Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
damojian
csendes tag
Sziasztok !
Nagy problémám hogy amióta összekötöttem 1.4es HDMI kábellel a GTX460at az erősítőmmel(tudja a DTS HD formátumot) azóta valahogy nem szólalnak meg a DTS HD hangsávok.A Dolby Digital hangsávok tökéletesen szólnak de DTS HD esetében nagy csend honol.Korábban az alaplapi hangot használtam (Asus P5Q Deluxe, Adi2000B hangcsippel aminek soundmaxos drivere van) SPDIF optikai kábellel akkor a lejátszók le tudták játszani a DTS HD hangot a sima DTS 1500kb/s mag használatával tökéletesen.Nem tudom mivel lehet a probléma. Lejátszóim : KMPlayer(ez ugye nem tudja a DTS HD hangsávot, tiszta sor, Total Media Theatre 3 vagy 5 , Power DVD 10-től a 12.ig)
Remélem tud valaki segíteni ebben esetleg találkozott a problémával.Válaszotok előre is köszönöm.
ÜDV -
Valdez
őstag
A táblázatba kerülhet az új geforce gt430 is, elvileg az is megbirkózik mindennel
-
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Jah, látom - így utólag.
-
PuMbA
titán
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Szerintem is mehet be a cikkbe, minden benne van és tömör, kiváló összegzés.
-
WonderCSabo
félisten
Köszi a leírást. Talán érdemes lenne belinkelni a HDs cikkbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest