Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szirtimorc senior tag válasz  MasterDeeJay

üzenetére MasterDeeJay

üzenetéreAz itthoni gépem az C612 egy e5-2666v3 procival, és bőven elég. Előtte volt ez a Z97, most a nyaralóban üzemel, csak egyszerre fut rajta két böngésző, meg egy virtuál android, és úgy már eléggé korlátos. Emiatt pont a memória és magszám érdekes. Csak az x99-nél meg a lap drága. Kéne legalább még 4 giga ram bele, nem kapok hozzá. Meg úgy is már múzeum. Ráadásul időnként elindul a vezérhangya a fejemben, hogy kéne újítani.  

- 

válasz  Szirtimorc

üzenetére Szirtimorc

üzenetérex99 az inkább a sok mag és olcsó ramok miatt érdekes, egy szálon az újabb erősebb. 
- 

Szirtimorc senior tag válasz  MasterDeeJay

üzenetére MasterDeeJay

üzenetéreKöszi! Van egy Asus Z97A/M.2-es alaplapom 8gb rammal és egy E3-1225-ös Xeonnal. Kéne helyette valami újabb, de költséghatékony. Gondolkoztam X99-ben, de még mindig magas az ára, de ez a cikk megmozgatta a fantáziámat   
- 

válasz  Szirtimorc

üzenetére Szirtimorc

üzenetérePersze, pontosan ebben a lapban ment 10980HK ES is. [link] 
 Azaz minden megy 6-7-8-9-10 gen és xeon is. De valójában nem ajánlott azért egy 100w feletti dögöt belerakni a szerencsétlen h110-be a hurka VRM miatt. Inkább Z lapba ajánlott a 6-8 magos proci vagy valami erősebb H150-esbe.
- 

Szirtimorc senior tag Ebben 4-nél több magos proci is elindul? 
- 

válasz  Armagedown

üzenetére Armagedown

üzenetéreKipróbáltam, moddoltam a biost kommersz ME-re és azt be is kapcsoltam. TPM 2.0 és secure boot is megy, teljesen win11 kompatibilis azaz a moddolatlan telepítő is felment. 
 Biosban kapcsolható a PPT és 2.0-nak írja valamint kapcsolható az alaplapi amihez a modul kell. Csak Xeon és mobil procik esetén problémás a PPT, annál ki kell kapcsolni az ME-t hogy működjön, sima asztali prociknál nincs ilyen gond.
- 

válasz  Armagedown

üzenetére Armagedown

üzenetéreElvileg támogatná ha be lenne kapcsolva az ME, anélkül nálam nem működött másik lapon. Csak hát ugye pont a tuning reményében kapcsoltam ki. Nem próbáltam ennél a lapnál konkrétan hogy megy-e. 
- 

Armagedown őstag Szép munka! 
 Az jgy moddolt BIOS támogatja-e a PTT-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest