- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
#79563158 #215 üzenetére
Állítólag külföldön a kutyát nem érdekli, hogy milyen nem ottani tapasztalatod van, (persze ha multinál voltál akkor talán), de ha most kezdtél el dolgozni, akkor jogos, mert én se szívesen mennék ki úgy, hogy még sose voltam a mély vízben. Szóval nekem is hasonlóak a terveim. És igen, a másik a politika. De ezt már nem akartam hozzátenni. Kegyetlen ami itt megy...
-
bolvar
senior tag
válasz
#79563158 #129 üzenetére
Persze ezt gyorsan felismerte az aki ezzel szeretne foglalkozni és volt már előtte otthoni próbálkozása de azért itthon közel se tudtam annyit kitanulni mintha lett volna valaki aki megmutatja tényleges környezetben hogy működik ez.Nehéz helyzet ez bárki bármit mond én fél profi szinten sportoltam közben nem tudtam minden percem itt tölteni a gépnél akik tudták persze előbb járnak de nem mindenkinek csak ez van azért.Remélem azért annyit összeszedtem hogy sikeresen megálljam a helyem egy cégnél/vállalkozásban de mindenképp változtatni kéne mind az oktatás mind a cégek részéről valahogy.
-
jocomen
aktív tag
válasz
#79563158 #135 üzenetére
Volt azért ellenpélda is mindkét oldalon.
Bár úgy gondolom, h egy tárgy logikus felépítésében és érthető átadásában a férfiak jobbak, inkább ott próbáltam meghúzni a választó vonalat, h az illető CSAK tanár-e, vagy mellette dolgozik is a területen.
Utóbbiak sokkal nagyobb magabiztossággal és érthetőbben adták át az anyagot, illetve a praktikus tanácsok miatt több volt az átadott tudás, mint egy kód, ami csak éppen működik. Ez a plusz volt az, amitől érdekes volt egy óra, és a végén elborították kérdésekkel az illetőt, mert öröm volt bejárni hozzá. És ami miatt pénzben a többszörösét is megérte volna egy-egy fakt.@gghrtz: azt azért az oktatás javára írhatod, szerintem, h ennek köszönhetően tudod most már kiválasztani azt a 10 szak-vizsgát, amit érdemesnek tartasz letenned.
-
jocomen
aktív tag
válasz
#79563158 #129 üzenetére
A "semmit", itt inkább "nem eleget" akar jelenteni, szerintem.
A komolyabb tárgyak óraszámát én is keveselltem, de akkor még szerencsésnek mondhatom magam, mert sok mindenbe belecsíptünk. Inkább az zavart, h nem jutott elég idő mindenre, mert rohantunk tovább. Ill. több ingyenes programot használtam volna,... kicsit lobbinak éreztem a sok Adobe / Ms szoftvert, bár ez némi minőséggel is párosult.
Továbbá a bukási arány is megnyugtatóan magas volt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
#79563158 #55 üzenetére
Ja igen, ez a másik: angol tudás. Egyetemen (figyelem: informatika szak) több ismerősöm volt, aki az angol nyelvvizsga hiányában nem kapta meg a diplomát. Ami egyszerűen ijesztő
Fórumokon is rendszeresen látni olyan kérdéseket / kéréseket, hogy adott programozással / informatikával kapcsolatos témából nincs-e magyar nyelvű leírás...
Angolul nem értő informatikus rosszabb annál, mint aki nem tud programozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest