- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mini PC
- Steam Deck
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Totalisan mas a ketto. Sajnalom, hogy nem erzed a kulonbseget
Dehogyis nem értem. Sőt írtam is... olvasd el. Én arról beszéltem, hogy maga a betegség nagyon hasonló eredetű, és ha az egyik deviáns viselkedésformát engedjük reklámozni, akkor nem értem hogy a másikat miért nem... igazából egyiket sem kellene nyilván, a csak a párhuzam kedvéért hoztam fel a másikat.
Mondjuk ezek utan nem csodalkozom, hogy az infos noket is deviansnak tartod
Nem tarom annak őket, de látom hogy a szövegértelmezéssel még akadnak gondjaid.
A melegfelvonulasokon nem csak melegek vonulnak. Gondolom meg nem voltal kin ilyenen...
A melegszendvicsek vonulása azért van, hogy ők vonuljanak. Ez a neve a rendezvénynek, erre találták ki. És továbbra sem helyes, amit csinálnak. Betegséget nem kell reklámozni, élni kell vele. Az oroszok ezt megoldották, ők nem lettek bohócok mint mi... azért hidd el nekem, hogy egy társadalom csak akkor létezhet, ha bizonyos normák azért tiszteletben vannak tartva. És ez messze nem olyan dolog, ami jót tenne akármelyik társadalomnak. Már csak azért sem, mert az elvi céljaival teljesen ellentétes hatást fejt ki. Nem lesznek attól elfogadottabbak hogy szándékosan provokatív rendezvényeket szerveznek.
Én elfogadom hogy ők a magukéhoz hasonlót szeretik.... azt viszont nem, hogy parádéznak az utcán, meg vonaglanak... ez a dolog, nem oda tartozik.Jo kifogas sose rossz. De, miattatok is van.
Innentől ez már komolytalan.... minden feltétel adott, hogy infós legyél ha akarsz. SENKI nem gátol meg ebben. Lehet hogy nem veregeti meg mindenki a válladat hogy jaj de jó hogy te is megcsináltad, de nem hiszem hogy ez igazi gát lenne. Akit ez megakadályoz, annak már egy rosszindulatú, akár azonos nemű osztálytárs negatív megjegyzése is elég ahhoz, hogy letegyen a terveiről. Ellenszél mindig van, és mindenhol. Tény hogy kevés a női informatikus, és mivel nem vagy képes elfogadni hogy ez a nők választásának eredménye, ezért ellenségképnek megjelölöd a férfiakat. Logikailag azonban ez bizony erősen mellé megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest