Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayman 2
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő:Vettem egy 320gbos ata vinyót.Úgy terveztem,hogy először a régi vinyórol elinditom a rendszert és az adatokat átteszem az újra.Viszont a bios felismeri a vinyót a windows nem.MEgpróbáltam azt is hogy először telepitem a windowst és utánna vissza az adatokat de ekkor egy nagyon érdekest produkált: Nem látta se a rendszer se a bios a dvd meghajtót.Ha a régi vinyómat használom akkor felismeri de ha az újat teszem be nem látja.A vinyóhoz nem volt adva semmien driver lemez
A tápomnak(chieftec) csak 2 db 4 pines kábelja van ezért ezt a videókártya és a vinyó használja(van az alaplapon egy integrált kártya is)Így most integráltról fut a rendszer és így tudom csak megoldani hogy mind a két vinyó csatlakoztatva legyenAz ezközkezelő látja a vinyót,a lemezkezelő is de nem engedi formázni
A válaszokat előre is köszönöm
U.i.:Megpróbáltam lemezkezelőben.Ott észrevette de amikor meg akartam formázni ezt dobta ki: http://kepfeltoltes.hu/141110/sdfg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest