Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem akarok vitába szálni de neked van egy csomó nem is gyenge kütyüd adatlapod szerint.
Nem áll szándékomban megtéríteni konzolra főleg hogy van neked
Én a felének is örülnék ami neked van bár így sem panaszkodhatok mert megvan mindenem -
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
janos666 :
Mindent ki lehetne adni mindenre de nem adják ki emiatt nőnek a konzoleladások.
Lehet mindig keresni a legjobb választást én ezt találtam persze lehet neked vagy másnak ez nem megoldás.
jer1cho :
FPS-t is lehet elég kényelmesen játszani konzollal de egérrel azért jobban megy ez igaz .
De 1-2 hét alatt meg lehet szokni az irányítást hiába 16 éves PCs múlt van a hátam mögött.RTSt még nem játszottam PSen megmondom őszintén nem is akaródzik kipróbálni. Egy tv sosem árt bár nem is használ. De ha van egy TVd ahogy nekem is volt a egy régi sony akkor nem feltétlen lehet rossz döntés egy konzol. mind2 oldalon vannak húzócímek és húzó műfajok. Láttam már analóggal gyereket úgy játszani hogy csak néztem és mondtam ilyen nincs. Igen én nem mondtam ilyet nem is fogok de be kell látnod hogy életképes alternatíva a konzol is. Nem bántam meg hogy PS3at szereztem. De azért a gépemet is fogom kicsit fejleszteni hogy 1-2 játékkal lowon tudjak játszani pl SC2
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő