Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A Wii nem "úgy" konzol. Egyedül sosem játszom, a Wii az társasjáték. Haverokkal 4-6-an, az nagyon nem sinlge. A gép mostmár több, mint 1 éves, és valószínűleg ebben az évben már így is marad (Megjegyzem csenben, hogy a gép belesjébe pénzt konkrétan 2008 nyarán tettem utoljára, mert a 2009-es cseréből még pénzt is tudtam kivenni egy jó gariztatás folyamán, tehát lényegében lassan 2 éve nem költöttem 1 Ft-ot sem gépre).
Nekem csak a PC a játékplatform. Valószínűleg, ha holnap vennék egy Box-ot, akkor nem lenne ennyire fontos a PC. Többet nem hiszem, hoyg költenék, mint egyébként, maximum osztanám két felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest