- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
elolvastam, igen, kizarolag a ddr2 miatt, lenyegeben, csak kerdes, h ha ugyis uj memoriavezerlot kellett ''epiteni'' a prociba, akkor ezt miert nem tettek meg s939 alatt s kesz. AM2-vel lenyegeben belatta, h hulyeseg volt 3 fele foglalatot eletre kelteni, hisz most visszatert az 1 foglalathoz s ujjong, h ez micsoda kiraly megoldas... Ezt eddig is igy gondoltam, csak azt nem tudom, akkor minek olvastam ujra a cikkeket Mind1. Eljen az AM2! Kerdes, h meddig...ja s nem szeretnek vitatkozni, ha valaki maskepp gondolja, akkor egeszsegere!
[Szerkesztve] -
3P
tag
Köszönöm, de Gigabyte NF570-esből cak SLI-st találtam, ami önmagában ugyan nem lenne gond, de emiatt drágább is... :-/
Végül is talán mindegy, mert asszem megvárom a 0,65 mikronos procik eljövetelét, s akkor az már inkább a jövő év elejét, addig meg még változhat, ha nem is a kínálat, de az árak valószinűleg. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nos, gondoltam hogy erre lépni fogsz. Amit írtatok az az olvasók tudatos félrevezetése! Ugyanis tuningál a legalapvetőbb, hogy csökkenteni lehessen a HT szorzót, enélkül tök felesleges, hogy lehet állítani a feszültségeket!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Hol látsz te ezen HT szorzó állítást? Ne akarj okosabb lenni, van ilyen alaplapom, több BIOS is volt rajta (a legújabb mellesleg a legrosszabb ), szóval nem fogod nekem bemagyarzáni hogy ez egy tuning alaplap.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
Csak tényeket írtam, nektek kéne visszaszívni a cikket, leírni hogy tuningra alkalmatlan az alaplap (max. Sempronokat lehet húzni benne 250-ig, talán 275-ig), aztán ''visszafújni''.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Mint mondtam van ilyen alaplapom, egyik BIOS-ban sincs ilyen opció, szóval az a kép nem erről az alaplapról készült, mutass légyszives olyan képet amit ti csináltatok.
-
twollah
nagyúr
IMHO eleg sokat.
Az AN9/KN9 topicban eleg sokan szivnak a 667Mhzes ramokkal, sot nem csak azokkal hanem szinte az osszesse.
Erdekes modon a tesztekben minden flottul megy, poccre stb.
Sosem esik szo arrol, hogy bizony az alaplap instabil stb.
De nem errol van szo, hanem arrol, hogy a teszt ram resze nem tukrozi a valosagot.
Termeszetesen megint en leszek a schmutzig geci, mert belekotok mindenbe.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Ember nem mindenkinek futja a legdragabb, legjobb, es legajanlottabb ramokra CPUra, tapra, stbre.
Egyszeru halando jomunkas emberek vagyunk akik 8-10 orat huzzak az igat, megvonjak a szajuktol a falatot, hogy osszekuporgassak a hon ahitott konfigot.
Bocsass meg nekunk pondroknak, hogy fel merjuk emelni a szavunkat, hogy ez a teszt egy kicsit santit (a tobbi teszt is santit neha, de most ne kezdjuk Adamnal, es Evanal a dolgokat).
Ennyi...
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Nekem ez kinai, sot nem is erdekel.
En csak azt latom az AM2 foglalattal foglalkozo topicokban, hogy eleg sokan masszivan szivnak az AM2 + DDR2 kombinacioval, es ez engem igen csak eltantorit attol, hogy az osszekuporgatott penzem egy instabil rendszerbe oljem bele.
A PH! tesztekben, meg mit olvasok, hogy minden poccre megy!
A kulfoldi oldalak valahogy nem felejtik el leirni, hogy bizony vannak stabilitasi problemak a lapokkal.
Akkor most hol van az igazsag?
Amugy ha mar ennyire kened, vagod a dolgokat miert nem osztod az eszt ezekben a topicokban is?
Persze ez utobbi koltoi kerdes volt.
(megyek aludni, tovabb kellemes idegeskedest)
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Szerintem ilyenkor annyit lehetne, hogy amolyan átlag-olcsó memóriáknak megfelelő időzítéseket, órajelet állítotok be a RAM-nak. Időben szerintem ugyan annyi lenne. Tudom, a sorrenden nem változtat szinte semmit (bár itt az integrált VGA miatt talán nagyobb jelentősége van), viszont ha majd otthon leméri a hasonló rendszerét, nem lesz az, hogy ''Miért kapokok 10%-al rosszabb eredményeket, mint ti?''.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Microsoft Excel topic
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851