- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a man
tag
válasz
peter76bp #795 üzenetére
Bocsánat!
Aki egyben szeretné, annak itt egy másik link...A MEGA 50 GB tárhelyet biztosít ingyen. - S ez itt most nem a reklám helye.
-
peter76bp
aktív tag
Nincs mese fel kell rakni a 4.2-t az megoldja ezt a problémát. Mondjuk ennyire erőteljesen piros képeket művészet csinálni, ezen még a csoda ProCapture sem segített
De azt az elb... oldalt honnan varázsoltad elő vagy miért nem egyben tetted fel rá az összes képet, ha úgyis le kell töltögetni ...
-
minmax
csendes tag
A W8 kisebb vagy nagyobb mint az SIII?
[link] ezen az oldalon kisebb, sok egyéb oldalon is kisebb méreteket adnak meg viszont vannak ahol nagyobbat.
Mondjuk az gyanús, hogy 0,2"-al nagyobb kijelzővel nem könnyen lehet kisebb.
Most akkor mi a valóság? Mekkora is a W8? -
a man
tag
Végezetül egy Samsung Galaxy S Advance kamerájával készült kép.
-
a man
tag
Egy fehér falat választottam a tesztelésre, amin egy pókháló is volt. - A kompozíció és a képek minősége most nem volt szempont.
Az alábbiakban láthatjátok az elkészült fotókat:
Alapkamera
Camera ICS+
Camera JB+
ProCapture
CameraZOOM
Camera360 -
adakiller
senior tag
válasz
peter76bp #781 üzenetére
igen olvastam, de én már anno a w3+-os leírásodnál is szemezgettem a thl telóval, sőt be is rendeltem egyszer a pandawilltől akciósan, de nem akarták elfogadni az akciós megrendelést, így nem tudtam végül megrendelni.. aztán most lecsaptam rá
és előbb írták h már postázás alatt van
mostmár csak idő kérdése
-
a man
tag
Azt kell mondanom, hogy egyik kameraszoftverrel sem lesz jó a fotó a gyári 4.1.2 alatt. Mindegyiken látszódik a vöröses, vagy inkább pinkes elszíneződés.
Négy különböző applikációval is próbálkoztam, de minden képnek ugyanaz a hibája, csak az elszíneződés mértéke változó. -
peter76bp
aktív tag
Változott az XDA-n kint lévő CWM telepítés menete és a fájljai, módosítottam a leírásban. Aki esetleg letöltötte magához a fájlokat, az szedje le ezeket az újakat és ezt használja ha szükség lesz rá
-
adakiller
senior tag
tegnap én is berendeltem a egy w8+-ot a minideal-től. s3-on gondolkodtam, de végülis próba szerencse alapon a w8+-ra esett a választásom
rengeteg kínai tabletet rendeltem az elmúlt 1 évben, és eddig szerencsére egyikkel se volt baj, vámot is csak 1-re kellett fizetni. remélem a teló is megússza a vámot, és garanciális baja sem lesz
a teljes topicot átolavastam így mire ideér a teló addigra már magamba is szívtam az itt leítr sok HSZ-t.
Köszi mindenkinek, és a cikkírónak is az itt leírtakat!
-
hippo0315
senior tag
ThL W8 kamera tesztképei és videói, minden kép és video automata üzemmódban készült 4.1.2. rendszer alatt :
-
a man
tag
Köszönöm a fényképezős, ProCapture tippet.
Néhány további észrevétel a készülékkel kapcsolatban azoknak elsősorban, akiknek még nincs, de érdekli őket, s azoknak, akiknek már van, de nem figyeltek fel rá. - Megjegyzem, nem módosítottam a gyári 4.1.2 rendszert.
- Az óra anomália nálam is jelentkezik: "A(z) Beállítások alkalmazás sajnos leállt." Nem is bírtam kikapcsolni az automatikus frissítést, gyárilag azon volt. Engem nem zavar, úgysem használom az óra beállításainak ezt a részét.
kikapcsolva töltés közben klassz az akku animációja,
- A repülő üzemmódnál nem lehet bekapcsolni a WiFi-t. - Ezen meglepődtem, mert eddig az összes androidos eszközömön működött ilyenkor is. Sőt, a legutóbbi Nokia készülékem is tudta ezt az opciót.
- A notifications LED csak 2 színű (piros/zöld). - Érdekelt, hogy tud-e más színben is jelezni, ezért különféle applikációkkal teszteltem, de csak a fenti (komplementer) színpárt tudta visszaadni.
- óra anomália,
- Kikapcsolt állapotban, töltés közben klassz az akku animációja. -
Indiant
addikt
Valaki ki tudta már bontani a system.img-t a W8-as romban? Az eddig működő megoldások nem működnek.
-
Indiant
addikt
Sziaszok, bocs hogy nem válaszoltam, de az UPC és az EON meglepett azzal, hogy otthon már több mint 1 napja nincs internet és tv.
Általában szerencse kérdése a több custom rom, hogy a fejlesztők ilyet vesznek vagy nem.
A gyári rom is lehet jó, de a custom általában finomhangolt, tehát jobb az akkuidő, ...stb. -
peter76bp
aktív tag
Ha valaki nincs megelégedve a W8 hangerejével, akkor ezen leírás segíthet a tuningolásban. De csak óvatosan vele, és bármit módosítunk előtte írjuk fel az eredeti állapotot, vagy csináljunk képernyőmentést róla !
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #748 üzenetére
Iskolai szünnapon reggel 6-kor a gép előtt? Én is mániákus vagyok de beteg az a gyerek
Tetszenie kell és kész
Flashelhető ROM kellene hozzá, az meg az van ami ki van téve a ThL oldalára. Amit ugye nem tudunk hogy van-e benne magyar, de valószínűleg nincs.
Gravityből van 4.1 is, amit fel tudsz tenni, ha nem jön be a 4.2
Vagy CWM-et telepítesz csinálsz egy mentést és és a W8+-ról átvett ROM-ot teszed fel CWM-el. Azt vissza tudod állítani és kinézetre ugyanúgy néz ki (mondjuk 99%-ban) mint a Gravity. Aztán ha úgy döntesz tetszik a kinézet akkor lehet Flashelni a custom ROM-ot.
-
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
Most megyek mindjárt görcsre, hogy milyen trükkös ez a gyári fényképező app
Nézegetem a képeket hogy mit lehetne még publikussá tenni és amit a napokban csináltam párat, az fullra kitölti a monitort, vagyis 16:9 lett és nem értem mitől. Nézem a képméretet a mostani 4608x2592 (11.94 MP) az eddigiek pedig 4096x3072 (12.58 MP) pixelesek voltak. Felbontásnál meg 13 és 8 MP van a kettő között meg semmi.
Múltkor nézegettem a beállításokat és észrevettem, hogy van benne egy olyan, hogy Előnézet mérete és ezt be lehet állítani Normál-ról Teljes képernyő-re. Mivel így jobban látom mit fotózok, mert a gombok alatt is látom a kép előnézetét így átállítottam. Hát most kipróbáltam, hogy visszaállítva 4:3 méretben fotóz. Szóval akinek jobban bejönnek a 16:9-es fotók, az itt tudja átállítani.
-
peter76bp
aktív tag
Szerintem lesz olyan, mert a sima ROM-okból is ha jött újabb verzió akkor már azzal küldték. W3+-ból is talán 4 vagy 5 gyári ROM verzió van. Aztán miután megvan a 4.2.1 nekik csak meg kellene már rendesen csinálni az összes verzióra multilanguage verzióban. Nem ám csak kínai / angolban
-
peter76bp
aktív tag
-
betyarr
veterán
kamera app már van,azzal oké a készülékkel készített kép,de video recorder app nem létezik?mivel a videofelvételek is pirosasak egy picit.
-
peter76bp
aktív tag
No kérem, kapott egy szép új egész oldalt a custom ROM, innen elérhető:
-
rebuilt
tag
érkezik az ujabb ThLW8 vajon ?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
levi.hungary #724 üzenetére
Ezek a 4GB-oshoz vannak és valószínűleg csak angol és kínai nyelv van bennük.
Tedd fel Te is a GravityModo2-t vagy amit a W8+-ról portolt a srác. Nekem utóbbiból van fent, amit még minimálisan alakítottam. Hibátlanul működik és végül is gyári ROM, mert csak egy felbontás és az induló nyelv lett átállítva benne. Annyi hogy full tárhelynek 16GB-t fog írni de a fennmaradó helyet jól számolja.
-
levi.hungary
tag
Vajon ezek a firmwarek jók a THL W8 8 giga ROM-os verzióhoz?
[link] . Valaki azt mondta korábban az áprilisi csak a 4 GB-oshoz jó. Vagy milyen használható 4.2.x verziót érdemes feltenni? -
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #716 üzenetére
Most nézem, hogy merényletre készülsz
Igazából a flashelés menete az le van írva a ROM Flashelése címszó alatt, csak annyi, hogy ha a GravityMod2 scatter fájlt betallózod, akkor a Flash Tool nem pipál ki mindent, de az nem baj. Úgy kell hagyni ahogy ő beállította magát és az ott leírttól eltérően a Download gombbal kell indítani a flashelést, mintha Recoveryt cserélnél, ugyanúgy fel fog jönni a figyelmeztető ablak is. Az akkut se kötelező kivenni. GD telójában benne volt és úgy flasheltük. (Az eredeti GravityMod2 flashelés leírásban sem tér ki az akkura)
Neked a 4GB-os telóhoz ez az 1.5-ös flashelhető verzió kell. Ha ezt felflasheled ez lecseréli a CWM-et és rootolja a telót. Aztán még CWM alól kell felraknod sorban az 1-5 --> 1.6 és aztán az 1.6 --> 1.7 frissítés zip fájljait.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #714 üzenetére
Link a GravityMod2-höz a ROM telepítéses cikkben benne van De itt van
Leírás az webfordítóval értelmezhető, meg nem sokban tér el a CWM flasheléstől, de ha vársz egy kicsit nekiugrok és átfordítom némi magyarázó szöveggel megtoldva és berakom a cikkbe
-
hippo0315
senior tag
Tudnátok adni egy linket a GravityMod2-höz, esetleg a telepítés menetéről valamit?
-
-
peter76bp
aktív tag
Az jó. Én most valahogy nem érzek elég késztetést a barkácsoláshoz, leköt a folyamatos tesztelgetés meg írás hol ide hol oda, hol erről hol arról
Próbáltam ezt a gyári 4.2-t is buherálni legalább annyira, hogy a jól megszokott akku és töltés modomat betegyem de nem akart összejönni, így csak a bootanimációt javítottam ki. Találtam komplett megírt appot is erre, de azzal se lett jó, pedig van vagy 6 féle. Lehet ha cappát kicsit nyaggatnám Ő is tudna segíteni valami okossággal, de nem vettem még rá magam. Lehet hogy ha felhúzom magam akkor felrakom a Gravityt és abba szerintem bele fogom tudni tenni a sajátomat
-
peter76bp
aktív tag
Na jó, de az alap probléma, hogy mindenki a hülye driver telepítéssel szív, és ezt látod a legtöbb helyen. Én is anno a W3+-ra azért nem mertem flashelni ROM-ot mert olyan vudvnak tűnt a dolog, hogy vagy sikerül vagy nem. Meg az akku is hogy most akkkor ki legyen véve vagy be legyen téve. Aztán eléggé tartottam attól, hogy ha nem sikerül, akkor kinyírja a telót.
De aztán rájöttem, hogy ha driver probléma van, akkor el se indul az egész. Ugyanúgy az akku is. Ha meg elindul akkor végig is megy. Csak az eszközkezelős beírással nem kell foglalkozni. A W3+-nál ha fejre álltam is mindig HTC Phone-t vagy mit írt oda. Így nem is próbáltam flashelni. Most W8-nál meg leszartam. Úgy rootoltam, hogy semmi nincs az eszközkezelőben ami a telóra utalna. Lefuttatam a driver telepítőt, az azt mondta rendben feltette a drivereket, én meg hittem neki. Sem MTK Phone sem Android sem más nem került be az Eszközkezelő listába. És mégis megy a flash.
-
peter76bp
aktív tag
A legtöbb ember annak örül, ha megveszi a telót és használhatja. Nem akar és főleg nem mer mindenki ROM-okat telepítgetni. És a fényképezőgépet leszámítva szerintem nagyon jó lett a W8 gyári ROM. Nincs semmi baj a 4.1.2-vel. Tökéletesen használható, alapból magyarul tudó ROM, ami hibamentesen működik.
Nagyon jó, hogy felkarolta a srác és csinálgatja, ráadásul folyamatosan fejlesztgeti, ami azért nagy szó. Szerintem ha bárkinek bármi olyan nyűgje akad, ami miatt a gyárival nem lesz megelégedve, akkor felteszi ezt. Vagy ahogy nézem, ha akar CWM-et már akkor is érdemes lehet feltenni, mert mostanában nem nagyon van Recovery menü pár készüléken, és ezt a GravityMod2-t felflashelve lesz CWM lesz root és lesz egy jól használható ROM.
-
hippo0315
senior tag
Persze nem minden W8 tulaj áll neki romolgatni, sokan még a root-ot és cwm-et se teszik fel. Csak a bejegyzésekre hagyatkozhatunk, szerintem azért vannak olyanok is akik nem irnak ide egy szót se, de romolgatnak.
Na meg még nem olyan sok W8 lehet magyar kézben.
De ha jól emlékszem a ZTE Blade-et is csak a tulajok talán ha 10-15% romolgatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest