Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic
 - Milyen széket vegyek?
 - Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
 - Samsung Galaxy Tab tablet topik
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - SSD kibeszélő

Új hozzászólás Aktív témák
- 

pattantyu
tag
A GPS problémánál azt vettem észre, hogy a GPS Státusz nevű program egész más adatokat ír a feleségem Ace 2-jére, az én defymre, meg a W8-ra. Van egy sor: Mágneses m. (uT)/dekl. ez gondolom a mágneses mező téretősségét írja ki. Ez a defynél/ACE 2-nél, ablaknál 46-48/50, míg a W8-nál olyan 24/50. Tehát a GPS érzékenysége kb. a fele körül lehet érzésem szerint. Szerintem ezen nem lehet szoftveresen javítani, de ki tudja.
Amúgy nekem a legjobban eddig ez a GPS dolog fáj. Sokszor használom a telefonomat, nem csak autóban, hanem bicajjal, gyalog, amikor nem találok valamit. Endomondoval venni is szoktam a bicajozásaimat, meg az erdőben is használok navigációs programot (Navitel), ami megmondja hol vagyok, merre van a jelzés, merre kell menni, stb..
A két ujjas lehúzást lehet állítani? Nekem ebben a menüben volt a zseblámpa is, amit elég sokat használok, de itt nem látom. Amúgy ez a része más a GM2-nek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
 - Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest