- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- 3D nyomtatás
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legszuro56
csendes tag
Szevasztok!
Az lenne a gondom,hogy egy tavaly októberi vásárlású, WD7500BPKX HDD a ma reggeli indításnál alig akarta betölteni az op.rendszert,és azt is hiányosan.Újraindítás után a chkdsk képernyő jelentkezett,hagytam,az ellenőrzést,aminek eredményeként egy rakás hibát talált.Mikor végzett újraindult,de megint a chkdisk képernyő jött be,és megint ellenőrizte a HDD állapotát. Ezt megcsinálta háromszor,mikor végre elindult a windows.
Hard Disk Sentinel 65 % -s kondíciót,és 56 gyenge szektort jelzett,de pár újraindítás után,ez a szám felment 59 -re.
Lemez ,gyors öntesztet nem tudja végig csinálni mert a vége előtt megáll:Sikertelen,olvasó egység hiba miatt.
Illetve a vége előtt megáll,és nem lép tovább.
Az egyik napról a másikra bekövetkező látványos,65 %-ra történő kondíció romlás,illetve a lemez hardveres öntesztje miatt, garanciális cserére gondoltam,de mint korábban olvastam,ez nem olyan egyszerű történet.
Mit tanácsoltok,szerintetek mit kellene még leellenőrizni,illetve hogyan tudnám a garanciát záros határ időn belül érvényesíteni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest