Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
hdsentinel
üzenetére
Sajna nem futottak le a Sentinelben a belső tesztprogik. így lementettem mindent róla, majd letöltöttem a Samsung oldaláról a HUTIL nevű progit. Az is hibát mutatott. És azt javasolta, hogy töröljem.
Töröltem, meg egy low level formatot is ráküldtem. Azóta minden jó, a HUTIL tesztjét újra futtattam, továbbá egy Vivard nevű progival is megnéztem ("surface test with remap"), de nem remap-pelt semmit, nem talált hibát. Azóta a Sentinel szerint is 100%-os lett, és immár a belső tesztek is lementek.
Nem tudom, hogy ez a teszt elég-e, és hogy a surface teszt csak olvasást, vagy írást is néz-e. Sajnos nem találtam jobb progit, mint régen asszem a Norton Utilities-ben volt a lemezellenőrző, amiben lehetett "látni", a lemez területét, az adatot, és a hibákat, és megadni, hogy írásteszt is legyen (ha jól emléxem).
Na mindegy, úgy tűnik jó lett, már tolom vissza az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest