Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Jó, de a P4a, 12X is ezt tette azokon a helyeken (ahol 4G se volt, vagy tesztre lekapcsoltam. Ha van fasza 2G, simán beszélünk rajta. Lemezzel burkolt épületeknél sok helyen (Esztergom környéke pl) mégse megy, 0 csík a 2G. Esetleg 3/4G-re van átjátszó, ha adott cég rakatott fel. Egom ipari parkban 4G az 3-5 pálca, 2G 0-3 pálca, P4a-val sokszor nem tudtam már telefonálni.
Amúgy nekem levált, közbe nem tökéletes a hang, megbicsaklik, de nem szakad meg. Bajna és Dunaalmás felé, meg a Gerecsében több helyen élő szokott fordulni.
tatomi92: Soha, ügyfélszolgálatot hívva sincs? Mindkét félnek legalább 3G-n kell lógni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest