Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A Wii nem "úgy" konzol. Egyedül sosem játszom, a Wii az társasjáték. Haverokkal 4-6-an, az nagyon nem sinlge. A gép mostmár több, mint 1 éves, és valószínűleg ebben az évben már így is marad (Megjegyzem csenben, hogy a gép belesjébe pénzt konkrétan 2008 nyarán tettem utoljára, mert a 2009-es cseréből még pénzt is tudtam kivenni egy jó gariztatás folyamán, tehát lényegében lassan 2 éve nem költöttem 1 Ft-ot sem gépre).
Nekem csak a PC a játékplatform. Valószínűleg, ha holnap vennék egy Box-ot, akkor nem lenne ennyire fontos a PC. Többet nem hiszem, hoyg költenék, mint egyébként, maximum osztanám két felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gyúrósok ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Ps portal + sony töltő
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő