Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Kevesebbért vettem most egy Marshall major IV-et, tudom nem in-ear de akkor is...
De amúgy az a tekerőgomb a dobozon bejön. -
Toninho13
aktív tag
válasz
viragdani01 #8 üzenetére
Igen. Android-android párossal volt tesztelve.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Azonos operációs rendszer a tablet és a telefon? Mert én eltérő rendszerekkel próbáltam (Android, iOS, macOS) és ott nem volt automata váltás, se egyidejű kettős kapcsolat, csak a legutóbb használt eszközre csatlakozott a füles, a másodikra úgy váltott, ha utóbbin a Bluetooth menüben kiválasztottam a CMF-et mint hangkimenet.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
tomp
félisten
Az LDAC TWS-el eleve nem való forgalmas utcai helyre.
Nálam OnePlus 13-nál a Nothing Ear hajlamos akadni. Amíg volt Edifier NeoBuds Pro 2-m az is. LHDC 5.0-n viszont atomstabil volt és a Nothing is az.
Egyszerűen TWS-re kellene egy LDAC 2.0. -
Toninho13
aktív tag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Most este kipróbáltam a tablettel és a telómmal. Youtube közben ha csörög a telóm, akkor simán fel tudom venni. Illetve automatikusan arra az eszközre vált, amin aktív hang van. Ha mindkettőn van, akkor ha leállítom az "aktív" kapcsolatnál a zenét, akkor automatikusan átvált. Tabletnél viszont az LDAC codeccel nagyon szakadozik (telón elég stabil). Illeszkedésnél amióta megvettem (2 hónapja) azóta a jobbal küzdöttem folyamatosan, a bal pedig szinte mindig elsőre jó volt. Most a képeket elnézve próbáltam a jobbat bedugni a fülembe (szár majdnem vízszintes), úgy jó az illeszkedés. Viszont azóta meg elkezdtem küzdeni a ballal...
-
janeszgol
félisten
Mélyorientált, szóval kihagyom.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Ohh, köszönöm az infót. El voltam tévedve, elnézést.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A multipont két eszközzel valós időben tart fenn aktív kapcsolatot, ezt a CMF-ből nem sikerült sehogy kicsikarnom. Az tény, hogy egyszerre két eszközt megjegyez, de azok között manuálisan kell váltani, és egyszerre csak az egyikről fogad bármit is, telefonra bejövő hívást például nem tudtam rajta felvenni úgy, hogy közben számítógépre volt csatlakozva és arról szólt a zene.
-
Toninho13
aktív tag
Nekem is ilyen fülesem van. Az LDAC nem jó, de jobb, mint a Sony WF-1000XM5-nek. Multipont szerintem van "kettős kapcsolat" néven. Az illeszkedés szerintem is érdekes, mert az egyiket 30-45 fokkal jobban el kell fordítanom, mint a másikat úgy illeszkedik jól (bár másik fülessel is szoktam ezzel szívni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest