Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen processzort vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Nem teljesen ide kapcsolódik a kérdésem,de talán jobban otthon vagytok a témában,mint más topic-okban.
Szóval nagyon felkeltette az érdeklődésemet az ilyen,nem európai telefonok világa. Nagyon jókat olvastam róluk,és pár áruházat átnyálazva eszméletlen jó ár/érték arányban vannak...Ezek versenyképesek az itthoni telefonokkal?
Mondjuk a THL W8-at melyik itthon is kapható telefonhoz lehetne párosítani erőben,minőségben,működésben,felszereltségben? Úgy nagyjából.
Ha mondjuk van maximum 80 ezer HUF a kezemben,szállítással,esetleg vámmal együtt értve,akkor ti milyen telefont vennétek erről a piaci részről?
-
hippo0315
senior tag
válasz
pattantyu #2092 üzenetére
Szerintem előbb nyúzzad kicsit a gyári rom-ot, legalább lesz összehasonlítási alapod.
De ha 4 GB-s a teló, akkor Én javaslom (de ez csak a saját tapasztalatom alapján), ha már van cwm a telón, mindenképpen eredeti rendszer mentését megcsinálni, root után az IMEI számok mentését és csak utánna a GM2 feltétele.
Tokból egy fehér hátterű zöld mintásat és egy terepmintásat amit valamire lecserélt a kiciárus mert terepmintás nem volt, de mindegy is mert fóliázva lesz.
-
GD
őstag
válasz
a gyári rom teljesen jó, , olyan tulajdonsága van a w8+ készüléknek ami rom független: a fülesben halk a zene, nálam a gps pedig lassan talál jelet, illetve az auto fényerőtől a képernyő nem felodható
ezeket a gps kivételével workaround-al meg lehet oldani, én a gyári rom-ot gördülékenyebbnek találtam a menükben -
adrian930420
csendes tag
válasz
Ezt Neked kell eldöntened.
Én 2 napig használtam a gyári 4.1.2-vel, a pirosas kamera miatt tettem fel a Gravity-t. Nem bántam meg. Meg ugye a gyári ThL-es feloldás se tetszett.
Nálam az 1.9-nél nem zabálta az akkut, a 2.0-nál leugrott 1 napra az üzemidő. Persze azért használtam is.
Én tesztelgetném a helyedben egy kicsit a gyári romot, és ha nem tetszik, felhúzod a GM2-t. -
pattantyu
tag
válasz
hippo0315 #2081 üzenetére
Még valami. Láttam, hogy te elég sokáig nyúztad eredeti rom-mal. Meglátásod szerint érdemes felrakni rögtön a GM2-t? Azért aggódom egy kicsit, mert a CM7 a defymhez jó volt, de nem 100%-os. Elég sokszor fagyott, voltak vele gondok. Nem mondom, hogy nem lehetett megszokni a hülyeségeit, de ha nem ezzel indítok, hanem egy stabilabb gyárival, az se gond. Kérdés mennyire idegesítő a gyári ROM. Gondolom nekem már 4.2-essel jön.
-
hippo0315
senior tag
válasz
pattantyu #2087 üzenetére
Igazán okosat nem tudok mondani, a lányom a gyári 4.2.1.-hez ragaszkodik, Én a GM2 mellett döntöttem (mindkét készülék 4GB-s), ahogy látom a GM2 talán kevésbé zabálja az aksit.
A tokról bővebbet majd akkor tudok mondani, ha megérkezik, ma kaptam csomagszámot hozzá, de Én az egyiket tuti 3D Carbon fóliával be fogom vonni.
A fehér készülékhez a lányom a fehér alapon zöld mintásat választotta, de 3D Carbon fólia fehérben is kapható .
-
GD
őstag
melyik gm2 frissítésig stabil ami még senkinek nem okozott problémát?
-
SUPREME7
őstag
válasz
gipsztigris #2088 üzenetére
Genyó
Felaprítja az ereit.
-
pattantyu
tag
válasz
hippo0315 #2081 üzenetére
Köszi!
1. Aha, mondjuk ha az egyik aksit elrontom, még mindig ott a másik...
2. jól hangzik. A hozzászólásokból én is így éreztem, de nem értettem, ahogy most se értem, legalábbis a specifikáció alapján...
3. Ezeket néztem én is. De ezek lágyabbak, nem egy kemény díszítő műanyag, vagy mi? Mondjuk nehéz lenne a fehérhez bármit is választani. A két fiús szín nem megy a fehérhez, ami meg megy, az meg lányos...
4. És az már tuti stabil eléggé a használathoz? És szerinted menjen rögtön rá föl a GM2?
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Nektek nem melegszik a kamera környéke hosszabb felvétel során? Nekem nagyon forrósodik, autós black boxként használom AutoGuard Pro app-val. Amúgy gondolom a processzor melegszik, csak pont ott lehet a kamera környékén.
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2078 üzenetére
..na most már Téged is utállak, és három után már teljesen biztos hogy foglak.
Bezzeg nekem egy rohadt cetlit sem hoznak.
Peace -
hippo0315
senior tag
válasz
pattantyu #2072 üzenetére
1) Én csak simán feltöltöttem mind a kettőt, tökéletesen működik mindkét aksi.
2) A mérések alapján mind a 2 SIM modul tudja a 3G-t (SpeedTest.net)
3) Szilikon nincs, csak lágyabb műanyag, melyet az alibaba.com-on lehet megrendelni
4) kijött a 2.6 is már 4GB-s és 8GB-s készülékekhez.. -
SUPREME7
őstag
válasz
eladogeppc #2077 üzenetére
Kérdezem mégegyszer, mert úgy tűnik átsiklottál felettem
Nincs telepítve képernyő forgató alkalmazás? (pl set orientation) Mert nekem is az animációnál befagyott, zene ment, de senki sehova, és csak az akksi kivétele segített, és mint kiderült, ez hülyítette meg, mert ahogy azt kikapcsoltam, indult a játék, de ha be volt kapcsolva akkor ugyanazt produkálta.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
eladogeppc #2077 üzenetére
Nem tudom mitől lehet, nekem egy tesztelt tableten az Iron Man 3 döglött meg. Újra kellett rakni utána jó lett. Az biztos, hogy nálam gond nélkül megy az RR3. Esetleg másvalaki nyilatkozhatna még akinél fent van.
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2075 üzenetére
Én meg 3 héttel ez előttre...
..a borravaló ugrott.
-
Indiant
addikt
Azt hiszitek, hogy mint másnál, ma hozta a postás? Hát nem.
(#2071) pattantyu: ..most egy kicsit utállak, de nem személyes. -
pattantyu
tag
Már próbáltam kérdezni pár dolgot. Mivel azonban ma megjött a telefonom, ezért előjött pár új kérdés.
1. Az aksiját szoktátok formázni? Hogyan? Régen még a lemerítem, majd 8 óra töltés, majd kikacsolás nélkül lemerítem, 8 óra töltés, és ezt még kétszer volt a menő. Viszont én holnap reggel elutazom, ahova már ezt a telót vinném, szóval jó lenne hamar megoldani. Lehet?
2. Azt olvastam valahol, hogy 2 SIM modul van benne, de csak az egyik tud 3G-t, méghozzá az első. Ez igaz? Szóval az 1. slotnak kell lennie annak, amin a mobilnet megy?
3. Nem tudtok szilikon tokot hozzá? Olyat, ami a hátlapját védi, rá lehet rakni hátulra, puha, jól tompítja az ütéseket.
4. Érdemes rögtön felrakni a GM2-t? Most nem tudtam annyira követni a fórumot, meddig is érdemes frissíteni? 2.5 még megvolt, hogy stabil, van után vmi? Vagy esetleg most még nyugodtan vigyem el a gyárival, mert nem annyira rossz, aztán majd itthon felrakom újra. (Szombaton már jövök haza.)
Köszi előre is a segítséget:
Péter -
pattantyu
tag
válasz
gipsztigris #2058 üzenetére
Az enyém viszont meg is jött már ma délelőtt, szóval én nyertem.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
eladogeppc #2060 üzenetére
RR3 simán megy a legújabb frissítéssel is.
maps = Térkép, Navigáció = Navigáció, talk = Hangouts neveken benne van a GM2-ben.
-
Indiant
addikt
Vajon ebből is lesz ThL release?
http://mobilarena.hu/hir/hivatalosan_is_bemutatkozott_a_samsung_galaxy_s4_z.html -
devbence
tag
Kedvet kaptam en is hozza, cirka 50e a telefon, annyit boven er, sooot!
A kamera lehet az egyetlen szuk keresztmetszet, de attol a valtozotol mint HOX tulaj el tudok tekinteni
-
flottás
csendes tag
Hali!
Cwm képes csak a a programokat és annak adatit menteni?
3.0 xdas frissÍtés kicsit megbolondította a telom. Az előző backup ami jó volt hibába ütközik...
ezért gondoltam legyalulom és lépésenként vissza varázslom 1.9 ig ami nálam stabil volt.kökke!
-
SUPREME7
őstag
válasz
eladogeppc #2062 üzenetére
Nem raktál fel véletlenül olyan alkalmazást, ami elforgatja a kijelzőt? Nekem attól zakkant meg a RR3, de egyébként meg nem is megy élvezhetően. A grafika okés, de lagol az egész. Éppenhogycsak, de baromi zavaró, nem "szmúsz" ...
-
eladogeppc
veterán
Legújabb Gravity Mod2-vel nem hajlandó működni a Real Racing 3.. Letölt mindent, elindul, aztán csak megy a zene, és semmi.
-
eladogeppc
veterán
Google gapps nem hiányzik véletlenül a Gravity Mod-ból ?
Szerk:
Nekem hiányzik a talk, a maps, a navigáció....
Utólag betelepítve meghal a rendszer..Szerk2:
Illetve ami még furcsa, hogy nincs annyi lépcső a CPU governorjában, mint mondjuk a Zopo TP810-nek.
Pedig az is ugyanevvel a chippel szerelt MT6589-es...
Itt 4 állapot van csak. -
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #2058 üzenetére
Szuper
-
hippo0315
senior tag
válasz
eladogeppc #2052 üzenetére
Én ezt használom Transparent clock & weather, először angol, de szépen magyarra vált egy kis idő után.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
eladogeppc #2042 üzenetére
Szia!
Az Optimus 4x HD után milyen ez a teló?
üdv.
-
madrac
senior tag
válasz
slezakimi #2051 üzenetére
Ja akkor nem az sp flash tool-hoz kellett a recovery, és az 1.5 az fel is megy vele. De úgy látom magából a pacth zip fájlból is kilehet szedni valami újabb recovery.img-t, ha van benne, és azt már fellehet tolni sp flash tool-al, és akkor lesz gombos recovery nem? Vagy az nem magától a recovery-től függ hogy indul-e gombra is?
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Ma lettem büszke tulajdonosa egy ilyen remek készüléknek
Szerencserére gm-el nem kell bajlódnom mert azzal adta a hardveraprós kolléga!
Nincs valakinek véletlenül egy eladó hátlapra pattintós tokja? -
eladogeppc
veterán
Tudtok valami szép magyar és jó időjárás widgetet ?
-
madrac
senior tag
válasz
eladogeppc #2045 üzenetére
Sp tool-hoz minek recovery?
-
slezakimi
senior tag
válasz
eladogeppc #2047 üzenetére
-
slezakimi
senior tag
válasz
eladogeppc #2045 üzenetére
Van recovery,de csak kikapcsoló menüből
Aztán 1.9 körül lesz gombbal is.
-
eladogeppc
veterán
Van egy kis hiba a Gravity Mod leírásban. Én a SP Toolos módszert használtam, és az alap feltelepítése, azaz az 1.5-ről indulnék... de csak nék, mert nincs recovery, valahogy ez mintha kimaradt volna.
Így nem is tudom upgrade-elni.. -
slezakimi
senior tag
válasz
eladogeppc #2042 üzenetére
A mostani leírásba 3.2 az első 12 a hátsó
Nem kell mindent kézpénznek venni -
eladogeppc
veterán
Nektek nem lett rosszabb a kamera képe ?
Ezen 13Mpx-elt írnak még a kínaiak is, és 5Mpx-eles az előlapi kamera...
De a hátlapi szerintem nem annyira jó mint a sima régi 8Mpx-eles. -
hippo0315
senior tag
válasz
eladogeppc #2034 üzenetére
CWM-el mentett 4.1.2-m van (ennél pirosas a fénykép), de a később érkezett 4GB-s telonk már 4.2.1.-el jött.
-
törölt tag
válasz
hippo0315 #2029 üzenetére
Köszi szépen az infókat! Egyébként a virtuális Home Back Menü gombbal erre gondoltam: [link] felül látszanak a virtuális gombok, de alul nincs a screenshot-on, érdekes, ja és ott rendes holo locker van.
Bár ez legyen a legkevesebb probléma. A rendeléssel kapcsolatban inkább a dual simes topikban kérdezzek?
-
slezakimi
senior tag
válasz
eladogeppc #2032 üzenetére
Akksi ki
-
eladogeppc
veterán
Nekem 05.10-ei gyári THL ROM jött, ahoz nem jött THL-es lockscreen.
Szerk:
Na mondom felgyűrök egy Gravity mod-ot, bementem factory módba, és tele van krix krax kínai cuccokkal.
Ilyenkor mi a teendő ? -
-
hippo0315
senior tag
válasz
#12928000 #2028 üzenetére
Szia!
Hogy honnan rendeled az egyéni döntés, ebben sokat segít az Android DUAL SIM fórum, melynek elején egy összefoglaló található. Sok hasznos információt tartalmaz a vásárlás illetőleg is. Itt fel is vannak sorolva javasolt webshop-ok.
Nekem a Minideal-t javasolták SG Post-al és mind a két készülék rendben meg is érkezett tőlük.1) a 4 GB-s esetén1,75GB a szabadon felhasználható tárhely
2) a 4 GB.s esetén ha akár 4.1.2., akár 4.2.1. akkor is ThL-es
3) van home gomb, de az nem virtuális, ahogy a mellette lévo menü és back gomb sem az (bár ezek érintő gombok)
4) semmi féle problémát nem okoz
5) erről olyan valaki tud válaszolni akinek 16GB-se van.
6) igen működik -
törölt tag
Sziasztok! Nagyon jó lett a teszt, király a telefon, kb. 2 hete olvasgatom a fórumot és úgy döntöttem lecserélem az Ace-m erre, viszont felmerült néhány kérdésem.
(lehetséges h már elhangzottak elnézést kérek érte nagyjából átolvastam a fórumot de elég sok hsz. és esetleg átsiklottam fölötte)
1.) Jelenleg nagyon jó áron van a 4 gb-os(198$) de a 16gb-os(213$) is szerintetek elég a 4gb-s illetve mennyi annak a tisztán felhasználható háttértár mérete, vagy ilyen áron simán a 16gb-os a jobb? (szabad írni weboldalt ahonnan rendelném?)
2.) Az alap lockscreen rendes holo ring vagy az a Thl-es?
3.) A képernyő alján van virtuális Back Home és Menü gomb? azt el lehet tüntenti valahogy?
4.) Ha 1 SIMmel használom okoz valami problémát vagy működik tökéletesen 1-el is?
5.) A 16gb-os is 4.1-el érkezik? Arra meglehet oldani a 4.2-t?
6.) Rádió működik semmi probléma vele itthon?
Na hirtelen ennyi remélem nem okoz problémát senkinek a sok kérdés!Előre is köszönöm!
-
Indiant
addikt
válasz
gipsztigris #2018 üzenetére
Korántsem biztos. Csak a magyar posta írja ki a legutóbbi változást.
hippo0315: kösz
-
hunaqua
addikt
válasz
peter76bp #2019 üzenetére
Már megvolt.
Nem is értem,hogy mindre rakott ki CWM-es Romot,erre a W8+-ra meg nem.A CWM meg gond nélkül felment,csináltam is egy mentést vele a gyári Rom-ról (vagy kell vagy nem),már küldeném is rá a Gravity-t,de az meg nincs.
Az összeshez rakott olyat is,csak erre nem.
Szóval kéne erre nekem egy W8+! CWM Rom mentés valahonnan.
-
hunaqua
addikt
ThL W8+ !!!!
Mondja már el Nekem valaki,hogy aki NEM CWM-el rakta fel a Gravity-t (FlashTools változatot), az melyik gombot nyomta?A CWM simán felmegy a FlashTools-al,de arra nem találtam CWM-ről telepíthető Gravity Romot a W8+-ra.A CWM telepítésénél természetesen a Download gombra klikk.Simán felpattan.Viszont ha a FlashTools-os Rom verziót akarom így telepíteni akkor hibaüzenetet dob,hogy használjam a Firmware-Upgrade gombot.
....de amit berakott C3CO ott halálfej szerepel!!!
Na akkor most mi a sz@r van
-
peter76bp
aktív tag
Kicsit nagyon off lesz, de nem mindig igaz a nagyobb brand mögötti kiegyenlített minőség több pénzért jelző sem, keress pl Lumia 920 cikkeket és fórumokat, illetve érdemes benézni a HTC One fórumba is, hogy esetenként mekkora minőség párosul a nagy brandhez és a nem kicsivel több pénzhez ...
Aztán végül is most ahogy látom a legtöbb ember nyűgje az, hogy nem megy a GPS ebben az átok telefonban. Mindamellett stabil, fagyás és akadásmentes működést biztosít töredékáron, ugyanakkor egy igen jól használható GPS-t már 15 ezer körül meg lehet csípni és akkor nem a drága telefont kell kibiggyeszteni az autó szélvédőjére ...
Persze értem én, hogy az lenne az igazi, ha mindenkinek működne szuperül minden, de azért a nagy márkákhoz képest harmad negyedáron vásárolt készülékről van szó, és a 200 ezer körüli kategória sem mentes a problémáktól.
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #2008 üzenetére
Na igen. Ezért töröltem én is már kínomban a hosszú gps.conf fájlomat, hogy hátha változik tőle valami. Mintha jobb is lett volna, de aztán valahogy akkora változást ez se hozott. Azért nehéz ez a tesztelés is, mert elég nagy szórást mutat nálam hogy épp mennyi idő alatt hajlandó fixálni. Ablakból net nélkül, hideg indítással, egyszer 19 perc, utána meg 3 perc alatt.. Ettől sokkal okosabb nem leszek. Vagy lehet hogy nem cold indítás volt?
gps.conf nélkül hasonlítottam ahhoz is a sebességét, ha olyan conf volt amit a faster gps csinál, amibe csak 1 sorba belerakja a magyar ntp szervert és csókolom, de nem lett tőle gyorsabb. -
GD
őstag
válasz
gipsztigris #2008 üzenetére
a gmap ugye egy jól integrált része a rendszernek, tehát a félrekonfigurálástól mentes kell legyen, mégis elég gyenge a w8+ ezen része is mint navi
és igen, az ismert és nagyobb brand mögött valószínűleg a kiegyenlített minőség az egyik érv a több pénzért..
-
slezakimi
senior tag
Szia.
A 3 betüs navi 3 g mellett 15-20 mp.
3 g nélkül lakásba ablak mellett 45 mp 6 fix.
Semmi mókolás nincs.Gravity2 van fenn.gipsztigris : Igazad van.Ezzel a 3 betüssel,még semmi bajom nem volt.Volt kezembe pár Kínai teló,még mind ment vele,természetesen volt szórás,de még egyik se dobálta el a jelet.
Lehet szerencsém volt.üdv
-
gipsztigris
addikt
Az a baj, hogy ezeknek a kínai csudatelefonoknak egyetlen nagy bajuk van! A minőségi szórás iszonyatosan nagy. Volt a kezemben olyan MTK 6589-es 5,7"-os telefon ami hidegen szobában 10 másodperc alatt annyi holdat fogott, hogy alig fért rá a képernyőre, és ugyanannak a telefonnak egy másik párja pedig egyfolytában dobálja el a jelet, és annyira rossz a pozicionálása, hogy az már szinte hihetetlen kategória.
Ugyanez van a ZTE V970-nél is. Az enyém speciel majdnem hibátlanul teljesít, de nagyon sokan panaszkodnak a gps vételre. Az is lehet, hogy sokan ész és mindenféle konyítás nélkül csak töltik fel az a sok szemetet amit a különböző torrent oldalakon találni navi összeállítás címén, tele hibás és felesleges sys bejegyzésekkel amivel szintén jól zavarba lehet hozni egy viszonylag jó gps-t is.
Egyszóval kell egy 100%-ig jól működő navi program és majd utána lehet próbálgatni, hogy kinek-milyen nyomvonalat rögzít a telefonja. Reményeim szerint a jövő héten már én is tudom teszteni a W8-at!
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
A callrecorder álltal felvett 3GPP hang/videót a számítógépen mivel lehet lejátszani?
Üdv mároni
Nekem az én megyek max90 sec alatt talál holdat internet nélkül úgy, hogy útközben kapcsolom be a gps-t! -
GD
őstag
én az alapvető kérdésemre nem kaptam még érdemi választ az internet bugyraiban, hogy mi okozza:
sw? (valahol kell lennie megoldásnak)
android? (talán a 4.3 majd jó lesz?)
hw / gps chip? (ez erősen bukó, ha ez egy gagyi chip)
elégtelen antenna készülékben? (szintén nem javítható, reménytelen kategória) -
madrac
senior tag
Bocs, akkor félreolvastam. Azt hittem felraktad a gm2-t, de attól se lett jobb.
A cold az hidegindítást jelent. Szerintem annyit csinál, hogy törli az előző (pl a-gps) adatokat és elölről, tiszta lappal kezdi újra a helyzetmeghatározást. Különben a korábban megjegyzett adatokat is felhasználhatja, ami fals eredményt adhat. Úgy nyilván sokkal gyorsabb, de az nem adja vissza a valós gps teljesítményt. -
bupemko
senior tag
válasz
gipsztigris #1993 üzenetére
Irigylem a problémádat :-)
Nekem még mindig csak processing-et ír az Antelife tracking, írtam nekik emailt, hogy ha péntekig nem produkálnak egy tracking number-t a 24h shipping service-es készülékhez, amit 6-án rendeltem, akkor küldhetik is vissza a pénzt. -
GD
őstag
válasz
bodnarzoltan #1999 üzenetére
majd nézd meg pls a gmap-ot is, köszönöm
2-3 perc az elég jónak tűnik, nekem volt 5-10-15 is néha.. -
GD
őstag
válasz
bodnarzoltan #1996 üzenetére
kíváncsi vagyok rá nagyon, főleg hogy pl gmap navigációs módban mennyi időt tököl a műholdakkal, illetve hogy a saját helyedet a térképen jól jeleníti-e meg navigáción kívül.. én most 500 méterre vagyok magamtól..
ha van 3 betűs navid, az is érdekelne, mennyi idő alatt talál hódat
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest