- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Eladás egyben vagy alkatrészenként?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #109 üzenetére
Nem ertek en felre semmit, te magad irtad:
A nő elsősorban anya. Amelyik nem lesz az, azzal mindig valami baj van. Figyeljétek csak meg. Amit ezen a szerepen kívül ő vállalni akar, az az ő dolga. Hogy történetesen az informatika pl nem annyira vonzza őket, arról a természet tehet, nem a "gonosz" férfiak uralta társadalom..
Illetve:
De pl a műszaki cuccokat úgy alapból lesz@rják, hacsak nem klimaxos karrierista beteg agyú asszonyok, akiknek soha nem született gyerekük, és nem tudták kiélni magukat abban, amire a természet parancsa szerint mindenképpen részesülniük kellett volna...
Szoval nem hinnem, hogy nalam nem mukodika szovegertelmezes. Te magad betegagzuytad, hulyezted le ezeket a noket. Nem tudom, hogy hogyan lehet maskepp erteni a beteg agyut , mint deviansnak.
Loncsi:
Ha 4 évig nem tudtál elhelyezkedni annak 95% h szakmai oka volt, nem azért szívathattak mert unatkozott a főnökHahaha. Voltam helpdeskes, operatori munkat is el tudtam vegezni, jol. Mikor megis kertem, hadd lehessek operatorkent is tobbszor is, mert egyik helpdeskesnek vallalnia kellett, a ferfikollegamat valasztottak, hiaba volt mar nekem tapasztalatom benne. Ok maguk is elismertek, amiat nem en, mert no vagyok. Aztan masik munkahelyen azert maradtam szinten helpdeskbe beragadva, mert ismet csak no nem erthet hozza....
Akkor tudtam kitorni, amikor "normalisabb" kornyezetbe kerultem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest