Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a baj,h pcre sokat kell optimalizálni,ellenőrizni,h ezzel,és ezzel a konfiggal,h fut.
Ne legyen hiba se benne.
Miközben konzolra úgymond csak 1 új bört húznak,és már meg is van xboxra, ps3ra stb...
És mivel sokan vagyunk pc-sek,és sokan VANNAK olyanok akik pcre nem vesznek játékot,ezért sokkal szembetűnöbb a warez.
Konzolra többen vesznek játékot,mint warezolnak.
Pl azért is mert a sok kis lurkónak anyuci veszi konzolt,aztán meg kisírják a játékokat is hozzá.
És se a szülők,se a gyerekek nem értenek a warezhoz,h használják.(Gondolom én) -
GAbre
veterán
válasz
tommy-gear
üzenetére
Sztem hírverés,akarnak 1 kis "botrányt",h legyen reklámja...
Vagy dezinformáció..... -
GAbre
veterán
válasz
CsendesMark
üzenetére
Jah fps limit az szar volt,nagyon konzolos volt,de hiába,én örülök,h 1eltalán volt.
Mint nagy Star Wars rajongó,örülök neki,h erről nem maradtam le.... -
GAbre
veterán
Nah erre kiváncsi leszek,mert ugyebár,ha folytatódik,márpedig,h lenne másképp,akkor,h éli túl a karakter???
Mert én úgy emlékszem meghalt,miközben védtem a lázadókat,h elmeneküljenek...
A másik,h persze,h kihagyják a pct....
Csak most nem tudják arra keni,h nincs olyan technológia,ami engedné eme platformra a fejlesztést....
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Playstation 5 Disc Edition CFI-1116 dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő