Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz doc #67 üzenetére

""a Linux is nagyon durván tör előre, még néhány év..."
    ... és ezt halljuk 10 éve. de tényleg.
    így van. nézd meg hogy hol volt a Linux 10 éve, és hol van ma
    pont ezért mondtam, hogy ezt az iramot tartva még pár év, és nagyon komoly helyzetbe kerül. piacvezető sosem lesz, sőt pár százaléknál nagyobbat valószínűleg soha nem fog hasítani, de nem is kell, elég az ha masszívan jelen van"

most ezt az egészet nem értem. azt írod, nem is kell több százaléknál, korábban meg, hogy erősen tör előre, még néhány év és... ma is 1-2%-on áll, akkor most néhány év múlva is ugyanitt fog tartani a nagy előretöréssel?

"milyen lemaradásra gondolsz a java-val kapcsolatban? én pl. nem nagyon találkoztam még .net-es programmal, ami érdekelt volna (kivéve az ati drivert, de az meg úgy fos ahogy van)"
    régen telepíthettél ATi CCC-t, én is meglepődtem, milyen jók az újak. sebességben és biztonságban biztos, hogy agyonveri a Java-t, de eddig akárhány olyan fejlesztővel beszéltem, aki már egy ideje tolja a .Net-et, csak dícsérte. egyébként ha valaki Vistát használ, akkor fel sem tűnik, hogy egy program .Net-es, mert ugye a keretrendszer eleve be van építve.

Új hozzászólás Aktív témák