- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #109 üzenetére
Nem ertek en felre semmit, te magad irtad:
A nő elsősorban anya. Amelyik nem lesz az, azzal mindig valami baj van. Figyeljétek csak meg. Amit ezen a szerepen kívül ő vállalni akar, az az ő dolga. Hogy történetesen az informatika pl nem annyira vonzza őket, arról a természet tehet, nem a "gonosz" férfiak uralta társadalom..
Illetve:
De pl a műszaki cuccokat úgy alapból lesz@rják, hacsak nem klimaxos karrierista beteg agyú asszonyok, akiknek soha nem született gyerekük, és nem tudták kiélni magukat abban, amire a természet parancsa szerint mindenképpen részesülniük kellett volna...
Szoval nem hinnem, hogy nalam nem mukodika szovegertelmezes. Te magad betegagzuytad, hulyezted le ezeket a noket. Nem tudom, hogy hogyan lehet maskepp erteni a beteg agyut , mint deviansnak.
Loncsi:
Ha 4 évig nem tudtál elhelyezkedni annak 95% h szakmai oka volt, nem azért szívathattak mert unatkozott a főnökHahaha. Voltam helpdeskes, operatori munkat is el tudtam vegezni, jol. Mikor megis kertem, hadd lehessek operatorkent is tobbszor is, mert egyik helpdeskesnek vallalnia kellett, a ferfikollegamat valasztottak, hiaba volt mar nekem tapasztalatom benne. Ok maguk is elismertek, amiat nem en, mert no vagyok. Aztan masik munkahelyen azert maradtam szinten helpdeskbe beragadva, mert ismet csak no nem erthet hozza....
Akkor tudtam kitorni, amikor "normalisabb" kornyezetbe kerultem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged