Új hozzászólás Aktív témák
-
damojian
csendes tag
Sziasztok !
Nagy problémám hogy amióta összekötöttem 1.4es HDMI kábellel a GTX460at az erősítőmmel(tudja a DTS HD formátumot) azóta valahogy nem szólalnak meg a DTS HD hangsávok.A Dolby Digital hangsávok tökéletesen szólnak de DTS HD esetében nagy csend honol.Korábban az alaplapi hangot használtam (Asus P5Q Deluxe, Adi2000B hangcsippel aminek soundmaxos drivere van) SPDIF optikai kábellel akkor a lejátszók le tudták játszani a DTS HD hangot a sima DTS 1500kb/s mag használatával tökéletesen.Nem tudom mivel lehet a probléma. Lejátszóim : KMPlayer(ez ugye nem tudja a DTS HD hangsávot, tiszta sor, Total Media Theatre 3 vagy 5 , Power DVD 10-től a 12.ig)
Remélem tud valaki segíteni ebben esetleg találkozott a problémával.Válaszotok előre is köszönöm.
ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest