Új hozzászólás Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz tildy #106 üzenetére

Totalisan mas a ketto. Sajnalom, hogy nem erzed a kulonbseget

Dehogyis nem értem. Sőt írtam is... olvasd el. Én arról beszéltem, hogy maga a betegség nagyon hasonló eredetű, és ha az egyik deviáns viselkedésformát engedjük reklámozni, akkor nem értem hogy a másikat miért nem... igazából egyiket sem kellene nyilván, a csak a párhuzam kedvéért hoztam fel a másikat.

Mondjuk ezek utan nem csodalkozom, hogy az infos noket is deviansnak tartod

Nem tarom annak őket, de látom hogy a szövegértelmezéssel még akadnak gondjaid.

A melegfelvonulasokon nem csak melegek vonulnak. Gondolom meg nem voltal kin ilyenen...

A melegszendvicsek vonulása azért van, hogy ők vonuljanak. Ez a neve a rendezvénynek, erre találták ki. És továbbra sem helyes, amit csinálnak. Betegséget nem kell reklámozni, élni kell vele. Az oroszok ezt megoldották, ők nem lettek bohócok mint mi... azért hidd el nekem, hogy egy társadalom csak akkor létezhet, ha bizonyos normák azért tiszteletben vannak tartva. És ez messze nem olyan dolog, ami jót tenne akármelyik társadalomnak. Már csak azért sem, mert az elvi céljaival teljesen ellentétes hatást fejt ki. Nem lesznek attól elfogadottabbak hogy szándékosan provokatív rendezvényeket szerveznek.
    Én elfogadom hogy ők a magukéhoz hasonlót szeretik.... azt viszont nem, hogy parádéznak az utcán, meg vonaglanak... ez a dolog, nem oda tartozik.

Jo kifogas sose rossz. De, miattatok is van.

Innentől ez már komolytalan.... minden feltétel adott, hogy infós legyél ha akarsz. SENKI nem gátol meg ebben. Lehet hogy nem veregeti meg mindenki a válladat hogy jaj de jó hogy te is megcsináltad, de nem hiszem hogy ez igazi gát lenne. Akit ez megakadályoz, annak már egy rosszindulatú, akár azonos nemű osztálytárs negatív megjegyzése is elég ahhoz, hogy letegyen a terveiről. Ellenszél mindig van, és mindenhol. Tény hogy kevés a női informatikus, és mivel nem vagy képes elfogadni hogy ez a nők választásának eredménye, ezért ellenségképnek megjelölöd a férfiakat. Logikailag azonban ez bizony erősen mellé megy.

Új hozzászólás Aktív témák