem... igazából egyiket sem kellene nyilván, a csak a párhuzam kedvéért hoztam fel a másikat.
Mondjuk ezek utan nem csodalkozom, hogy az infos noket is deviansnak tartod
Nem tarom annak őket, de látom hogy a szövegértelmezéssel még akadnak gondjaid.
A melegfelvonulasokon nem csak melegek vonulnak. Gondolom meg nem voltal kin ilyenen...
A melegszendvicsek vonulása azért van, hogy ők vonuljanak. Ez a neve a rendezvénynek, erre találták ki. És továbbra sem helyes, amit csinálnak. Betegséget nem kell reklámozni, élni kell vele. Az oroszok ezt megoldották, ők nem lettek bohócok mint mi... azért hidd el nekem, hogy egy társadalom csak akkor létezhet, ha bizonyos normák azért tiszteletben vannak tartva. És ez messze nem olyan dolog, ami jót tenne akármelyik társadalomnak. Már csak azért sem, mert az elvi céljaival teljesen ellentétes hatást fejt ki. Nem lesznek attól elfogadottabbak hogy szándékosan provokatív rendezvényeket szerveznek.
Én elfogadom hogy ők a magukéhoz hasonlót szeretik.... azt viszont nem, hogy parádéznak az utcán, meg vonaglanak... ez a dolog, nem oda tartozik.Jo kifogas sose rossz. De, miattatok is van.
Innentől ez már komolytalan.... minden feltétel adott, hogy infós legyél ha akarsz. SENKI nem gátol meg ebben. Lehet hogy nem veregeti meg mindenki a válladat hogy jaj de jó hogy te is megcsináltad, de nem hiszem hogy ez igazi gát lenne. Akit ez megakadályoz, annak már egy rosszindulatú, akár azonos nemű osztálytárs negatív megjegyzése is elég ahhoz, hogy letegyen a terveiről. Ellenszél mindig van, és mindenhol. Tény hogy kevés a női informatikus, és mivel nem vagy képes elfogadni hogy ez a nők választásának eredménye, ezért ellenségképnek megjelölöd a férfiakat. Logikailag azonban ez bizony erősen mellé megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kuponkunyeráló
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged