Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
én is leírtam, hogy tisztában vagyok vele, mi nem állítottuk be. de akkor ezek szerint úgy gondolod, hogy teljesen normális és helyénvaló egy server oprendszert olyan alapbeállítással szállítani, miszerint bármikor egyetlen szó nélkül rebootolhat ha éppen olyan kedve van?
majd szedek össze még vidám dolgokat (múltkor dühöngött a kollegám pl. az exchange balfaszsága miatt, bár nem emlékszem már hogy pontosan mi volt a téma. azt tudom hogy az is kb. évente kétszer fogja magát és spontán leáll (mármint az exchange, alatta a windows megy tovább))
"a Linux is nagyon durván tör előre, még néhány év..."
... és ezt halljuk 10 éve. de tényleg.
így van. nézd meg hogy hol volt a Linux 10 éve, és hol van ma
pont ezért mondtam, hogy ezt az iramot tartva még pár év, és nagyon komoly helyzetbe kerül. piacvezető sosem lesz, sőt pár százaléknál nagyobbat valószínűleg soha nem fog hasítani, de nem is kell, elég az ha masszívan jelen vanmilyen lemaradásra gondolsz a java-val kapcsolatban? én pl. nem nagyon találkoztam még .net-es programmal, ami érdekelt volna (kivéve az ati drivert, de az meg úgy fos ahogy van), java-ssal annál gyakrabban. jó, lehet csak nekem vannak átlagtól eltérő igényeim
ha mint api-ra gondolsz, ahhoz nem tudok hozzászólni, a .net-et egyáltalán nem ismerem ilyen szempontból, a javat is csak felületesensilverlight biztos jó, majd meglátjuk mi lesz belőle. itt megint az fog érvényesülni, hogy a ms mindenhol teljes erővel a saját megoldását tolja (nyilván érthető okokból), ezért terjed majd, ugyanúgy mint az ie6 pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest