Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
[link]
ezen a képen biztos csak dísznek van ott a HT Speed meg Width. -
fLeSs
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Mégis mi az ökörség abban ami le lett írva? a HT-sebességről nem esik egy szó se.
Ja tudom, te Abit fan vagy, ezt a múltkori cikk topikjában is bizonyítottad...
-
3P
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Köszi közben találtam egy helyet itthon is 20e + áfa-ért. A lap nagyon megtetszett. Volt már Abit lapom is, azzal sem volt gondom. Szóval akkor ezzel tényleg megy a tuning, akkor ebben lehet állítani a HT szorzót is?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de most csak egy K7-esem van, abban meg ilyen nem volt még... ;) -
mizol
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az a helyzet, hogy az én kis lapom BIOS-ában nem lehet semmit sem állítani!

...DE, van az nTune5, amivel is Windowsban lehet néhány paramétert molesztálni, pl. a HT szorzót is (egyébként feszt, DRAM/FSB-t nem
- de ez gondolom változhat laponként is)
(Így a 3000+ Sempron szépen megy 1800-on, feljebb nem próbáltam, mert nincs rá szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de most csak egy K7-esem van, abban meg ilyen nem volt még... ;)
- de ez gondolom változhat laponként is)