- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #109 üzenetére
Nem ertek en felre semmit, te magad irtad:
A nő elsősorban anya. Amelyik nem lesz az, azzal mindig valami baj van. Figyeljétek csak meg. Amit ezen a szerepen kívül ő vállalni akar, az az ő dolga. Hogy történetesen az informatika pl nem annyira vonzza őket, arról a természet tehet, nem a "gonosz" férfiak uralta társadalom..
Illetve:
De pl a műszaki cuccokat úgy alapból lesz@rják, hacsak nem klimaxos karrierista beteg agyú asszonyok, akiknek soha nem született gyerekük, és nem tudták kiélni magukat abban, amire a természet parancsa szerint mindenképpen részesülniük kellett volna...
Szoval nem hinnem, hogy nalam nem mukodika szovegertelmezes. Te magad betegagzuytad, hulyezted le ezeket a noket. Nem tudom, hogy hogyan lehet maskepp erteni a beteg agyut , mint deviansnak.
Loncsi:
Ha 4 évig nem tudtál elhelyezkedni annak 95% h szakmai oka volt, nem azért szívathattak mert unatkozott a főnökHahaha. Voltam helpdeskes, operatori munkat is el tudtam vegezni, jol. Mikor megis kertem, hadd lehessek operatorkent is tobbszor is, mert egyik helpdeskesnek vallalnia kellett, a ferfikollegamat valasztottak, hiaba volt mar nekem tapasztalatom benne. Ok maguk is elismertek, amiat nem en, mert no vagyok. Aztan masik munkahelyen azert maradtam szinten helpdeskbe beragadva, mert ismet csak no nem erthet hozza....
Akkor tudtam kitorni, amikor "normalisabb" kornyezetbe kerultem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest