Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dency01
aktív tag
Köszi mindenkinek.
Eléggé idegesített már ez a funkció, egyszer már megtaláltam de akkor nem kapcsoltam ki, aztán azóta se találtam meg. Próbáltam keresni "kamera" szóval de arra csak simán a kamerát rakta be.
A franc se gondolta volna hogy pont a megjelenítés résznél lesz. -
Dency01
aktív tag
Hali.
Power gomb 2x lenyomásával behozom a kamerát, ezt a funkció hol tudom kikapcsolni? -
Üdv!
Nos, ha már szóba kerültek az adattárolók kérdezném, hogy milyen típusú Micro SD kártya ajánlott ehhez a készülékhez? A novemberi BF akciókban tervezek venni majd, egy 16, vagy 32 gigásat, és mivel eddig még egyáltalán nem volt dolgom ilyen cuccokkal, ezért kérnék javaslatokat. A lényeg, hogy megbízható, kellően gyorsak legyenek, nem annyira az olcsóság az elsődleges szempont.
Előre is köszi a javaslatokat. -
proximus
senior tag
Sziasztok!
Nekem 2 kérdésem lenne.:
Egyik, hogy vettem egy Kingston MicroDuo 64G-s pendrive-ot és ez amúgy a Type-C -s változat.
Gondoltam, de jóóó lesz nekem, mert majd a telefonról is tudom használni, meg bármilyen másik számítógépen is.
Amúgy fontosabb dolgok őrzésére vettem, mint családi-, illetve ilyen-olyan képek, videók, illetve jelszavak...
Próbáltam "jövőbiztos" ilyen eszközt venni, ezért akartam a Dual lehetőséget is.
A laptopon tényleg hibátlanul működik, elég gyors is, mert valami 30-40 körül ír, meg vagy 120 körül húztam át róla a fájlt a gépre, DE!Az XZ1C telefonomra dugva csak egy pillanatra látja a rendszer, aztán eltűnik gyorsan!
Egyáltalán hogyan, vagy hol kellene ezeknek az OTG-s cuccoknak megjelenni a telefonon?
A "Tároló" -nál is, vagy csak fájlkezelő?
Vagy a Tároló csak SD kártyánál mutatja a bővítőket?
(egy pillanatra amúgy már mintha láttam volna a fájlkezelőben a tartalmát...)-----
Másik dolog, hogy gondolkodom valami futáshoz megfelelő tok beszerzésén, amivel megóvhatom a készüléket a csurgó verejték/sós lé nem éppen kedvező hatásaitól...
Lehetne ez átmeneti tok is, amibe csak addig rakom.
(Egyébként van is rajta egy Nillkin szilikon tok folyamatos használatban)Szóval használ valaki ilyesmit?
Avagy milyen egyéb lehetőségek vannak erre?
(lehet veszek majd egy Xiaomi MiBand 3-mat is valamikor)Köszi!
-
vicze
félisten
6.0 írtam, így az említett modelleken nem is volt, max negyedéves. X havonta kapta, esetén pattan is X-en minden hónapban 6.0 esetén 7.0-on is.
Azért kell driver szintű mert olyan funkciókat használnak, amit nem támogat az Android mint például 960fps esetén a DRAM-os szenzor, de Sony esetben a kamera alapból. De ha most nagyon megerőltetem magam akkor találok sok mást is, kezd csak meg mik nem működnek a Huawei technologies Treble ROM-okban ahhoz mind külső erő erre kell.
-
vicze
félisten
"Project Treble" az ég egy adta világon semmit se segít a nagy gyàrtók frissítésen. Kicsiken akik szinte 0 hozzáadott értéked raknak az OS-be azoknak segít, de Sony, Samsung és a többi drasztikus mennyiségű kernel és driver szintű valtoztatàst kell csináljanak, amiben a Trebele még hátráltat is. Ha nem így lenne az OS frissítés 0day is lehetne alá Essential.
Trebele elsősorban abban segít, hogy a 3rd party ROM készítőknek nagyon nagyon könnyű az AOSP portolása, és a HW 90+%-ka működni fog.A biztonsági frissítéseknek meg ugyan úgy 0 köze van Treble-hez, Sony 6.0-nál is havonta adta ki a frissítéseket, ez semmit se változott az utóbbi 2 évben. Volt hogy Samsung Galaxy Google előtt adta, ki az aktuális havi biztonsági frissítést, az meg a ráadás, hogy a bizottsági frissítések nem ugyanazt tartalmazták, hanem csak több kevesebbet Google-hez képest.
-
Bozek
nagyúr
Azért a Project Treble segíthet abban, hogy gyorsabban jöjjön a frissítés. Ez a biztonsági frissítéseken is látszik, az már más kérdés, hogy régiónként volt azért különbség. De alapvetően az első régiók elég hamar megkapták, miután a Google kiadta ezeket.
(#1281) eventus: XZ1-re már kint van a .270-es CE1, szóval jó kérdés, hogy az XZ1C-vel mi van, ott már vagy 3 frissítéssel le van maradva a Sony.
-
vicze
félisten
Nem fogják elsietni, ahogy még 1x se tették + visszahívások rollout állások.
Ez egy ilyen játék.
Nagyot csodálkozok, ha január előtt nagyobb bug nélküli verzió lesz 9.0-ból. Ezért is jó kicsit hátrébb lenni a frissítési sorban, addigra a béta tesztelők (aka a legújabbat vásárlók) megtalálják a hibákat. -
eventus
veterán
Magyar frissítés sehol még, kíváncsi vagyok az angol 270 után milyen hamar jön. Bár nem a pite jönne lassan? Szeptemberre ígérték. Nem mintha most bármi rossz lenne
3 hónap múlva 1 éves és nulla panasz, imádom
-
-
Celtis
veterán
Megint az van, hogy naponta minden oldalra újra be kell jelentkezni, vagy a hülye cooki-s pop-up-ot elfogadni.
Azt meg tudtam nézni, hogy az adott oldalhoz cookie megvan, de mintha naponta lejárnának(?) Nem találtam módszert, hogy belenézzek a cookie-k tartalmába.Amikor legutóbb a sokszoros SW frissítés történt, akkor úgy tűnt, hogy megjavult, de megint ezt csinálja. Elég idegesítő. Van valami ötletetek hogyan lehetne ezt megoldani, hol kaphatok segítséget?
-
-
-
Celtis
veterán
válasz
Williamgrant #1271 üzenetére
Jogos!
-
válasz
unravel #1274 üzenetére
Igen, és az is egy igen masszív, vastag cucc, nem kell azon rinyálni, hogy mikor törik el.
1273 Bozek : Valamit, valamiért elv érvényesül. Eddig én is azzal oldottam fel állandó jelleggel, így egy darabig engem is zavart, de mostanra teljesen ráállt a kezem, a mintával történő feloldásra, így kb. 3-4 másodperccel lett hosszabb procedúra a feloldás, emiatt nem dőlök a kardomba. Cserébe viszont kaptam egy masszív biztonságot. Komolyan mondom, hogy az összeszerelés után, kézbe véve, erős késztetést éreztem, hogy lendületből, a földhöz csapjam a telefont, hogy így mit bír ki.
-
Üdv!
Ma megérkezett az atombiztos tok.[link]
Megmondom őszintén, hogy a leírás ellenére, én egy kicsit szkeptikus voltam abban, hogy tényleg olyan lesz-e, mint aminek leírták.
Nos, hát tényleg olyan brutális, sőt még olyanabb. Már a doboza is nagyon igényesen néz ki, de ami a lényeg, hogy összeszerelve, század milliméter pontosan illeszkedik mindenhol, az oldalsó nyomógombok is tökéletesen működnek, bár ezzel a tokkal értelemszerűen, a biometrikus azonosító nem használható.
Anyag van benne rendesen, mert a telefon 140 gr-ról, seperc alatt 320 gr-ra hízott, ezzel már simán agyon lehet ütni bárkit.Elöl gorilla üveg, a széleknél körben masszív védő gumi, mint amilyen a hátlap is, így kézben biztos fogást biztosít, nem csúszkál, a súlya ellenére sem.
Egyébként a beleépített alumínium nem árnyékol semmit, ugyan olyan a jelerősség, mint tok nélkül. 6 db csavarral szerelhető össze az elő, és a hátlap, a szereléshez van két célszerszám is, plusz adnak tartalék csavarokat, meg tisztítós cuccokat. -
-
Celtis
veterán
válasz
Williamgrant #1269 üzenetére
Hogyan?
-
válasz
csakany2001 #1268 üzenetére
Zavaró gyári appok usb kábel + számítógép segítségével eltávolíthatók.
-
csakany2001
senior tag
Sziasztok!
Végül is erre váltottam J3-ról(előtte N5X-m volt) és nem bántam meg.
(benne volt a pakliban a Nokia 8 is, de inkább ez mellett döntöttem)
A mérete és az anyaghasználat 10/10, jó visszajönni erre a méretre mert számomra ez az ideális ill. sokkal előbb veszek műanyag házas telefont mint üveget ami csúszik és sokkal törékenyebb .
Kijelző rendben van, az IPS-t preferálom, a színei természetesek.
Sebesség és teljesítmény terén rendben van, fogtam több csúcstelot is az utóbbi időben és ennek sem kell szégyenkeznie, sőt...
A kamera nem olyan jó mint N5X esetén, de manuálisan egész jó képeket lehet vele lőni, ezzel is teljes mértékben meg vagyok elégedve, persze nem száll versenybe egy Pixel 2-vel de bőven hozza az elvárt szintet.
Xperia UI-t még az M-m ismertem meg pár éve, első dolgom egy Launcher csere volt(a megszokott Google Now-ra), a gyári alkalmazások száma annyira nem vészes mint amennyire számítottam rá.
(ebben kicsit jobb mint az M-es, SP-s időkben)
Szóval ezzel sincs különösebb gond, memóriakezelés és minden egyéb rendben van.Összességében rendben van, fölég azért az árért amennyiért hozzájutottam.(120 ezer)
-
vicze
félisten
Ez ellen nem tudsz semmit tenni, az Android frissítések nem cumulatívak sajnos, így attól függően milyen régiós a telót meg 3 frissítés vissza van.
Mivel ez a probléma, a Sony, Pixel, pár Nokia, és Android One készülékeket érinti így nem is igazán probléma túl nagy tömegnek, így nem foglalkoznak vele. A XZ1 különösen egyedi, mert nagy rövid ideig gyártották talán 4 hónap és ezalatt nem tudnak sokkal frissebb OS-t rárakni, illetve főverzió frissítést se kapott meg, ami fellulirja az egészet. -
Celtis
veterán
Ma már zsinórban a negyedik szoftverfrissítést végzi a telefon. Ez normális? Pár hete vettem, de eddig nem volt frissítés, most meg folyamatosan.
-
Celtis
veterán
Valahogy furán működik nekem a Chrome ezen a telefonon. Mintha nem tárolná vagy eldobná a sütiket. Rendszeresen újra be kell lépnem pl. ide a PH fórumba is (mondjuk naponta), illetve más oldalakon is állandóan újra le kell okéznom a sütis figyelmeztetéseket.
Próbáltam törölni a cookiekat, de utána is ugyanez a viselkedés. -
vicze
félisten
válasz
unravel #1258 üzenetére
Celtis fotója nyilván gyönyörű, de a téma miatt nem, azért mert a kamera kimagaslót alkotott.
Sajátom, nem egy díjmentes valami, viszont egy rettentő mákos. 3 sorozat felvételből egyetlen egy sikerült így. Tehet, ~50 képből 1 lett használható. Viszont, ha valaki tudja, hogy milyen sebességgelmozognak ezek a madarak, akkor tudja, hogy tizedmásodpercekről van szó. Kevés kamera tud egyike éles képet csinálni ilyen rövid idő alatt, és itt már közrejátszik, az 1GB memória az érzékelőn, hogy full 20+MP-s képeteket lehessen lementeni ilyen gyorsan.
-
vicze
félisten
Bocs, de ebben a képben nem sok érdeme van a kamerának.
Most így lassan egy év után i7P, Moto X force, N5P, Pixel, és S8-cal összehasonlítva, elég vegyes. A X Force technikailag szinte mindig veri, nagyon konstnasan. Legnagyobb probléma a makró amiben nagyon gyenge az összes Sony valamiért. N5X és Pixel nem mindig csinál technikailag jobb képet, de az eredmény szinte mindig jobban néz ki. S8 tennie rosszabb, de nem mindig. i7P rettentő hit and miss, ha jobb akkor sokkal, ha rosszabb akkor sokkal.Talán ez jobban demonstrálja mit is tud a kamera. (croppolt)
-
Celtis
veterán
Kicsit elégedett vagyok a fénykép minőséggel.
-
vicze
félisten
válasz
unravel #1252 üzenetére
Ami default payment app a Tap & Pay-ben azzal fizetsz. 6.0-tól nyitott az API, ezért lehet minden banknak saját appját, és nem kell a szerencsétlenkedés, olyan szolgáltatással, mint ami a Mobiltárca volt.
Én mindig csak érintésre állítom, azaz csak fel kell oldani, és nyilván kötelezően kell képernyőzár. -
unravel
őstag
A Simple-lel most ismerkedek (tetszik,hogy tudok benne mozi-, koncertjegyet venni), eddig a bankom (k&h) alkalmazását használtam.
A Simple is úgy működik, hogy nem szükséges elindítani az alkalmazást? Csak legyen feloldva a készülék, bekapcsolt NFC-vel?
"Az megesik, hogy kell egy zárás és nyitás, mert valami más fogja az NFC-t, de az mindig megoldja, még soha nem volt, hogy ne működött volna."
Igen, volt már hogy ez jelentette a megoldást. Könnyen lehet, hogy ez is csak user error. -
vicze
félisten
-
unravel
őstag
annyit akartam beírni valamelyik nap, hogy imádom ezt a telefont.
május óta van meg és soha nem hagyott cserben. (jah, de: mobiltárcás fizetés nem mindig akar menni, de ez nem biztos hogy a készülék hibája. azt szokta hogy egy napon belül az első NFC-s fizetés oké, pár óra múlva valami miatt már nem akar fizetni)
szóval egyáltalán nem értem miért bántják ennyit a SONY-t. -
Bozek
nagyúr
válasz
pendre54 #1246 üzenetére
Hangfelvevőnek a Field Recorder az etalon, de az unravel által ajánlott is jó.
Telefonbeszélgetések felvételére meg az ACR, ami biztos működik. Automatikus felvételhez viszont a Pro kulcs is kell hozzá. Viszont állítólag a 9-es Android (ami majd október környékén jön) már korlátozta ezt a lehetőséget.
-
bolcsodal
addikt
válasz
pendre54 #1246 üzenetére
Ha nincs előre telepített diktafon, akkor telepíts rá egyet Google Play-ről.
Én ezt használom: [link] Érdemes fizetni a Pro verzióért is.
A telefon beszélgetések rögzítése más tészta szerintem. a Phone-app-on belül nézegtném a beállításokat.
De ahogy nézem ezt is csak extra alkalmazással lehet megoldani: [link] -
Üdv!
Lassan túl vagyok már, egy 10 napos ismerkedési fázison, de egy dolog még nem tiszta. Én ezt a használati útmutatót használom [link] , nem gondolnám, hogy ennél van részletesebb, de ebben nem találtam semmi utalást.
Szóval, a kérdésem a következő, van-e arra lehetőség, hogy a telefonnal hangfelvételt lehessen rögzíteni, és utána természetesen visszahallgatni? Tehát pl. egy telefonbeszélgetést rögzíteni, vagy csak egyszerűen, ha valakivel beszélgetek egy szobában, azt a beszélgetést rögzíteni úgy, mint egy diktafonnal. -
-
válasz
Williamgrant #1242 üzenetére
Na jó, de akkor most mi légyen, melyiket állítsam be?
-
-
-
unravel
őstag
válasz
pendre54 #1234 üzenetére
Úgy lett volna a legegyszerűbb hogy ha én nem mobilról fórumozok, hanem asztali gépen. mert azon lehet kattintható linket csinálni. Csak rányomtál volna és már le is tölti.
"Majd megkerestem a telefonon is az átmásolt cuccot, és többszöri próbálkozásra valahogy csak elindult a telepítés."
Valószínű az volt a baj. hogy nem volt engedélyezve a telepítés ismeretlen forrásból, anélkül csak a Google Playből lehet alkalmazást installálni."Szóval, van ennél egyszerűbb módszer, gondolok pl. olyanra, ha a telefonon nyitottam volna meg a hozzászólásodat, az általad beírt linket közvetlenül meg lehet valahogy nyitni a telefonnal, így kihagyva a Pc-s varit?"
Igen, ha a böngészőbe másoltad volna a linket akkor elindult volna a letöltés. De a te megoldásod is tökéletes mert működik. -
válasz
unravel #1230 üzenetére
Nos, másfél napos androidos múltammal, még nem igazán vagyok ideológiailag elég képzett
, szóval lenne kérdésem. Ezt az Xperia billentyűzetet sikerült felvarázsolnom, mivel szerintem is jobb, mint a gyárilag telepített, igaz közel egy órát kínlódtam vele. A kérdésem arra irányulna, hogy az általam alkalmazott módszernél van-e lényegesen egyszerűbb, és gyorsabb megoldás, és ha igen akkor az mi lenne?
Tehát, én úgy csináltam, hogy az általad megadott linket megnyitottam számítógépen, majd letöltöttem. Azután ezt a letöltött cuccot, átmásoltam a telefonon lévő Download mappába.
Majd megkerestem a telefonon is az átmásolt cuccot, és többszöri próbálkozásra valahogy csak elindult a telepítés. Azután elég hosszadalmas kutakodás után, végre megtaláltam az összes telepített alkalmazások között, onnantól már viszonylag egyszerűen ment, ezt engedélyeztem, a másikat letiltottam, telefon újraindít, és egyelőre minden ok.
Szóval, van ennél egyszerűbb módszer, gondolok pl. olyanra, ha a telefonon nyitottam volna meg a hozzászólásodat, az általad beírt linket közvetlenül meg lehet valahogy nyitni a telefonnal, így kihagyva a Pc-s varit? -
CabalX
aktív tag
válasz
recusar #1229 üzenetére
Z1C-n és Z3C-n is az volt, így a play store könyvtáramban benne volt - amikor végignéztem melyik alkalmazást szeretném felrakni onnan akkor egyike volt az elsőknek amiket telepítettem.
Sony fülhallgatóhoz használ valaki Smartkey-t akinek normálisan működik is a telefonon - paraméterezhető a gomb? Nálam bármire is állítom az alapbeállításon marad (nem hangerő állítás amit szeretnék)
-
Üdv!
Mint korában már jeleztem itt fórumon, hogy ezzel a készülékkel szándékoztam elkezdeni életem okostelefonos korszakát.Nos, pénteken meg is érkezett a cucc, és nekiálltam az ismerkedésnek. Amiért először a földhöz akartam vági
, annak az volt az oka, hogy a Winben megszokottan, a jobb felső sarokban állandóan, az egy adott alkalmazás, program bezáráshoz szükséges kis "x"-et kerestem, mire rájöttem, hogy ahhoz előbb még egy kicsit mókolni kell.
Kissé lehiggadva, másfél nap után már úgy ahogy elvagyok. Szóval, a tiszteletteljes kérésem az lenne, hogy a tapasztalatok alapján, mik azok az alapvető dolgok, amiket feltétlen érdemes beállítani, átállítani, kikapcsolni, stb. ? Nem akarok túl mélyen belenyúlni a rendszerbe, csak a tényleges, napi általános használathoz feltétlen javasolt dolgokra lennék kíváncsi, mint pl. a fotózás.
Előre is köszönök minden javaslatot. -
-
CabalX
aktív tag
válasz
Williamgrant #1223 üzenetére
Most az Xperia XZ és X compact telefonok maradnak majd ki, ők maradnak Oreo-n (mondjuk az új launchert kíváncsi vagyok megkapják-e majd).
Az új laucherről anno itt olvastam: [link] - több mobilos oldal lehozta persze, de azóta elég síri a csend.
Mindenki a telefonra alapból telepített swiftkey billentyűzetet használja ? Én eléggé megszoktam az elmúlt 3 évben az Xperia keyboard-ot, ami telepíthető a telefonra csak kérdés hogy az is támogatva lesz-e az új verzióban/launcherben.
-
Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy kaptak a felsőbb kategóriás modellek 2 android főverzió frissítést. Viszont az is tény, hogy a trendek szerint kevesebb ideig futnak az aktuális modellek és hamarabb érkeznek az újabbak. Viszont a google a főverzió váltásokat kb. évente adja ki (régebben + pár hónap), és egyszerűsítették a frissítés menetét, technikailag és support szinten is (állítólag).
Hát, én egy régebbi (ahol a kereső kevésbé van erőltetve) launchernek simán jobban tudnék örülni.
-
CabalX
aktív tag
Hivatalos Sony post hogy melyik telefon mikor kap Pie-t: [link]
Remélhetőleg jól sikerül a portolás.
Illetve kíváncsi vagyok hogy kap-e még egy főverziót a telefon.
Ha jól tudom a prémium kategóriások 2 főverziót szoktak kapni valamint +1 év security update (az hogy CE-be mikor jut el az más kérdés)
Valamint anno rebesgettek egy új luncher-t, kíváncsi vagyok abból lesz-e valami és ha igen mikor és milyen lesz. -
-
törölt tag
A free is tökéletes, ismerőseim a free verziót használják abban is működik az út kiemelés. A link, amit mutattam, minden elmagyaráz, mit hogyan tölts fel, és hogy használd.
Ami a fizetős rész, az a köridők, pl edzéshez, egy-két log, a mentések végén, és a magassági adatok. Meg van reklám. Minden más teljes értékű. mindent tud, még útvonalat tervezni is.
-
-
bolcsodal
addikt
Mivel majdnem kib*sztam az ablakon a telefont végeztem egy kísérletet (szakmai ártalom).
Elindultunk a családdal ma hazafelé, a gps terészetesen használhatatlan volt 200-250 méteres pontossággal szórakoztatott a hegyek között...míg a feleségem XZ1-ese 4-5m es pontossággal büntetett mellettem.
Aztán valahogy magára talált..nem tudom mi történhetett vele. Viszont tegnap óta hozzáadtam a helymeghatározás szolgáltatásokat és appokat "power-savings exception" kategórába...
-
Celtis
veterán
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #1210 üzenetére
Nem feltétlen nyersz vele.
Alapból, adat kapcsolat esetén a fogyasztás a következőképp nő 4G->3G->2G, elég egyszerűen azért mert a sebességek és a kapcsolat típusa miatt, a 4G éri el először a stand by állapotot, normál körülmények között mindig a 4G-nek lesz a legalacsonyabb fogyasztása, 3G-hez képest akár 30-40%-kal lehet kevesebb. 2G-nél max. azért nem éreznéd mert azt nem használod netezésre, így nem látod, hogy úgy merül mint a balta feje a valóságban.Kikapcsolt adatforgalom esetében, ha nincs VoLTE-od, akkor ugye 4G, HSDPA kiesik, és csak UMTS és GSM áll rendelkezésre hanghívásra. Ebben az esetben valóban jobb a 2G mert a UMTS folyamatos kapcsolatot tart fenn a toronnyal. A mértéke azonban egyenes arányosan csökken minél modernebb a telefonod.
Ha viszont van VoLTE-od, akkor a lefedettség dönt, és túráztam olyan helyen, ahol fullos 4G-volt szinte mindenhol és nem is volt sose gondom az aksival, pedig volt GPS meg fényképezés bőven.
Ez egy 2009-es tanulmány. Mint írtam minél újabb a telefon a valós energia szint különbség annál kisebb, mivel az generációnként csökken.
-
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #1210 üzenetére
Hegyi túrákon inkább offline vagyok. A francnak kell, hogy ott is hívogassanak...
Navigációnak meg van offline térkép, a Locus. Annál még nem láttam jobbat, és az energiával is nagyon jól bánik. -
-
eventus
veterán
válasz
Williamgrant #1207 üzenetére
Sokszor vagyok vilagvegen és olyankor inkább 2g hálón vagyok, mint gyenge 3/4g hálózaton kinlodjon, akksi miatt. Ott nem a net kell, hanem telefon.
-
-
-
vicze
félisten
válasz
eventus #1204 üzenetére
Én személy szerint nem látom értelmét, itt 5éven bellül le lesz kapcsolva. Amúgy meg iszonyat lassú és sokat fogyaszt. Rossz minőségű haghívást kivéve nem jó semmire. Egyszerűen annyira eljárt felette az idő, ki kell vezetni a fenébe minél előbb és hasznosítani a frekvenciát, ahogy USA-ban teszik.
@Williamgrant: Amit mutatsz az a CE1, a UK ROM-ban nincs, nem szolgáltató függő.
-
-
eventus
veterán
UK rom került fel, de hálózat valtasnal nincs 2g. Szerintem ez nem normális. Nektek van?
-
bolcsodal
addikt
válasz
Williamgrant #1200 üzenetére
Műanyag flip-tok...ugyanaz van rajta a másikon is (XZ1). Kültéren tesztelem igen. Csúnyán köhög. Még egy factory reset-et bepróbálok ha hazaértünk...hotel wifin nincs kedvem végigtolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest