- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
damojian
csendes tag
Sziasztok !
Nagy problémám hogy amióta összekötöttem 1.4es HDMI kábellel a GTX460at az erősítőmmel(tudja a DTS HD formátumot) azóta valahogy nem szólalnak meg a DTS HD hangsávok.A Dolby Digital hangsávok tökéletesen szólnak de DTS HD esetében nagy csend honol.Korábban az alaplapi hangot használtam (Asus P5Q Deluxe, Adi2000B hangcsippel aminek soundmaxos drivere van) SPDIF optikai kábellel akkor a lejátszók le tudták játszani a DTS HD hangot a sima DTS 1500kb/s mag használatával tökéletesen.Nem tudom mivel lehet a probléma. Lejátszóim : KMPlayer(ez ugye nem tudja a DTS HD hangsávot, tiszta sor, Total Media Theatre 3 vagy 5 , Power DVD 10-től a 12.ig)
Remélem tud valaki segíteni ebben esetleg találkozott a problémával.Válaszotok előre is köszönöm.
ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest