Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
eladogeppc #2398 üzenetére
EZT olvastad?
Ott van a W8-al rögzített nyomvonal. Hibrid módban nagyíts rá erősen és nézd meg, hogy az útról nem tér le szinte sohasem. Nemhogy átvágna réteken, mezőkön, falakon.
-
losi73
senior tag
na dobtam egy tesztet lent kutya séta alatt is lent meg csak ugy dobálta és pozicionálta a holdakat nincs itt baj szerintem,föleg nem általánoságban,az meg hogy a 16gb-seket érinteni az meg vicc szerintem, mitöl hogy a 4vagy 8gb memkártya helyet raktak bele egy 16gb-ést?
-
eladogeppc
veterán
Gpshez hozzáfűzném, hogy érdemes lenne mozgás közben is tesztelni. Nekem ugyan 4Gb os verziom van, es erdekes ahogy a gps 2-3m pontosságról zagyvál, közben a google maps szerint az épületen átvágok miközben a buszon ücsörgök.
Valahogy a pontosságot is nézni kellene. Hiába lát nekem is vagy 6 fix műholdat ha menet közben eltéved.
Ha sétálok ugyan ez van, és nem betonrengeteg között. -
losi73
senior tag
üdv akkor irom neked is igo 30mp és indulásra kész,gps status már 20mp után talált müholdat 1 perc alatt meg 7talált 16gb verzió.és ez a rom http://www.needrom.com/mobile/thl-w8-3/
és ezek mind elsö probálkozásra egy lakotelep közepén csak az ablakban.
ui:cserélhetünk a fehére nekem szürke van
-
vadeger
csendes tag
válasz
hippo0315 #2387 üzenetére
Nem igazán értem, hogy befolyásolja a tárhely a GPS képességét. Már leírtam korábban, egy egész délutánom ráment, hogy ne csak egy holdat lásson, így a fixálásról nem is álmodtam. Ma már ugrik a drága. Olyan mintha tanítani kéne. Ma már 10-14 holdból 6-10-et fixál. Egyszerűen nem igaz a 16GB-os GPS hibája. Ahogy előzőleg írtam kínozni kell, de csak első körben. Ma már a munkahelyen acélrengetegében is lát 10 holdat, persze nem fixál, mert gyenge a jel. Madracnak üzenem este, nyílt terepen keresse a holdakat, de ez lehet 4 óra időtartam is. Higgyétek el megéri!!!!!!!!
-
madrac
senior tag
Így van, Emirabdul-al csináltunk egy tesztet, amit itt is köszönök neki. Nyugodtan kijavíthatsz ha valamire rosszul emlékeznék
Sajnos senki más nem jelzett hogy jönne a tesztre, több telóval hitelesebb lett volna az összehasonlítás, ill. más is láthatta volna hogy az övé milyen gps szempontból.
Na szóval itt is kiderült, hogy az én 16GB-s W8-am ezerszer rosszabbul fixál, ill. nem fixált holdakat mint Emirabdul 8GB-osa. Az övé általában 1 perc, 1:30 alatt fixált, talán egyszer volt 2p. Mindig net nélkül teszteltük. És ilyen 7/6 és hasonló arányban látta a holdak jeleit.. Az enyémet általában pár perc után lelőttük, mert nem fixált 3 perc alatt se és nem volt annyi időnk hogy kivárjuk hogy mikor hajlandó rá, illetve az egyik tesztnél mindez sikerült neki 7(!) perc alatt 8/5 holddal.. GPS status app is gyönyörűen működött nála, amivel nálam mindig gond volt, az enyém szinte végig csak 1 holdat látott benne, azt is gyengén.
Mobileuncle (YGPS)-ben teszteltük agps restart és cold gombok megnyomása után, gps testben clear agps-el, gps status-ban pedig eszközök/agps kezelés/alapállapot után, szenzor szűrés nélkül.
Ha rászánom magam, lehet megnézem GM2-vel is, bár sok reményt nem fűzök hozzá, ill. ahogy olvasom 16GB-n elég rosszul muzsikál amúgyis.Ha lenne rá érdeklődés olyasvalakitől akinek nem fontos annyira a GPS, akkor lehet eladnám (fehér, 1 hónapos), csak ebből a szempontból már rögtön minuszban vagyok, ha annyiért adnám el mint amennyiért most lehet kapni, mert csökkent az ára 12 dollárral azóta. Igaz a VÁM és ÁFA kétesélyes dolog, ha valaki rendel egyet, ez pedig már megúszta
Ha választani kellene, én biztos nem 16GB-set vennék, ha ezt előre tudom.. bár nem mindenkinek fontos a gps. Ezt mindenképpen mérlegelni kell.
-
csoki98
tag
köszönöm a gyors válaszokat!
a gps annyire nem izgat szóval lehet hogy beruházok rá
bupemko írását még megvárom -
Emirabdul
tag
És volt egy fehér THL W8 a kezemben... KELL EGY FEHÉÉÉÉR
-
-
bupemko
senior tag
-
csoki98
tag
Sziasztok!
Már rég nézegetem ezt a telefont és úgy döntöttem hogy, a ballagási pénzemből beruházok egyre.
Láttam néhány forumtársat akinek gondjai voltak a 16gb-ossal. Melyik a biztosabb? a 4gb-os vagy a 16gb-os? -
Emirabdul
tag
"Hívás indítása érvénytelen szám beírása miatt nem történt meg"
majd ezután egy hívás indítás ablak ugrik fel
Utána pedig elindul a hívás
Na erre varjatok gombot . WTF?
-
gipsztigris
addikt
válasz
eladogeppc #2368 üzenetére
+1
Egyetértek!
-
losi73
senior tag
válasz
eladogeppc #2371 üzenetére
üdv itt van miui is:
http://www.needrom.com/phone-roms/thl/thl-w8/
-
losi73
senior tag
válasz
hippo0315 #2370 üzenetére
üdv nálam van helltak 16gb se és mit ne mondjak a gm2 -es romal igen fos volt,gyorsan merült,játékok se ugy mentek ahogy kell,és a külsö sd-re nem lehetett telepiteni akarmit is csináltam,de felkerült ez a rom és azota boldogság van hasit minden ahogy kell,és nem merül a semmitöl atom gyorsan
http://www.needrom.com/mobile/thl-w8-3/
-
eladogeppc
veterán
válasz
Petinhoo #2369 üzenetére
Az akku időt nem tudom hogy befolyásolja-e, mert például a Zopo C2-es kijelzője FHD és LTPS azaz alacsony fogyasztású kijelző. Lehet hogy már ezekbe is ilyen kerül csak nem tüntetik fel.
Nem hiszem hogy rengeteg kínai kijelző gyár lenne.Engem az érdekelne, hogy a W8-ashoz vannak-e már moddolt ROM-ok, megy-e a MIUI például rajta, meg ilyenek...
-
Petinhoo
csendes tag
válasz
eladogeppc #2368 üzenetére
Nekem sem fontos a FullHD. Szerintem felesleges egy ilyen "kis" kijelzőre és még az akksi időt is rontja.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Petinhoo #2367 üzenetére
Nekem volt a kezemben FullHD-s iOceanX7.
Nincs különbség, egyszerűen ekkora méretben fölösleges a FullHD.
Csupán nagyzolásból érdemes olyat venni.
Ezek a procik nem bírják el amúgy sem a nagyobb felbontást.
Egyszóval minek ?
A sima HD és a QHD között talán lehet már különbséget tenni a pixelezettség miatt, de például nekem volt Alcatel One Touch Idol-om QHD-s és elmondom hogy szebb képe volt mint az átlag kínai HD-s kijelzőnek.A véleményeb szubjektív, gondol mindenki azt amit akar. A tény hogy FullHD-hoz kevés még a proci.
-
Petinhoo
csendes tag
válasz
bupemko #2365 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy 16Gb-osat vagy 4Gb-osat. Tényleg árban nem sok különbség van közöttük, a 16Gb-osról #2228 Helltak problémája miatt mondtam le. Lehetséges, hogy ez csak egyedi probléma volt.
(#2366) peter76bp : Nem fontos a FullHD. Leginkább telefonálásra, egy kis e-mail, 1-2 óra böngészés 3G-n és/vagy Wifivel, a játékok még nem tudom mennyire lehetnek fontosak, mert a mostani Galaxy Minimen alig fut el valami..
És köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Petinhoo #2364 üzenetére
Ha kell a FullHD felbontás akkor érdemes megvenni a Beyondot, mert a T-s procival már remélhetőleg a játékok sem fognak akadozni rajta. Ha nem kell a FullHD vagy nem játszol komolyabb grafikájú játékokkal, akkor elég lehet a sima is. AZ alap felhasználáshoz nem kell az erősebb CPU, így sem akad sehol a telefon. GM2 szerintem simán felmegy a Beyondra a mostani W8+ verzió, de a gyári 4.2.1 ROM-mal is jól használhatóak, hacsak nincs valami spéci igényed, amit nem tud a gyári.
-
bupemko
senior tag
válasz
Petinhoo #2364 üzenetére
Szia,
Mostanában rendeltem 2db-ot (16GB-osat), másnap már küldte is mindkettőt a Minideal, volt nekik. Most hétfőn már csak 205 USD volt a 16GB-os én a helyedben lehet, hogy inkább azt vennék, pár dollárért szerintem megéri a nagyobb tárhely.
T-s procival szerelt W8 már pár hónapja téma, ha ráérsz, akkor várd meg. Online volt Joyce a Minideal-en, úgyhogy gondoltam rákérdezek mi a helyzet, itt a chat:
I 09:13:58
Do you have the ThL W8 Beyond on stock or this is presell?Joyce 09:13:59
peter,what can i do for youJoyce 09:14:18
no stocks now,it is pre-sellJoyce 09:14:22
it will have next weekI 09:14:36
I see, thanks for the infoI 09:14:42
That's all for nowI 09:14:43
byeSzóval most azt mondja, hogy jövő hét, jövő héten meg ki tudja mit mond :-) Te tudod... Én a simával is elleszek egy darabig, úgy gondolom :-)
-
Petinhoo
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja keresek valami jó kis "csájnáfont" és rátaláltam erre a cikkre. Azóta ilyen telefont szeretnék köszönhetően peter76bp-nek és a többi hozzászólónak köszönhetően.
Egy hónapon belül tervezem/terveztem volna egy THL W8 (4Gb-os) vásárlását minideal-ről 198$-ért. Tegnap láttam minidiel-en egy kis böngészés után, hogy már megjelent a Beyond változat is [link] ami 6689T-s procival van.
Szóval a kérdésem a következő tőletek:
- Megéri megvenni a THL W8 Beyond-ot 260$-ért, vagy "sima" W8-at 198$-ért?
- Szerintetek várható, hogy az új készülékre is elérhető lesz a GravityMod2?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
losi73
senior tag
közben fel raktam ezt a romot mert irta valaki azzal visszajön az imei de igy sincs
http://www.needrom.com/mobile/thl-w8-3/
-
Indiant
addikt
-
losi73
senior tag
üdv ezzel probálkoztam (http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx/hsz_1-50.html) de nem jött vissza az imei mi a tehendö?
-
Indiant
addikt
Nos, mivel a CWM Touch Recovery nem készül a telónkhoz, áttértem a TWRP Recovery-re, hogy kihasználjam az érintő képernyő adta lehetőségeket és kíméljem a gombokat.
Valamint Gipsztigrisnek dedikálva ezennel legálissá teszem a topicban az iGO téma megbeszélését:
..képmagyarázat: telefonunk teljesen legálisan kompatibilis az iGO Primo-val
-
madrac
senior tag
Ha valakinek lenne kedve összefutni (Bp.) egy közös GPS teszt erejéig azt megköszönném
Jelentkezést inkább pm.-ben kérném, mert úgy is meg kell beszélni a részleteket.
mobileuncle (ygps), gps test, gps status programokra gondoltam. -
losi73
senior tag
a másik sim foglalatba sincs hálozat de egy pillanatra ki irja hogy érvénytelen imei ez mi ?
-
losi73
senior tag
-
-
Emirabdul
tag
https://www.youtube.com/watch?v=8W5g60U2Lfg&feature=youtube_gdata_player
Ezt nézte már valaki ?
-
SUPREME7
őstag
Érdekes, nekem is hisztizett a RR3, hogy nincs hely, akkor vettem én is észre, hogy belsőre telepítgetett addig, átállítottam és már ment is a külsőre.
(de ha már belsőre telepítette, akkor nem fogja magától átrakni. Alkalmazások-on belül tedd át SD kártyára. Ha most már átállítottad az alapértelmezett telepítési helyet, akkor csak a külsőre kéne tennie. Ha nem, akkor más lesz ott a gubanc.)
-
Indiant
addikt
(#2324) imis
(#2327) hunaqua
(#2328) hippo0315először uninstall a fent lévőnek, aztán telepítés (most szedtem le data-ról és telepítettem, tökéletesen felment)
Ha update-et ír ki, akkor még fent van és nem engedi frissíteni. -
losi73
senior tag
üdv uj tulaj vok érdeklödnék hogy az megoldható hogy a külsö sd kártyát használja a teló elsödleges tárolonak?az eddigi kinai teloim mind igy voltak alapbol.
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #2314 üzenetére
Ha valakit érdekel a teljesen magyar GravityBox 1.2.0:
http://data.hu/get/6662503/GravityBox_1.2.0.apk -
Indiant
addikt
Én még nem raktam fel egyik GM2-t sem! Gondolom érdemes.
A vicces, hogy nekem angol a rom-om, így (majdnem) minden progi is.
Tehát én még nem láttam magyarul a Gravitybox-ot sem.
A LEWA OS magyarítása félig sikerült jBART-tal.
A rom magyar lett be is bootol, de a pin code után resetel.
Így a teljes fordítás kb. egy nyár munkája... -
Indiant
addikt
Frissült a GravityBox!
Changelog 1.2.0 - 16/06/2013
- option to set statusbar color and transparency
--- thanks to Sergey Margaritov for ColorPickerPreference
- option to unlock Voice search and TTS settings in Language&Input
- option to unlock advanced developer options
- revamped preference screen
- added About section with links to relevant threads
- fixed bug in QuickSettings that caused dynamic tiles to become invisible
- added reboot confirmation dialogs
- added Hungarian translations (thanks to Indiant) -
bupemko
senior tag
válasz
Emirabdul #2307 üzenetére
Shopfüggő is. Én Antelife-ról rendeltem egy THL W8 1/16G + 32G miroSD + ajándékok kombót 6-án, azóta is processing. Most írtam nekik, hogy felejtsül el egymást, küldjék vissza a pénzt.
Havernak Minideal-ről kedden rendeltünk (THL W8 1/16G, extrák nélkül), szerdán már meg volt Paypal-en keresztül a tracking, csütörtökön Minideal-től közvetlenül is és tudom is követni 4px-en (Singpost még nem látja, gondolom azért mert még kínán belül van a csomag).
-
slezakimi
senior tag
válasz
adrian930420 #2309 üzenetére
Van mikor,kicsit lassabbak.10-11-12 ünnep volt kinn.
Kollegámnak én is rendeltem,2 nap mulva jött track number a Paypaltől.
Az oldalon ma lett complete,ugy hogy rákérdeztem Tony.-nál mi a pite
Singpost oldalán semmi,4px már van két tyukláb.
Kiderül -
Emirabdul
tag
Shop fuggo a szallitasi sebesseg vagy szerencse is kozrejatszik ??
Rendelnek egy feheret es valszeg eladom a szurket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- HP notebook topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Opel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest