- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz
#79563158 #129 üzenetére
Persze ezt gyorsan felismerte az aki ezzel szeretne foglalkozni és volt már előtte otthoni próbálkozása de azért itthon közel se tudtam annyit kitanulni mintha lett volna valaki aki megmutatja tényleges környezetben hogy működik ez.Nehéz helyzet ez bárki bármit mond én fél profi szinten sportoltam közben nem tudtam minden percem itt tölteni a gépnél akik tudták persze előbb járnak de nem mindenkinek csak ez van azért.Remélem azért annyit összeszedtem hogy sikeresen megálljam a helyem egy cégnél/vállalkozásban de mindenképp változtatni kéne mind az oktatás mind a cégek részéről valahogy.
-
bolvar
senior tag
Érdekes volt végigolvasgatni a hsz-et.
Frissen végzett Rendszergazdaként kb esélytelen a munkaszerzés jelenleg úgy érzem. Az alap hogy 2-5 évig terjedő tapasztalattal keresnek...sokszor az angol mellé megkövetelik a németet(bár én angolúl nyugodtan elbeszélgetek bármikor bárkivel)...és olyan irreálisan nagy tudást követelnek emellé aminek a megszerzését iskolában soha az életben nem tudod megtenni.
Úgy érzem az suliban kb 20-30% kaptam meg a szükséges tudásnak. Fizetős szoftvereket sajnos hírből se láthattunk. Tényleges eszközökön pénz hiányában nem dolgozhattunk. Így pályakezdőként kb egy cég se akar alkalmazni. Ha otthon kitanultad a linux-ot már haladó szinten akkor van most esélyed munkát kapni esetleg ms szerverrel is foglalkoztál mellé. Mert ezeket a suliba kb 0 szinten vettük. És a legrosszabb hogy mikor a kötelező gyakszinkat végeztük volna 1-2 ember tudott normális helyet találni. Engem is elhajtottak mindenhonnan pedig ingyen is dolgoztam volna csak lássak és tanulhassak valamit.
Sokkal többet kéne a sulinak kommunikálnia cégekkel akik lehetőséget biztosítanának gyakorlat végzésére hogy ne úgy kerüljön ki az ember hogy lövése sincs az egészről mert nem volt lehetősége beletanulni egy picit se és a suli is jobban nézhetné mit is oktat a cégek igényei szerint mert elég felesnek éreztem jópár tantárgyamat amit úgy kértek mintha azon múlna az életünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest