Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz moonman #54 üzenetére

én is leírtam, hogy tisztában vagyok vele, mi nem állítottuk be. de akkor ezek szerint úgy gondolod, hogy teljesen normális és helyénvaló egy server oprendszert olyan alapbeállítással szállítani, miszerint bármikor egyetlen szó nélkül rebootolhat ha éppen olyan kedve van?

majd szedek össze még vidám dolgokat (múltkor dühöngött a kollegám pl. az exchange balfaszsága miatt, bár nem emlékszem már hogy pontosan mi volt a téma. azt tudom hogy az is kb. évente kétszer fogja magát és spontán leáll (mármint az exchange, alatta a windows megy tovább))

"a Linux is nagyon durván tör előre, még néhány év..."
    ... és ezt halljuk 10 éve. de tényleg.

így van. nézd meg hogy hol volt a Linux 10 éve, és hol van ma
    pont ezért mondtam, hogy ezt az iramot tartva még pár év, és nagyon komoly helyzetbe kerül. piacvezető sosem lesz, sőt pár százaléknál nagyobbat valószínűleg soha nem fog hasítani, de nem is kell, elég az ha masszívan jelen van

milyen lemaradásra gondolsz a java-val kapcsolatban? én pl. nem nagyon találkoztam még .net-es programmal, ami érdekelt volna (kivéve az ati drivert, de az meg úgy fos ahogy van), java-ssal annál gyakrabban. jó, lehet csak nekem vannak átlagtól eltérő igényeim :)
    ha mint api-ra gondolsz, ahhoz nem tudok hozzászólni, a .net-et egyáltalán nem ismerem ilyen szempontból, a javat is csak felületesen

silverlight biztos jó, majd meglátjuk mi lesz belőle. itt megint az fog érvényesülni, hogy a ms mindenhol teljes erővel a saját megoldását tolja (nyilván érthető okokból), ezért terjed majd, ugyanúgy mint az ie6 pl.

Új hozzászólás Aktív témák