Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Kolondrum #4309 üzenetére
Szia! Köszi, most már látom. A NoScript szűrt, amit nem szeretek kivenni. Az az érdekes, hogy ilyen drive-ot nem is ismerek. Gugli 20GB IDE-ként jelzi összesen! 3 bejegyzésben! Nagyon ritka típus lehetett, a gyártó oldalán nem ellenőriztem még le. Viszont 5400.3 alatt nem is futottam ilyenbe. Azt tudom elképzelni, hogy a 20-as gyártása régen kifutott, mikor még garanciába kellett ilyent adni, ilyenkor régen az újabb széria volt kapacitásban gyárilag visszavéve (nem is lehet nagyobbnak állítani). Vagyis egy igen ritka Sea HDD került WD házba, ahol az illesztő firmware-e lett megbuhizva. Ritka nagy átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest